|
Дата и час: Пет Фев 07, 2025 2:47 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Сеп 24, 2006 3:01 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=818.jpg) |
link |
|
![](./images/ranks/rank3.gif) |
Регистриран на: Пон Окт 24, 2005 9:09 pm Мнения: 445 Местоположение: ЦЕХ6
|
f.Anderson написа: новите конзоли са пълна боза
Я ме убеди че е така.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Сеп 24, 2006 3:35 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=4643.jpg) |
Abarai Renji |
|
![](./images/ranks/rank2.gif) |
Регистриран на: Чет Юли 13, 2006 11:33 pm Мнения: 220 Местоположение: Soul Society
|
link написа: f.Anderson написа: новите конзоли са пълна боза Я ме убеди че е така. ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Много сигурно скъпи му се веждат на човека ПС 3 никой не може да ме обеди че няма да е номер едно .
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Ное 10, 2006 9:05 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=1603_1254660360.jpg) |
Morri D'in |
Masaka?! |
|
Най-лудата реклама на Нинтендо:
http://www.youtube.com/watch?v=WfKxpmnAFRw
И мноо ясно, че Wii ще доминира.
Първо по-евтина е конзолата, второ различна и заради това печеливша.
А и игрите за Wii ще са с 10 долара по-евтини от тези за PS3 и Xbox-a...
ЕДИТ: и Opera ще бъде default browser-a на Wii... how much cooler can it get?
_________________ wwwwwwwwwwwwwwwww
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Дек 02, 2006 3:24 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=1603_1254660360.jpg) |
Morri D'in |
Masaka?! |
|
Sry, че double post-вам, но искам да дам bump на темата...
Така - някой от вас случайно да знае кои ще са дистрибуторите на Wii в България? Къде ще може да се продава, на каква цена?
Щото каквото и да търся в google.bg се ми излизат теми от форума като се опитвам да намеря нещо
_________________ wwwwwwwwwwwwwwwww
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Дек 03, 2006 1:12 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=313.jpg) |
Asuka |
|
![](./images/ranks/rank1.gif) |
|
Safiir написа: Не мисля че Нинтендо имат оторизиран дистрибутор в България. Просто ще трябва да се потърси по магазини които се занимават с такава техника. Едва ли ще е трудно да се намери.
Принципно ТехноМаркет им е вносител, ако тръгнеш да търсиш по различни магазини, според мен няма да постигнеш голям успех.
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Дек 05, 2006 11:56 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=313.jpg) |
Asuka |
|
![](./images/ranks/rank1.gif) |
|
ColdFusion написа: Аз живот и здраве от Австрия ще си го купя като ида след 2 седмици. Тук сигурно ще дойде доста късно и ще е по-скъпо.
Е Колде така ли ще направиш, аре кажи какви пари да ти дам и на мен да ми вземеш ако си навит.
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|