|
Дата и час: Съб Фев 08, 2025 3:56 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Bleach (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Съб Юли 18, 2009 1:02 am |
|
Sheva7 |
|
|
|
Nocturno написа: Една лъжичка и то от малките . Както и да е. На такива като Айзен всичко им е ясно и именно поради тази причина накрая лошо им го... . А като си помисля, колко тъпо ми беше като го видях ковнат в СС... мен ме дразнеше тогава Айзен беше некъф мазен педе^^с ... Сега по ме кефи
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Bleach (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Пет Юли 24, 2009 11:29 am |
|
poni4ka |
|
|
|
iRoNWill написа: Странно аз и бой не видях Незнам дали си струва да споря,ама ако нямя реплики и бой вече не му се вика манга...имаха мечове раздаваха някви шамари това май си е бои П.П-Ако наистина не се виждал бои може да се уреди.Намери си двама рандъм скинари,които си се разхождат по улицата,и извикай няколко пъти "Аз съм малко циганеееее!"
|
|
|
Заглавие: Re: Bleach (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Пет Юли 24, 2009 12:14 pm |
|
Rykira |
|
|
Регистриран на: Пет Май 02, 2008 12:03 pm Мнения: 176 Местоположение: Edo.
|
Ей, ей, ей - май забравяте една съществена разлика между продукта в началото и продукта в разцвета му. Отначало се прави за да ви се хареса - за да го купите, да го гледате по интернет, да ви зариби. Това са първите 20 серии. От там нататък аниметата и мангите не се правят за да ви си харесат, а за да се спечели пари от тях. Естествно, че ще ви дразнят апетита още 30-40 чаптъра в които "на косъм" ще се разминава от финализираща битка. Аз лично си мисля, че като убият Айзен ще свърши историята. Айзен е много тежък тип - на бас, че и да е обграден от врагове и да няма нито един съюзник до себе си, пак ще си е така мудно примигващ, полу -заинтересован от ситуацията. И ай ся, и Тоусен явно е доста добър - като нищо и пак го счете за фейл. Аз лично нямам търпение Гин да излезе на полето и да ги помете всичките, като се има впредвид, кви ги вършеше като беше още 1.20 лапе.
|
|
|
Заглавие: Re: Bleach (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Пет Юли 24, 2009 12:20 pm |
|
loader |
|
|
Регистриран на: Съб Ное 17, 2007 1:35 am Мнения: 3675 Местоположение: Oro Jackson
|
Тоусен до сега само от Зараки е губил май. Иначе май е силен, прониза Кенсей в гръб , би Ишида без сили, отряза на Гримджоу ръката, сега одраска Шинджи.. но ми е неприятен героя.
_________________ You heard it too didn't you?... | MyAnimeList The voice of the wind.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Bleach (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Пет Юли 24, 2009 12:29 pm |
Hajutze |
|
|
|
loader написа: Тоусен до сега само от Зараки е губил май. За да има някъв смисъл в тая манга трябва Зараки да бие Айзен ... така и така не разчита кой знае колко на слух, зрение, чувство за допир и етс ... he is one pure powerhouse ...
_________________ FUTURAMA
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|