|
Дата и час: Сря Фев 12, 2025 4:36 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: Jack Nicholson vs Heath Ledger Публикувано на: Сря Юли 08, 2009 5:55 pm |
|
dream_dragon |
|
|
Регистриран на: Нед Авг 27, 2006 2:57 pm Мнения: 4124 Местоположение: dragon's land
|
WrathOfGod написа: ... Ква е тая глупост? И спрямо кого сравняваш Бейл? Шая Лебьоф (нещо подобно му беше името)? Никълъс Кейдж? Морган Фрийман или Уесли Снайпс? Има много актьори и много от тях са адски добри. Просто невероятни. Но Бейл е далеч от ранга на най-добрите актьори. Да добър е, но не чак толкова, че да заслужи "rage mode", на някакъв луд фен, не мислещ трезво.
|
|
|
|
Заглавие: Re: Jack Nicholson vs Heath Ledger Публикувано на: Сря Юли 08, 2009 5:57 pm |
|
reefer-madness |
|
|
|
Цитат: Но Бейл е далеч от ранга на най-добрите актьори. Дай пример за тия акьори..След Американски Психар и Машиниста ми е много трудно да го възприема тфа..
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Jack Nicholson vs Heath Ledger Публикувано на: Сря Юли 08, 2009 6:04 pm |
|
dream_dragon |
|
|
Регистриран на: Нед Авг 27, 2006 2:57 pm Мнения: 4124 Местоположение: dragon's land
|
reefer-madness написа: Цитат: Но Бейл е далеч от ранга на най-добрите актьори. Дай пример за тия акьори..След Американски Психар и Машиниста ми е много трудно да го възприема тфа.. За акьор? Говориш за добри актьори, мисля, че споменах няколко. Още ли имена искаш? Ал Пачино, Робърт Де Ниро, Антъни Хокнис, сър Шон Конър, Том Ханкс, Шон Пен, Лу Дьо Финес, Марлон Брандо. Да продължавам ли или искаш да мина на стари актьори, от преди киното да има цвят или от преди навлизането на компютърните ефекти??
|
|
|
|
Заглавие: Re: Jack Nicholson vs Heath Ledger Публикувано на: Сря Юли 08, 2009 6:06 pm |
|
reefer-madness |
|
|
|
Мне,тия са достатъчно стари пробвай с негови набори може би???
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Jack Nicholson vs Heath Ledger Публикувано на: Сря Юли 08, 2009 6:10 pm |
|
WrathOfGod |
|
|
|
Чакай, чакай, откога трябва да сравняваш някого с друг за да видиш дали играе добре или не? Явно не си гледал нищо на Бейл за да кажеш такива глупости или... просто се заяждаш. Не съм гледал новия Терминатор, но да пренебрегваш филми като 3:10 to Yuma, The Prestige, El maquinista, Equilibrium, American Psycho и др. просто си е богохулство. Преувеличението в предишния пост беше умишлено, но ти явно не го схвана, жалко. Не съм казал е Бейл е единствен, както и, че е най-добрият актьор раждал се някога. Има и други добри актьори. Но да го сравняваш с оня гей Shia LaBeouf или печката Wesley Snipes, е това е непростимо.
Едит: Това, че има други добри актьори го прави по-лош, така ли? Ех, драгъне, поне с мозък да се беше родил...
Последна промяна WrathOfGod на Сря Юли 08, 2009 6:12 pm, променена общо 1 път
|
|
|
Заглавие: Re: Jack Nicholson vs Heath Ledger Публикувано на: Сря Юли 08, 2009 6:17 pm |
|
dream_dragon |
|
|
|
Ъ? Вие определено не чаткате нали? Какъв ви е критерия тогава? Значи няма добри и лоши актьори. Всичките са на едно равнище. Ако не ги сравним, как ще разберем, кой е по-изразителен? Негов набор, може би, Уил Смит. Последния пост не е сравнение, а изброяване на добри актьори. Аз може да съм без мозък, ама поне вие вашия да го ползвахте. Както и да е. Темата е за Други двама, много добри актьори. И никъде не съм казал/написал, че Бейл е лош актьор.
|
|
|
|
Заглавие: Re: Jack Nicholson vs Heath Ledger Публикувано на: Сря Юли 08, 2009 6:30 pm |
|
WrathOfGod |
|
|
|
Критерия е, че играе добре. И то много. добри и лоши актьори има - прочети 2та ми поста. Сравнението не е толкова лесно, колкото си мислиш. Е ако са играли една и съща роля - оп, по темата - да. Да не говорим, че повечето актьори са толкова различни едни от други, че няма накъде. Уил Смит също е добър актьор, но това не прави Бейл лош такъв, а друг добър. Ти това май не схващаш. И след като оплюваш поста ми, в който съм казал, че Бейл е супер, ти отричаш това твърдение. Аре гл и хф
|
|
|
Заглавие: Re: Jack Nicholson vs Heath Ledger Публикувано на: Сря Юли 08, 2009 6:42 pm |
|
dream_dragon |
|
|
|
reefer-madness написа: рофл Уил Смит дето във всичките си филми има 2 или 3 изражения и acting skills - 0,да не говорим,че един филм различен от екшън бозици няма ... аре стига плс..и бтв ТОЧНО ти задълба в това и сега с подвита опашка искаш да се отървеш Грешка. WrathOfGod, приеми ми мнението това е. Не харесвам Бейл, толкова много, че да го защитавам, че бил добър актьор. А ако актьорите не бяха толкова различни, как щяха да бъдат актьори. Но ако нещо не ти е направило впечетление, понеже ми се заяждаш на кино култура, почти всички изброени от мен актьори са играели в едни и същи жанрове. Екшъни, драми и трилъри. Пообразовай се, даже някой са си партнирали. Айде със здраве, че бушоните ви прегряха.
|
|
|
|
Заглавие: Re: Jack Nicholson vs Heath Ledger Публикувано на: Сря Юли 08, 2009 8:05 pm |
|
Vego |
Мародераторче |
Регистриран на: Чет Май 10, 2007 5:27 am Мнения: 15576 Местоположение: Kame House: Where the beaches are fine, and the bitches are finer.
|
Както се каза малко по-нагоре,оня добре че пукна ,за да събере малко овации...
Жокера на Ledger ми беше скучен,поредното психо,нищо ново ,нищо иновативно за да заслужи коментарите за себе си. Ако не беше грима може да играе който и да е друг злодей.Според мен тази роля е изкуствено идоализирана. Джокера на Джак от друга страна беше бутафорен,смешен,театрално-изкуствен,но за сметка на това се съчетаваше перфектно с ролята си.
Не съм съгласен с някое по-горно мнение,че в стария Батман,Майкъл Кийтън прави филма това,което е. И Никълсън и Кийтън там са в постоянен конфликт,две противоположности,изиграни както трябва,и съчетани перфектно.
|
|
|
|
Заглавие: Re: Jack Nicholson vs Heath Ledger Публикувано на: Сря Юли 08, 2009 10:53 pm |
|
Squall_1st |
* |
|
WrathOfGod написа: Леджър си изигра по-добре ролята, поне според мен. Някакси повече се доближаваше до моята представа за жокер. А относно глупостта за Бейл - rage mode. Имал съм честта да изгледам повечето му филми и мога с ръка на сърцето да кажа, че Крисчън Бейл е страхотен актьор и е един от моите фаворити. Просто няма филм, в които Бейл да не е участвал и да не е голдън. Само един безочлив лъжец и мраколюбец би могъл да каже, че Бейл съкс. Въпреки, че като гледам, твойто, "мнение" явно е било написано в изблик на ярост и сляпа омраза към иначе възвишения образ на господин Бейтман, навярно породени от завист и безсилие да се разберат неговите безгранични актьорски данни. И к'во, Бейл те кефи в Terminator Salvation? Най-вероятно са му предложили страшно много пари, иначе не виждам как може да се навие за толкова кратка и плоска роля. Аз съм му фен също, знам с каква воля е манупилирал килограмите си между American Psycho, The Machinist и Batman Begins. Джак Никълсън е актьор от много висока класа, принципно това съревнование не е лесно, въпреки че преди 1г имаше достатъчно анкети като тази в момента. Сравнение с Леджър е трудно да се направи, защото Никълсън определено е по-добър актьор. Впечатлен съм от ролята на Леджър във филма The Four Feathers, не е лош и в Knights Tale, но е супер огромен образ в Batman. Който е гледал филма и смята, че не може да играе ролята на жокер и тя е по-зле от тази на Никълсън, да гледа филма отново и после да се прегледа някъде. Нима не сте гледали интервютата с другите актьори, които говорят за Леджър и това, че има нещо странно зад начинът, по който се държи по време на снимките. Дори приемайки факта, че може да се вживее много, той е надминал доста граници в очите на колегите си. Добре запознат с комиксите, не е намерил особена трудност в това да се държи като жокера така, както го е почуствал. Има мнения, че през голяма част от снимките е бил надрусан, но мен като цяло не ми пречи.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Jack Nicholson vs Heath Ledger Публикувано на: Сря Юли 08, 2009 11:58 pm |
|
Super_Beast |
|
|
Регистриран на: Вто Яну 24, 2006 9:40 pm Мнения: 7954 Местоположение: FIRELINK SHRINE
|
Line написа: Леджър, щото умре. Щото е някво емо за тва умре и за тва и Никълсън е по добрият...Самият Жокер се смее,а на Леджър смеха беше някъв изкуствен 2-минутен фейл!!!!!!!!!!!!!!!!! факт е че и Никълсън прилича повече на комиксовия вариянт! аре КРАЙ!
_________________ It`s Over 9000!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|