|
Дата и час: Съб Фев 01, 2025 2:44 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: Naruto (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Пет Юли 10, 2009 4:04 pm |
krumisimo |
|
|
|
Браво на Кишимото... Пак омаза работата... Но защо ли не съм изненадан, че Данзо има такова оченце... Какаши се е сдобил в шарингана си на бойното поле и зъркелото му е било трасплантирано от медицинска нинджа-новачка и веднага е започнало да функционира на пълна мощност... Ко му е пречело на Данзо да си гепи едно оченце от някой труп след клането на Итачи... Да не се възползва човек от толкова много разхвърлян шаринган материал си е направо загуба... (Edit: A! точно както freaky e написал над мен...) kimiraikkonen написа: Какаши е знаел за бащата на Наруто, но си е мълчал като п**ка И излиза с номера "Fathers usually have things to say to their son"... Надали... Иначе нямаше да реагира с "!!?" и да вика на Ямато - 4-тият може да си е вкарал част от енергията и т.н.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Naruto (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Пет Юли 10, 2009 4:43 pm |
|
animeFAN |
|
|
|
Аз защо съм останал с впечатлението, че Какаши знае от самото начало за връзката баща-син А и я стига , изкарват Какаши почти най-акълестия в тая манга и вие се чудите дали е знаел или не ... Явно тези магически очички не са били само цел на Орочимару , най-вероятно Данзо си е краднал едно от клането.
_________________ блогче за ЗНАНИЕто - NO LIMITS - http://id-limitless.blogspot.com
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Naruto (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Пет Юли 10, 2009 4:45 pm |
|
Ice-Man |
|
|
Регистриран на: Нед Сеп 28, 2008 10:44 am Мнения: 5256 Местоположение: Стара Загора/Варна/Албена/Златни пясъци/София
|
@iRoNWill - Не всъщност Какаши си спомня това, което баща му му е казал^^ Това е Белия Зъб Точно и затова го пита, какво му е казал баща му( на Наруто) Егаси объркания пост
Последна промяна Ice-Man на Пет Юли 10, 2009 4:47 pm, променена общо 3 пъти
_________________ Powered by SFP+ 650 Gold Modular|ASUS Z170-A|Intel i5-6600K| CM Hyper 212 EVO|CORSAIR DDR4 2400MHz 2x4GB| SAPPHIRE R9 380 4GB|SEAGATE 1TB Barracuda| Samsung 850 EVO 250GB|Fractal Design R5 White Window
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Naruto (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Пет Юли 10, 2009 4:46 pm |
evip |
|
|
|
Тъп чап За първи път се случва,както това,че Педеруто иска да се забавлява със Сасукета(каквото и да значи това) Загубих малко мозъчни клетки след четенето на чапа,ама само това Значи Наруто преби най-силния в цялата история Пейн без драскотина,ама естествено една жена ще го смачка от бой Има шибана логика в тая манга И вие какво искате,имаше 10 добри чапа,сега трябват 50 тъпи,равновесие на тъпотата трябва да има
_________________ Акаунтът е изключен
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Naruto (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Пет Юли 10, 2009 4:51 pm |
|
Ice-Man |
|
|
Регистриран на: Нед Сеп 28, 2008 10:44 am Мнения: 5256 Местоположение: Стара Загора/Варна/Албена/Златни пясъци/София
|
Ъъъ, evip, ако не си разбрал Наруто искаше да го пребият?! Това на беше битка, пронто?
_________________ Powered by SFP+ 650 Gold Modular|ASUS Z170-A|Intel i5-6600K| CM Hyper 212 EVO|CORSAIR DDR4 2400MHz 2x4GB| SAPPHIRE R9 380 4GB|SEAGATE 1TB Barracuda| Samsung 850 EVO 250GB|Fractal Design R5 White Window
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Naruto (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Пет Юли 10, 2009 4:55 pm |
evip |
|
|
|
Знам,но смачка тотално всички силни тела на Пейн,но ще даде на жена да го пребие за бъдещия му любовник ,която чак половината кокали в тялото му счупи
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Naruto (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Пет Юли 10, 2009 4:57 pm |
|
spiralkinda |
Цар Алко |
|
Той ся Киши ще накара женската да бъде свидетел русото когато изкара мускулите и онази ще рече: "елеее чедо ебахта в жантълмана, ебахта, искам та в силата."
|
|
|
|
Заглавие: Re: Naruto (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Пет Юли 10, 2009 5:12 pm |
|
loader |
|
|
Регистриран на: Съб Ное 17, 2007 1:35 am Мнения: 3675 Местоположение: Oro Jackson
|
Баси блъдлайна Всеки срещнат има шаринган. Данзо да умира по-бързо, ако ще и Саске да го утрепе. А Наруто, тамън се кефехме че уж поумнял малко, той щял да убеждава райкаге-то да прощава на гея Абе nc..
_________________ You heard it too didn't you?... | MyAnimeList The voice of the wind.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Naruto (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Пет Юли 10, 2009 5:16 pm |
evip |
|
|
|
Не съм медиум,не знам точно след колко чапа ще стане Не мога да си го побера в главата обаче,как изби толкова от Акатски,трябваше да станат добрички,така щеше да е много по-яко Сигурно Кишимото не е бил ония дни в настроение,за раздаване на доброта и цветя
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Naruto (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Пет Юли 10, 2009 7:20 pm |
|
krismania |
|
|
Регистриран на: Пет Сеп 07, 2007 11:45 pm Мнения: 433 Местоположение: Враца
|
Valk0v написа: " It will be useful for my right eye and arm " - 454, стр 17 "Danzo has the sharingan " 455, 17 Тука стана мазало Наскоро прочетох към 100тина глави на наруто и може някъде из цялата информация да съм пропуснал нещо - някъде споменава ли се за Данзо къв е бил в миналото - освен, че той и Сарутоби са били кандидати за Хокаге номер 3 ? Също тайа орутежава контрол над Anbu Roots.
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|