|
Дата и час: Съб Фев 08, 2025 11:15 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
|
Заглавие: Re: Naruto (manga) - внимание, спойлери!! ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Юли 11, 2009 7:10 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=27839_1291683045.jpg) |
Sheva7 |
|
![](./images/ranks/rank2.gif) |
|
sifer написа: Почвам да си мисля, че тъй като почти мищо не се каза за майката на Наруто (не се казва че е жива, но и не се казва че е мъртва), преполагам че шанса да е още жива е ГОЛЯМ, и няма да се очудя (тук може и някой да ми се посмеят) да се окаже че е онази жена от хокагетата (не помня на кое село беше) ![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif) не вярвам да е жива ... чувал съм че е умряла при раждането а и едва ли ако беше жива ще остави детото си (все пак е била жена на четвъртия ..)
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Naruto (manga) - внимание, спойлери!! ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Юли 11, 2009 7:36 pm |
krumisimo |
|
![](./images/ranks/rank9.gif) |
|
Нали я показаха в един от спомените на Джирая... Няма нищо общо с нея... kimiraikkonen написа: Тази дискусия не е ли леко безмислена... Разбра се вече, че Какаши и другите са знаели за роднинската им връзка през цялото време...
Последна промяна krumisimo на Пон Юли 13, 2009 1:17 pm, променена общо 3 пъти
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Naruto (manga) - внимание, спойлери!! ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Юли 11, 2009 9:13 pm |
Hajutze |
|
![](./images/ranks/rank7.gif) |
|
"awww she is hot" "hi son" "daaang ![:headbang2:](./images/smilies/headbang.gif) " мда виждам го как става
_________________ FUTURAMA
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Naruto (manga) - внимание, спойлери!! ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Юли 12, 2009 10:44 pm |
![Аватар](http://i.imgur.com/VbcX32P.gif) |
crazy_little_crow |
|
![](./images/ranks/rank10.gif) |
|
Киши е единственият мангака ,който умишлено си проваля мангата Честно казано вече ми е все тая кой какъв е в тая манга ![:doh:](./images/smilies/doh.gif) ~ То ни логика , ни нищо ~ Значи или Данзо и Мадара ще са един и същи човек или ще се окаже че имат някакъв ебахти и трагичната връзка помежду си и ще се чудим кое е по-голямото говедо от двамата ( ако не са в крайна сметка един и същи човек де - тогава ще си го псуваме на майка до безкрайност ) ~ Тез Шарингани почнаха да ги раздават по левче вече ~ Наруто можеше да й улепи два шамара на таз лигла ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) Най-странното ми беше че той и каза че е хост и въпреки това тя тръгна да го шамари ,а какво щеше да остане от таз пачавра ако Наруто не беше миличък и сладичък !? Сай най-много ме израдва в тази глава , заедно с Какаши ( дето хвана Ямато под ръчичка и му вика "и ние идваме" xDDD ) - и да ебахти цялото село по демоните знаеше че Наруто е син на Минато ма всички седят и си траят като пънове ![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif) Та не ме е яд на Какаши изобщо - 16тата страничка си заслужаваше ~ И айде най-накрая да се срещат тез Саске и Наруто че ми писнААА ![:headbang2:](./images/smilies/headbang.gif) Вече почвам да си бия главата у монитора - тез трябваше да се срещнат преди ~30 чаптъра кви са тез смотани локуми по демоните - реално нищо не ни казаха >.< Макар че вече знам как ще свърши битката - и двамата ще се метнат при Райкагето ... и накрай ще се гушнат щастливо и Саске ще обяви че "вярва в Наруто" ( щот то си е вярно по принцип - там единствено Саске няма съмнения xDDDD ) ![:thumb:](./images/smilies/thumb.gif) И накрая някой ще нарита зъркелите на Данзо/Мадара и прочие над 90годишни ![=))](./images/smilies/=)).gif) оффф///айде стига толкова че толкова ме е яд на тез герои че няма докъде ~ пък и усещам как следващата глава ще се състои в гледане на простотиите ,но ... на Саске ( да се редуват и да цъкаме с език кой е по-тъп от двамата )
_________________ Makoto by Erendis <3 <3 <3
![Изображение](http://i.imgur.com/THbln4X.png) If life gives you lemons, make grape juice and let the world wonder how the hell you did it ^.~
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|