Waaaaaaaah this anime is so adorable <333 Очарова ме повече и повече с всеки епизод :3 Ся се замислих дали онзи, който Гил предпази в първия епизод, не е бащата или в краен случай чичото на Оз.. щото заради кой друг би се хвърлил така пред меча И също.. аз ли се бъркам или Емили и Брейк изглеждаха по същия начин в 1 епизод.. защо те не са се променили за тия 10 години О.о
_________________ [Forever n ever~]
Заглавие: Re: Pandora Hearts (Пролет 2009)
Публикувано на: Вто Май 19, 2009 11:28 pm
Scarlettka
Регистриран на: Чет Окт 11, 2007 12:43 pm Мнения: 397 Местоположение: teh capital of Sabrie.
Някакви там дарби във връзка с Пандора. Иначе тва за бащата и аз си го помислих.И още не мога да схвана коя е тая с бялата косица.Че и в мангата я няма.Ццц Абе Гируу <33
Тва продължава да става все по заплетено XD Може би и точно това ме кефи де, че нямам никаква идея какво може да се случи в следващия еп XD Гил и Оз много ме радват, waaah~ ♥ Супер са близки, но няма следа от shonen-ai отношения *happy*
Много силни 9 и 10 епизоди ^^ Хумор, екшън, драма, заплетена история.. всичко си има това аниме <3 Май трябва да хвана и мангата да чета *о* Музиката на фона на ревюто е страхотна <3<3<3
Ахахаха Break е бати дебила, супер много ме радва Хмхмхм, защо Винсънт има две различни очи.. и защо второто изглежда като цвета на единственото такова на Break ;o май има нещо тука ^^~~
Публикувано на: Сря Юни 17, 2009 8:47 pm
Scarlettka
Регистриран на: Чет Окт 11, 2007 12:43 pm Мнения: 397 Местоположение: teh capital of Sabrie.
Брейк как да не го харесва човек.Чадърчето му беше много сладко <3 Винсънт двете му очи са си изключително красиви пък ;] Гил си е най-прекрасния от всички. Чакам си Cheshire ;]
Публикувано на: Чет Юни 18, 2009 3:31 am
Sasu&Saku
Тоя дето Гил защити е бащата на Оз със сигурност. Нали и двамата са озвучени от Тору-сенпай достатъчна връзка според мен. Тъй, за разлика от някои онгоинг анимета, които гледам това си го зяпам с удоволствие.Историята е много интересна, а и като виждам Гил си оправям настроението - голям пич е.
_________________ Daiji na yume no hanashi wo shiyou furueru kokoro wo dakishimete Zutto nozondeita ano koro kantan ni tsukamenai kedo Junbi wa ii kai? iku yo eien ni kizamu
Публикувано на: Пет Юни 19, 2009 7:29 pm
Scarlettka
Много харесвам как си интерпретират мангата.Точно си се водят.Прекрасно Гил като му се вееше косата е още по-красив <3 Оз е голям образ.Как само се хили и какви ги измисля.Иначе и като характер ми допада.Не се подава на трудностите,а си ги посреща с високо вдигната глава.
I'm totally clueless about what's going on in this anime o.O Имам някакви предположения, но дали са верни няма да разбера скоро.. мангата както си е [o], сигурно ще има alt ending T_T Но си ме радва супер много де, което сигурно го пиша за 5-6 път
Публикувано на: Пет Юли 10, 2009 10:03 pm
Scarlettka
Най-накрая някой да пише Така анимето си върви страхотно <3 Просто невероятен сюжет.Имам си нови любимци <3 Адски ми е носталгично и тъжно на моменти,ама на моменти пък е адски смешно. 15 епизод-невероятен както винаги,страхотно направено... миличкия Cheshire ;[ и Джак <3 и сцената с мъртвата Алис ми е адски тъжна... ;[
ffffffffffffffffffffffffff---- кво стана с Гил и Брейк Т_Т Нали ще се върнат, нали, нали, нали Т_Т~~ не че се съмнявам всъщност, но бях потресена като ги оставиха там >.> Оз дали не се натресе баш на Pandora meeting xD карък~~ xD
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 54 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения