Дата и час: Съб Фев 08, 2025 1:47 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 13 от 50 [ 741 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 50  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: Naruto (manga) - внимание, спойлери!!
МнениеПубликувано на: Сря Юли 15, 2009 4:49 pm 
Аватар

Valk0v написа:
Така и така заговорихме за акатсуки май ще ги изтрепят напълно - останаха само Мадара, Кисаме и Зетсу (и на сасуке тиймчето) - vs 5 кагета и сумати джоунин-и ... :bash:

Няма да ги изтрепят много набързо, особено Мадара с таз негова телепортация и ghost mode :lol: Навремето първия го е победил, ама никъде не е казано, че Мадара е имал тези си способности тогава. А пък и даже да ги е имал, кой от сегашните може да се мери с него, че да го остави без чакра, за да му нанесе някакъв физически демидж. Даже и 100 човека да му скочат, той може да избяга по всяко време... много по-заплетен ще е краят с него от един прост бой, ако изобщо го убият някога. Колкото до Саске - то с него кажи речи мангата ще приключи, така че има доста време до тогава.

Valk0v написа:
А относно техниката на Оро няма да се учудя и Итачи да я е знаел - все пак Оро нали се е опитал да му вземе тялото - а каквото бъде видяно от Шарингана бива присвоено (освен блъдлайна) :roll:

Обаче едно е да копираш няколко символа, друго е да копираш кинджуцу на такова ниво. Пък и той Орочимару не можа да му я направи, Итачи го спря още на момента. И всъщност май май само Какаши го използва окото, за да копира техники. Другите го ползват главно да разчитат движенията на противника и за илюзии, затова Итачи му каза, че всички негови техники са безмислени и нали точно така Саске се измъкна от цялата i'll transfer my soul into your body and live forever работа. Ама това не значи, че сега и Саске може да го прави.

Valk0v написа:
Пс Не беше ли обяснено някъде, че Мадара като получава новия МШ(eternal) също и получава безсмъртен живот ? Тоесто затова и е жив толкова време

Каза само, че дори сред Учихите неговата чакра била изключителна силна и че това сега е жив било доказателство. Но наистина трябва да има някои тънкости на шарингана замесени в цялата работа.

МнениеПубликувано на: Сря Юли 15, 2009 5:33 pm 

crazy_little_crow написа:
Щот Мадара както и да го гледаме трябва да е на 100+ годинки~

Всъщност Мадара по-скоро би бил на около 90... (не че има голяма разлика де :lol: )

Някак твърде съмнително става всичко - чак пък такъв задник да си някак не върви :roll:

Мадара страшно е мразел клана си, защото навремето са му обърнали гръб...
Итачи сам каза, че той му е помогнал в клането... :death:

Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 15, 2009 5:48 pm 
Аватар

Тоби=Обито hell yea !!!!! :taz: :taz:
А да още нещо не знам аз ли съм пропуснал ама Четвуртия като се появи в Наруто каза че се е бил с онзи от акатски с маската не е казвал че е Мадара :confused: :confused:
Относно обяснението на Мадара защо е жив то по тая логика би трябвало сигурно и първото хокаге още да се скита някаде из джунглите на нарутовоя свят :thumb:
Ама голяма дума да не казвам че тая манга много обича да ме изненадва и то не толкова хубаво :stars: :stars:
Peacе народе ся отивайте на морета ваканции после да се посъберат чаптари и да гледате така :shock: :shock:

Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 15, 2009 6:30 pm 
Аватар

krumisimo не знам защо ма тези явно ги е ударила някаква криза на третата възраст ~
Данзо ще става Хокаге , Мадара иска да завладее света - те хората след 90+ годинки искат да се грижат за градинки и да си стоят мирно вкъщи - тез нашите нещо са дефектни :pokey: Кви са тез планове , за какво се борят ,какво точно искат да постигнат , не съзнават че им е минало времето ли ;> !?

Реално погледнато Мадара е можел да избие клана си и без помощта на Итачи ( ся Итачи не знам дали му е бил в категорията - ма не мисля ) ,той и сега може да си свърши работата без Саске :hat: Сега остава въпросът защо изобщо му е трябвал още един Учиха и ..трябвал ли му е изобщо ? xDDD Явно е много важно да стои зад кулисите и да дърпа конците - защо ни предстои да разберем ( ма няма да е скоро >< ) ~ Иначе ни трябва един Учиха гайден най-накрая да видим всичко и кой кой е :rose:

PrOcIoN - е то нали Ямато е клонинг на първото хокаге , та сега всичко е точно =))

Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 15, 2009 7:59 pm 
Аватар

Абе учиха стават само за резервни части и т'ва е на кои му трябват прави massacre и е готов. :doh:

МнениеПубликувано на: Сря Юли 15, 2009 8:06 pm 
Аватар

Всъшност, Тоби=Обито е теория, която се появи в мига, в който Тоби си показа очото с шаринган. Просто аз не се отказвам от нея, без значение какво твърди Тоби. Най-малкото тялото е на Обито ^^ Разбирате ли, странно ми е Учиха толкова лесно да са преживели смъртта на свой член, има нещо гнило. А ако наистина са го направили това оправдава озлоблението на Тоби. щото Мадара е бил загрижен за клана си, искал е да го изкара на върха, а не да го унищожи...

А и, мамка му, Обито не мое да е просто някъв спомен...Сите спомени се връщат в тая манга. В най-лошия случай е микс...

МнениеПубликувано на: Сря Юли 15, 2009 10:14 pm 
Аватар

Добре де , ама мисля си аз , битката между Шодайме-то и Мадара не е ли била дооооооста преди Обито ?

А и не ми се вярва от тази част под камъка да е останало нещо :o

Ще видим , ще видим 8)

МнениеПубликувано на: Сря Юли 15, 2009 11:00 pm 
Аватар

Именно...Мадара тялото му е труп.

МнениеПубликувано на: Чет Юли 16, 2009 12:28 am 
Аватар

И аз мисля,че Тоби е Обито ... замислете се ... неостава тяло което да погребат и Обито е в неизвестност понеже не са ни показали точно,че умира!
Друго е ,че Тоби е само с ляво око с Шаринган и крие останалата част от лицето и тялото си защото е потрошен целия :bash: Друго,че Тоби и Обито се пишат почти еднакво ... само дето са разместени буквите и има 1 допълнително "о" :confused: Акисаме според мен дори незнае кой е Мадара (смисъл,че само го е чувал но него е виждал) и като е видял някой Учиха и то толкова силен е направил грешен извод (автора просто иска да ни заблуди с този ход) Въпреки,че незнаем какво може да го е накарало да стане злодей :confused: докато ако Тоби е Мадара има някакви догатки защо може да е лошко :peace:

Благодаря на 'coincidencе' за профила !
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 16, 2009 12:35 am 

Може старчетата да са се изморили именно от градинарстване и да искат с тези evil plots да си разнобразят малко сивото ежедневие... Да си докарат малко силни усещания преди да гушнат букета... =))

А иначе Мадара наистина може и сам да си "изпълнява занятията"... Но пък от друга страна - винаги е по-добре да има някой друг, който да ти върши мръсната работа... Както Итачи му е бил донякъде пионка преди, същото е със Саске сега... :pokey:

alexbg92 написа:
Друго е ,че Тоби е само с ляво око с Шаринган

Дясното око на Тоби е с Шаринган... :thumb:

Последна промяна krumisimo на Чет Юли 16, 2009 12:39 am, променена общо 1 път

Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 16, 2009 12:36 am 
Аватар

Всъщност ... показват ни че Обито умира.
Въпросът ми беше - щом тялото на Мадара е било потрошено , кога се е преместил в Обито , като обито е живял 70-на години след битката на Шодайме с Мадара ?

МнениеПубликувано на: Чет Юли 16, 2009 1:55 am 
Аватар

Моя грешка в бързината ... найстина е дясното :lol:
И не непоказват как умира ... показват как ония камани падат всичките и толкова ...

Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 16, 2009 3:18 am 
Аватар

Тоби не е Обито просто няма смисъл ... По ваща логика тялото на Мадара е неизползваемо и трябва да си вземе друго тяло Учиха ... така де за какво му е да зима тяло на премазан човек и с едно око ?? Просто няма смисъл Обито си е мъртъв и не мисля че има нищо общо с Тоби или който и да е ..

Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 16, 2009 11:30 am 
Аватар

alexbg92 написа:
Моя грешка в бързината ... найстина е дясното :lol:
И не непоказват как умира ... показват как ония камани падат всичките и толкова ...

http://www.onemanga.com/Naruto/243/18/
http://www.onemanga.com/Naruto/243/19-20/

Тези 2 картинки говорят сами за себе си ...Забележи : At the end of childhood ,the two have become one!

МнениеПубликувано на: Чет Юли 16, 2009 1:50 pm 
Аватар

Няма смисъл да обяснявам на наруто фен .... тази манга ви замъглява мозъка :baby: Показано ли е,че е мъртав ? НЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ разбери го най-сетне и не ми приказвай глупости кое за какво говори :pokey: Обито се е спасил по някакъв начин 100 на 100 :ok:

Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 13 от 50 [ 741 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 50  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]