|
Дата и час: Чет Фев 06, 2025 12:41 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: Suzumiya Haruhi no Yuuutsu Публикувано на: Пет Юни 26, 2009 5:24 pm |
|
Ryoka__ |
|
|
|
Когато изгледах първия Endless Eight епизод си мислех, че е супер ненужен - голяма работа та те просто се кефят на лятото и нищо повече И преди да сваля следващия (13-ти) се чудя дали не свалям отново този същия епизод.. А и след като започнах да го гледам отново имах такива съмнения, но изненадващо беше, че трябваше да се повтори същата история, а имаше много малко моменти, в които виждаш повтарящи се кадри от 12-ти епизод. Евалата на КьоАни, че не са го копипейстнали А Харухи е извратена - историята се повтаря 15 хил. и незнамсиколко пъти (а пък аз си мислех че аз имам проблеми с дежа вю) Ясно е че Кьон трябва да направи нещо Със сигурност ще има още един Endless eight, да се надяваме да е само един ^^
|
|
|
Заглавие: Re: Suzumiya Haruhi no Yuuutsu Публикувано на: Пет Юли 03, 2009 12:30 pm |
|
Ryoka__ |
|
|
|
О, не! Тея се ебават със зрителите и то сериозно То бива 1-2 епизода ама вече стана досадно да се гледа едно и също. От 15 498 повторение скочихме на 15 499 Има минимални разлики де.. само че Харухи ще си изгуби и малкото фенове, ако продължават така с тея епизоди.
|
|
|
Заглавие: Re: Suzumiya Haruhi no Yuuutsu Публикувано на: Пет Юли 03, 2009 1:19 pm |
krumisimo |
|
|
|
The same thing all over again... На 15 500-ния път дано се свърши цялата тази история с дежавутата... Не е ли очевидно, че е домашното... За бога, хора, направете го!...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Suzumiya Haruhi no Yuuutsu Публикувано на: Пет Юли 03, 2009 11:22 pm |
|
Angel |
|
|
|
Поне опенинга е як Добре първият епизод беше "нов".... Вторият беше малко повторение на първият, но поне онея се усетиха че са в травел-капан В тоя епизод беше редно поне да се сетят какво иска да прави Харуки....
|
|
|
Заглавие: Re: Suzumiya Haruhi no Yuuutsu Публикувано на: Съб Юли 04, 2009 1:15 pm |
|
Rampage |
|
|
|
Ще има ли мераклии да го качат в торента,защото ме мързи да го гледам сега.
_________________ http://myanimelist.net/animelist/luttt&status=2&order=0
Цитат: Evility написа: Тоя сигурно е бил от школата за Болни Екземпляри, Лишени от Граници, Абстрахиращи се от Разумното, Идейни и Обиграни в Насилието, съкратено БЕЛГАРИОН...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Suzumiya Haruhi no Yuuutsu Публикувано на: Пет Юли 10, 2009 4:12 pm |
krumisimo |
|
|
|
На това му се вика вече гавра... "Endless Eight" дали ще е направо 8 епизода...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|