|
Дата и час: Пон Мар 10, 2025 6:30 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1 [ 13 мнения ] |
|
 |
|
 |
|
|
Заглавие:  Публикувано на: Съб Сеп 23, 2006 10:31 pm |
 |
Freya |
|
 |
Регистриран на: Съб Яну 21, 2006 8:56 pm Мнения: 802 Местоположение: Yuuko's Shop
|
Дам, няма край, ето инфото от Уики: (сори, мързи ме да превеждам в момента ^^)
Цитат: The Manga currently consists of 11 volumes in tankobon form. While the storyline has not yet ended, no new material has been released since the August 2005 issue of ASUKA magazine. It is not known when Sugisaki will continue D•N•Angel, as she is currently doing illustration work for a series called EDEN in Shōnen Ace .
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Съб Сеп 23, 2006 11:39 pm |
 |
LordHakera |
|
 |
Регистриран на: Вто Юни 06, 2006 9:21 pm Мнения: 410 Местоположение: The Twisted world of Lucy
|
Хм... май нещо не сме се разбрали - аз не исках линкове, а да ми кажете колко чаптъра са излезли и до кой още ще излизат, понеже мисля, че мангата е онгоинг. Не ме разбирайте погрешно, не искам да ви обидя, мерси за линковете, ама можете ли да ми отговорите на въпроса? Мерси предварително.
Последна промяна LordHakera на Съб Сеп 23, 2006 11:56 pm, променена общо 2 пъти
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Нед Сеп 24, 2006 12:22 am |
 |
Morri D'in |
Masaka?! |
|
Няма нищо, аз не съм се впрегнал или нещо от тоя сорт ^^
Начи главите (chapters), които са в един том (volume) варират, приблизително са към 10~ 12.... duh... аз не знам по колко глави има в един том  Те и самите глави варират по страници, бе въобще мешана работа... първия том на D.N. Angel е 3 глави май, ма от по 30+ сраници
_________________ wwwwwwwwwwwwwwwww
|
|
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Нед Сеп 24, 2006 12:34 am |
 |
Cagalli |
in need of a hero |
Регистриран на: Пет Сеп 30, 2005 6:44 pm Мнения: 2511 Местоположение: Sky Състояние: весело ^-^
|
Ти луд ли си бе?! Как 10 чаптъра в един том... Това само в Air Gear и Тенджото, щото Oh! Great ги прави кратички, но за сметка на това със забележителен арт ^^.
И също така в One Piece, Berserk, Blade of the Immortal, Death Note, etc, etc. Аз казах за DN-то, че са малко, но дълги. Мързи ме да пиша ново мнение :Р
Спри да ми бъркаш в мненията! Freak!
Няма
Иначе приблизително по 4-тири чаптъра на том за ДНА-то. RAW са стигнали до 10-ти том като гледам, значи го завъртаме едно 40 чаптъра грубо казано.
Последна промяна Cagalli на Вто Сеп 26, 2006 12:05 am, променена общо 1 път
|
|
|
 |
|
|
 |
|
 |
|
Страница 1 от 1 [ 13 мнения ] |
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|