Дата и час: Сря Фев 12, 2025 7:29 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 4 от 7 [ 97 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Апр 30, 2006 11:13 pm 
Аватар

Mantzikert написа:
Гриза Химикалки (навик от които бих се отучил с голяма радост)

и аз правя сущото поне по 2 химикалки си отиват на седмица :)

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Апр 30, 2006 11:16 pm 
Аватар

Хахха ми да видим...аз май извънземно ще изляза :pokey:
--Не мога да не права нищо...дори като чакам трамвай обикалям нагоре надолу или се въртя в кръг....
--докат не правя нищо и ме мързи да хода (в нас съм) си подмятам шишета с вода...
--гриза си ноктите,ям си устата отвътре....
--възглавницата доста често е на другия край на стаята кат се събудя...
--в повечето пъти внимавам в нещо когато най-малко трябва и си мисля за нещо съвсем тъпо или не на място във най-важните моменти :)
--когато има слънце или силен вятар очите ми се насълзяват яко...(нз дали е странност,не мога да го контролирам)
--също не мога да гледам слънцето и светлината много дразни очите ми (естествената,не от лампи)....веднъж кат бях на балкона леко погледанх към небето (нямаше слънце там ама беше мн светло) и ми се зави свят и замалко да се изтърса...

Абе май е тва...не мога да се сета друго...

ПП:Химикалке,ти си следващата :twisted: :twisted: :twisted:

Последна промяна MishokaBG на Нед Апр 30, 2006 11:17 pm, променена общо 2 пъти

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Апр 30, 2006 11:23 pm 
Аватар

имам уникално хамав начин за ядене на морков..нали вутре има едно като сърцевина...такова тънко с израстъчета и е бая сладко...лесно се отделя от другата част на моркова...първо огризвам страничната част и после с ОГРОМЕН кефи си ям сърцевинката.

прилагам същото и при кренвиршите.. :)

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Май 01, 2006 12:26 am 
Аватар

такаааа...
когато ходя до кенефа ръцете ми трябва да са задължително студени и мокри иначе се чувствам мръсна...не че правя нещо с тези ръце, но просто ТРЯБВА да е така...
като си мия зъбите и съм още с пяна в устата обичам да се зъбя на огледалото, за да заприличам на урод...
обичам да храня гълъби, да ги гоня, да ги имитирам...
обичам да бия котката си по тумбака...издава страхотен пляскащ звук...
обичам да прекъсвам хората във мн важен разговор като изкрещявам някаква безсмислена дума като гювече, катанец, кучето динго, серендипити...
обичам да седя върху масата по турски когато ям...
когато си режа ноктите си ги подреждам после пред мен както са били поред на пръстите ми...

бях в банята докато мислех тези работи затова са ориентирани натам...освен това с масата...макар че е идейно :wink:...
...има мн...не ми се мисли...

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Май 01, 2006 12:32 pm 
Аватар

Като пресеча улица и някоя кола идва броя секундите за които тая кола щеше да ме блъсне. Странно нали :?

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Май 01, 2006 1:09 pm 
Аватар

Ashas написа:
Като пресеча улица и някоя кола идва броя секундите за които тая кола щеше да ме блъсне. Странно нали :?

хах и аз често броя да вида за колко ми се е разминало ^^

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Сеп 22, 2006 12:12 am 
Аватар

Ами да видим...Като говоря с някого за първи път или не ми е особено близък , си играя с обецата си (задължително дясната!).Като вървя по улицата и нося някаква торба или чанта (добре де , може и да не нося :P ) , си мятам ръцете доста , поради което не ми дават да нося яйца :oops: Като седя вкъщи и гледам телевизия , правя се че уча или върша други подобни полезни занимания , обикновено си качвам ръцете на главата (така че да са възможно най-изпънати , т.е. вътрешната част на лакътя да ми докосва главата).Когато някоя песен/песни ми влязат в главата , цял ден мога да си ги припявам независимо къде съм.Обикновено нося гривна с висулка на дясната ръка и като си вървя по улицата или съм вкъщи си я стискам (висулката) - успокоява ме. :oops: Като косата ми е вързана на опашка , непрекъснато си я въртя на пръста.
Сигурно има още много подобни , ама сега не се сещам :oops: Ако ми хрумне още нещо , ще го допълня :mrgreen:

Naruto couples I support: ItaxSaku, ShikaxTema, HinaxNeji, SasuxNaru ;P
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Сеп 22, 2006 12:23 am 
Аватар

Ами когато вървя с Wazzaaa по улицата му чувъркам цицката ^^ Същото прая и докато съм сам :) Сигорно има и още неща, ама това ще ви нахрани за сега ^^

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Сеп 22, 2006 1:00 am 
Аватар
клош antisleeper

Цитат:
аз, държа бийт на сичко... сичко което чуя си има бийт, даже бръмченето на компа... и си чувам някъв бийт и се кефа.... и си се клатя леко в такт с музиката и сме в тролея ебасси и ми се чудат ква музика слушам... а аз си се филмирам на звука на колите

тфа и при мен го има да знаиш не си дефектен :lol:
също
Цитат:
Обичам като слушам музика да тропам заедно с барабаните-я по бюрото,а с крака,или ако съм в рейса-по джобовете си

също много обичам с гласа си да гоня вокала на песните дори и да е на галя от каризма напр. :o
1 нещо което мн често правя най вече при нерви и от което мн бих искал да се отуча е да си дърпам кожичките на пръстите...ям си устата отвътре....
като седна на стол просто трябва или да си опра коляното на крака някъде или да го подвия под гъза си :lol:
също често докато съм в час практикувам дейдрийминг :bduh:
кат нямам ко да прая и чакам нещо си барам бакенбардите...
Цитат:
като нема кво да прая си бъркам в носа
макар че вече почти съм се отучил от това

баси странния тип дето излязох
:lol:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Сеп 22, 2006 1:16 am 
Аватар

Funky-kun написа:
също често докато съм в час практикувам дейдрийминг

Не си единственият :mrgreen:

Naruto couples I support: ItaxSaku, ShikaxTema, HinaxNeji, SasuxNaru ;P
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Сеп 22, 2006 1:17 am 
Аватар

deedacus написа:
обичам да прекъсвам хората във мн важен разговор като изкрещявам някаква безсмислена дума като гювече, катанец, кучето динго, серендипити...

ХАХха ето това е култово!
амиии не знам дали се броят за странности, аз си ги намирам за съвсем нормални неща...
1.Никога не гледам телевизия и е супер глупаво, когато някой ме пита "гледа ли сериала от десет" и т.н.
2.Подстригвам си косата сама... понякога :oops: (Е, про съм си-никой не усеща разликата)
3.В повечето случаи, когато става дума за нещо важно, съзнанието ми си се самоизключва по default, което е доста дразнещо.. някой ми говори нещо важно, а аз се хила и го моля да повтори...
4.Никога не се връзвам на опашка, изобщо не си правя никакви прически или каквото и да било... Винаги си е пусната.
И за нито едно от тези неща нямам смислено обяснение.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Сеп 22, 2006 2:40 am 
Аватар

обичам да дрънкам простотии :lol:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Сеп 22, 2006 5:32 am 
Аватар

Местоположение: 22-4 Shinsu-dong, Mapo-gu, Seoul 121-854, South Korea
Като бях малка много обичах да си правя класации за щяло и нещяло. Например хващах някакво дебело туристическо списание и с часове можех да си класирам курортите на всяка страница :bduh:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Сеп 22, 2006 1:38 pm 
Аватар

Ами аз обичам да вървя сам, когато вали и да си слушам музика. Мога да обикалям с часове в дъжда без да ми пука дали ще настина. Също така понякога си въртя запалка в ръката.

Профил  

Заглавие: Re: Craaaaazy! ^^
МнениеПубликувано на: Пет Сеп 22, 2006 4:21 pm 
Аватар

ми аз оби4ам тука да си пея докато съм под ду6а...4есто майка ми 4ак тропа по вратата ХД да тро6а 4инии и да правя физиономии пред огледалото...

*Слънце мое*
Thx to Harada Risa~
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 4 от 7 [ 97 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]