|
Дата и час: Съб Фев 08, 2025 1:53 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: Naruto (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Вто Юли 14, 2009 10:31 pm |
|
FreaKy |
|
|
Регистриран на: Вто Юни 23, 2009 9:48 pm Мнения: 251 Местоположение: Konoha
|
Valk0v написа: А за шарингана вече ти написах какво казва Какаши сам си го преведи Не че нещо , ама ти откакто ми каза дума не съм обелил Zenith написа: Ей, ей...Обито има две очи. И след като Тоби е Обито(да, от над две години го твърдя и не се отказвам) нема как да е станало... Как Тоби ще е Обито бе Той Тоби е Учиха Мадара и Учиха Обито нали Какво общо си имат Обито и Тоби нз (освен рода де ) Виж за експеримента на Орочимару , това е варианта , който ми се струва най-удачен ...
|
|
|
Заглавие: Re: Naruto (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Сря Юли 15, 2009 1:23 am |
|
flssdd |
|
|
Регистриран на: Чет Юни 18, 2009 1:00 am Мнения: 1746 Местоположение: Bakatown
|
Ясно е, че Данзо не е Мадара и няма кръвта на Учиха, иначе защо постоянно окото да му е закрито, щеше да си активира шарингана когато искаше. Може би търси Кабуто, за да достигне максимума на окото, а не тялото да му се изтощава след няколко минути употреба, пък и да си излекува цялата дясна половина и да е отново "пълноценен". А пък и някой Учиха да е умрял, очите му са си същите - след като Итачи погина нали Мадара пита Саске дали иска очите на брат си. И на мен даже ми е чудно защо не ги взе. Нали сега рано или късно ще ослепее, а пък няма от къде да си вземе нов чифт? Или ще си ги събира на дребно - едно от Какаши, едно от Данзо, и още няколко резерва от черния пазар. И бтв според мен тогава когато Наруто и Итачи се срещнаха да полафят, Итачи му даде някакъв вид генджуцу имун, за да се бие със Саске като хората иначе си е гола вода пред него
|
|
|
Заглавие: Re: Naruto (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Сря Юли 15, 2009 10:17 am |
|
Logrus |
|
|
Регистриран на: Нед Апр 22, 2007 1:31 am Мнения: 8529 Местоположение: Hotel Moscow
|
flssdd написа: А пък и някой Учиха да е умрял, очите му са си същите - след като Итачи погина нали Мадара пита Саске дали иска очите на брат си. И на мен даже ми е чудно защо не ги взе. Нали сега рано или късно ще ослепее, а пък няма от къде да си вземе нов чифт? Или ще си ги събира на дребно - едно от Какаши, едно от Данзо, и още няколко резерва от черния пазар.
това бих го сложил в "изцепките..." защото така си го написал, че се смях на глас много точно казано де, макар че до някъде можем да си обясним поведението на Сасуке - той би ли взел нещо от брат си, дори и да е за неговото добро, след всичко което преживя
_________________ グリフォン However, by that point you might be torn into pieces. 'til next time
Erza Almost like ... A scarlet flower, blooming fully with pride.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Naruto (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Сря Юли 15, 2009 11:07 am |
|
Zenith |
|
|
Регистриран на: Чет Ное 08, 2007 10:14 pm Мнения: 3686 Местоположение: Къде ми е портфейлът?
|
FreaKy написа: Valk0v написа: А за шарингана вече ти написах какво казва Какаши сам си го преведи Не че нещо , ама ти откакто ми каза дума не съм обелил Zenith написа: Ей, ей...Обито има две очи. И след като Тоби е Обито(да, от над две години го твърдя и не се отказвам) нема как да е станало... Как Тоби ще е Обито бе Той Тоби е Учиха Мадара и Учиха Обито нали Какво общо си имат Обито и Тоби нз (освен рода де ) Виж за експеримента на Орочимару , това е варианта , който ми се струва най-удачен ... Мне, Тоби=Обито. Мадара е просто маска, нали се сещаш, че щеше да си свали маската още като каза кой е. Най-малкото телцето на Обито е взел...Иначе от самия обито немаше да има смисъл. Гайдена можешпе да е просто един чап разкази...А Обито е оказал огромно влияние върху живота ан какаши, което автоматично означава, че следва любимия на Киши стил...He's still hereeeee...
_________________ ...всичко се свежда до секс и насилие,обикновено в комбинация...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Naruto (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Сря Юли 15, 2009 11:36 am |
|
crazy_little_crow |
|
|
|
Щот Мадара както и да го гледаме трябва да е на 100+ годинки~ На мен как е оцелял не ми се връзва много - и при това никой не е забелязал неговото "изчезване" ,а отделно никой не говори за неговата смърт О.О Щот всички казват може да е бил Мадара , но никой от героите не го е познавал директно и никой не споменава дали е бил жив по тяхно време или не....А c това че Кисаме директно го разпозна направо ме хвърлиха у тъчу >.> ~ Другото нещо ,което не ми се връзва е че на него явно не му пука особено че заради неговите простотии ( щот той директно си каза че е извикал Кюби ) са избили собствения (!!!) му клан ( за който отбелязвам той сам си каза че се е сбил с първото хокаге xDDD ) и в това време той е седял някъде и нищо не е направил по въпроса Някак твърде съмнително става всичко - чак пък такъв задник да си някак не върви Еее от горната теория можем да доуснем че Данзо е направил някаква мърсотия на Мадара и затова не го знаем ,но от друга страна Мадара щеше сам да иска да си разчисти сметките , а не да праща Саске ~.~ Абе зарязвам предположения по Наруто щот пак ще се окаже някоя простотия и само ще ме е яд че съм търсила логика у таз мангица >< Мен ме съмнява да е Обито щот първо трябва да е по-млад и второ щеше поне да ни пусне една сценка между него и Какаши щот нали са били стари дружки ( x333 ) ~ Но да това не променя факта че Кишимото ни пусна въдичката с по едното око Ще поживеем и ще видим ( и ще попишем XDDD )
_________________ Makoto by Erendis <3 <3 <3
If life gives you lemons, make grape juice and let the world wonder how the hell you did it ^.~
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Naruto (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Сря Юли 15, 2009 12:59 pm |
|
Logrus |
|
|
Регистриран на: Нед Апр 22, 2007 1:31 am Мнения: 8529 Местоположение: Hotel Moscow
|
Навремето, ах как звучи само , когато Сакура и Наруто се тепаха за тялото на Гаара, Тоби се появи накрая ... тоест той през цялото време е бил там и е гледал, знаем силите му какви са, той не си мръдна пръста да защити хората си = той е едно подло копеленце. Та тогава Тоби ( http://media2.onemanga.com/mangas/00000 ... 280/19.jpg) с тези болтове изглежда съвсем като сглобен и облечен франкенщайн. Според мен Тоби, тоест Мадара е загубил тялото си в битката с Първия и след време се е върнал в тялото на Обито, след като Какаши получава окото. Или самия Обито го призовава чрез шарингана си ... сигурно има още неща които не знаем за този блъдлайн.
_________________ グリフォン However, by that point you might be torn into pieces. 'til next time
Erza Almost like ... A scarlet flower, blooming fully with pride.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Naruto (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Сря Юли 15, 2009 2:10 pm |
|
dragonlayer |
|
|
|
Logrus написа: Навремето, ах как звучи само , когато Сакура и Наруто се тепаха за тялото на Гаара, Тоби се появи накрая ... тоест той през цялото време е бил там и е гледал, знаем силите му какви са, той не си мръдна пръста да защити хората си = той е едно подло копеленце. Та тогава Тоби ( http://media2.onemanga.com/mangas/00000 ... 280/19.jpg) с тези болтове изглежда съвсем като сглобен и облечен франкенщайн. Според мен Тоби, тоест Мадара е загубил тялото си в битката с Първия и след време се е върнал в тялото на Обито, след като Какаши получава окото. Или самия Обито го призовава чрез шарингана си ... сигурно има още неща които не знаем за този блъдлайн. Ето една теория, която задоволява всички Хем Обито, хем Мадара.
|
|
|
|
Заглавие: Re: Naruto (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Сря Юли 15, 2009 3:15 pm |
|
Valk0v |
|
|
Регистриран на: Пон Окт 09, 2006 4:48 pm Мнения: 613 Местоположение: Бургас
|
Така и така заговорихме за акатсуки май ще ги изтрепят напълно - останаха само Мадара, Кисаме и Зетсу (и на сасуке тиймчето) - vs 5 кагета и сумати джоунин-и ... А относно техниката на Оро няма да се учудя и Итачи да я е знаел - все пак Оро нали се е опитал да му вземе тялото - а каквото бъде видяно от Шарингана бива присвоено (освен блъдлайна) Пс Не беше ли обяснено някъде, че Мадара като получава новия МШ(eternal) също и получава безсмъртен живот ? Тоесто затова и е жив толкова време
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|