_________________ グリフォン However, by that point you might be torn into pieces. 'til next time Erza Almost like ... A scarlet flower, blooming fully with pride.
Заглавие: Re: MyArt: BlossomStar
Публикувано на: Пет Юли 24, 2009 12:46 pm
BlossomStar
ми, ето няква наченка...просто нямам нещо, което да съм правила за покзаване
Последна промяна Nimeria на Пет Юли 24, 2009 1:33 pm, променена общо 1 път
Reason: кирилица^^
_________________ When you`re hiding in your cloud castle of blind clowns and sinister butterflies.Don`t you feel like wanting to be erased from existence?What is not will never be and what if it was?...Don`t cry...I`ll take care of your dark heart while you glow in anger.
п.п мисля, че е имал предвид, че не е нищо особено в сравнение с другите й работи. Както и да е, и да не е имал това предвид всеки има право на мнение, няма значение кво може и кво не може..
Заглавие: Re: MyArt: BlossomStar
Публикувано на: Пон Фев 22, 2010 9:19 pm
Mia - chan
Това което най ме грабна са очите на русата индийка, гейшата и яоито, те са едни такива дръпнати и присвити, не знам как точно да ги опиша, ама направо ми взеха акъла. Готик рисунките ти също ми взеха здравенцето. Направо нямам думи за стила ти
_________________ Малцина виждат как плаче нощем онзи, който денем преминава през живота смеейки се.
"Не съм се провалил. Просто открих 10 000 начина, по които не става." - Томас Едисън
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 52 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения