|
Дата и час: Чет Фев 06, 2025 1:47 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Umineko no naku koro ni(2009) Публикувано на: Чет Юли 09, 2009 11:05 pm |
krumisimo |
|
|
|
Това майче доста хора не го очакваха... Първи епизод да представят героите, а втори вече 1/3 от тях да са мъртви... Сега ми стана още по-интересно... (Защо ли имам чувството, че накрая ще има масово възкръсване? )
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Umineko no naku koro ni(2009) Публикувано на: Пет Юли 10, 2009 10:56 am |
|
spiralkinda |
Цар Алко |
|
още във втори епизод и 6 разчленени трупа (1/3та от героите), кеф
|
|
|
|
Заглавие: Re: Umineko no naku koro ni(2009) Публикувано на: Пон Юли 13, 2009 2:22 am |
|
Harada Risa |
|
|
Регистриран на: Вто Окт 17, 2006 1:41 pm Мнения: 2943 Местоположение: Namimori
|
bloodhunterr написа: сигурно ще е само 13 епизода;
И аз не му давам повече, с тва масово клане още във 2-ри еп Като цяло засега анимето супер мн ме радва, арта е супер, OP-а кърти, нямам търпение да излезе цялата песен Единственото, което ме издразни беше закъснялата и някакси изкуствена реакция на Battler като видя клането >.<'' Всички други реагираха по някъв начин, само той след около 5 мин стоене, метна чадъра, хвана се за главата и каза, че било ужасно или нещо от сорта А тва с Shannon беше гадно Т^Т Ама имам чувството, че няма да се окаже толкова мъртва О.о' Иначе, ако в следващия еп убият Kanon или Jessica, ще го дропна >.< Мн искам да видя дали ще се развият нещата м/у тях >3<
Бтв в MAL видях, че има още бая герои, които още не са се появили
|
|
|
Заглавие: Re: Umineko no naku koro ni(2009) Публикувано на: Пон Юли 13, 2009 5:22 am |
|
Pres |
|
|
|
е да, то вече няма герои, че да направят повече от 13 епизода XD даже се чудя какво ли ще измислят, ако в следващия умрат още един-двама и действието се свежда до минимум втори наистина ми хареса, чух само няколко пъти "ууу, ууу" а като цяло атмосферата е страхотна за гледане през нощта, също както тази в Higurashi и все пак историята не ми харесва Harada Risa написа: Бтв в MAL видях, че има още бая герои, които още не са се появили [/size] е да, как иначе ще запълнят още 11 епизода с шепа хора
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Umineko no naku koro ni(2009) Публикувано на: Чет Юли 16, 2009 2:18 pm |
|
bloodhunterr |
|
|
Регистриран на: Нед Юни 24, 2007 9:43 am Мнения: 1419 Местоположение: None of your fuc*ing business
|
This shit is actually getting better and better.Maria А Батлър ме изнервя като взе да се прави на детектив.Мир няма да има докато не ритне камбаната и той.И още хора умряха,взима да става интересно...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Umineko no naku koro ni(2009) Публикувано на: Чет Юли 16, 2009 3:29 pm |
|
~sunny~ |
|
|
Регистриран на: Вто Юли 31, 2007 1:56 pm Мнения: 892 Местоположение: в гардероба ти ... <.<
|
Опааа, още двама xD Доста спекулации направиха вече~ And Maria is creepy....>.>...и се разрисува в стил "Кира" И докато ние гледаме Umineko, те гледат Higurashi ...
|
|
|
|
Заглавие: Re: Umineko no naku koro ni(2009) Публикувано на: Чет Юли 16, 2009 4:54 pm |
|
bloodhunterr |
|
|
Регистриран на: Нед Юни 24, 2007 9:43 am Мнения: 1419 Местоположение: None of your fuc*ing business
|
нали трябва да си направят самореклама Stidio Deen/07th Expansion... Ама то пък бива наистина...Аз първо Dokuro-chan мислех че е...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Umineko no naku koro ni(2009) Публикувано на: Пет Юли 17, 2009 1:14 am |
krumisimo |
|
|
|
bloodhunterr написа: Аз първо Dokuro-chan мислех че е... Аз също... На Maria й трябва един хубав пердах... Много дразнеща... Досега имаме 8 мъртви, точно както пише в текстчето: At the first twilight, you shall lift up as sacrifice the six chosen by the key. At the second twilight, the surviving shall tear apart the two who are close.Няма да е зле наистина да пробват да го разшифроват... Обаче кога ли ще се наканят...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|