|
Дата и час: Пет Яну 31, 2025 8:47 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Филм:Watchmen(2009) Публикувано на: Вто Юли 07, 2009 8:34 pm |
|
Squall_1st |
* |
|
dream_dragon написа: Че то имаше ли? Jack's Complete Lack of Suprise - > Jack Nicholson ( Joker ) с изражение, изразяващо пълната липса на изненада - > Heath Ledger, който изпраща аплодисментите си без никакви чувства, отново във връзка с липсата на интерес и отново във връзка с Жокер. @DarkKnight - Ние само като ти видиме профила и ни става ясно, че предпочиташ DC. Ти си фенбой, yare yare.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Филм:Watchmen(2009) Публикувано на: Вто Юли 07, 2009 8:42 pm |
|
The Dark Knight |
|
|
Регистриран на: Чет Окт 25, 2007 2:30 pm Мнения: 4385 Местоположение: Gotham City
|
Squall_1st написа: @DarkKnight - Ние само като ти видиме профила и ни става ясно, че предпочиташ DC. Ти си фенбой, yare yare. Никога не съм го крил А и си имам причини затова.
_________________ If you make yourself more than just a man... [/center]
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Филм:Watchmen(2009) Публикувано на: Вто Юли 07, 2009 8:54 pm |
|
Mikki |
|
|
Регистриран на: Пет Фев 29, 2008 3:41 pm Мнения: 1148 Местоположение: Paradise
|
The Dark Knight написа: Squall_1st написа: @DarkKnight - Ние само като ти видиме профила и ни става ясно, че предпочиташ DC. Ти си фенбой, yare yare. Никога не съм го крил А и си имам причини затова. то оставаше да харесваш нещо без причина...
|
|
|
Заглавие: Re: Филм:Watchmen(2009) Публикувано на: Вто Юли 07, 2009 9:24 pm |
|
Line |
|
|
|
The Dark Knight написа: тази дума "фейл" е много известна в тоя форум fail
|
|
|
|
Заглавие: Re: Филм:Watchmen(2009) Публикувано на: Сря Юли 08, 2009 10:30 pm |
|
dream_dragon |
|
|
Регистриран на: Нед Авг 27, 2006 2:57 pm Мнения: 4124 Местоположение: dragon's land
|
Johnny Cage написа: Баси почти нищо не разбрах от тоя филм...иначе горе долу ставаше, добре беше направен и ефектите си бяха на място но не е кой знае какво Или си го проспал, понеже е дълъг или просто ти трябва да го гледаш след някоя друга година.
|
|
|
|
Заглавие: Re: Филм:Watchmen(2009) Публикувано на: Сря Юли 08, 2009 11:35 pm |
|
Squall_1st |
* |
|
Трябва да го гледа след някоя друга година.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Филм:Watchmen(2009) Публикувано на: Сря Юли 08, 2009 11:52 pm |
|
Super_Beast |
|
|
Регистриран на: Вто Яну 24, 2006 9:40 pm Мнения: 7954 Местоположение: FIRELINK SHRINE
|
Това е ебати малоумния филм и предишния ми пост на 2 3 страница го доказва дори да не го бях гледал тогава... Пьрво какви са тея смешни костюмчета бе..тея са някви деца дето се правят на супер геройчета обаче нали нямат сили но единият чупи кокали докато се бие абе я се скрийте. Оная мацката я оправя някъв син пендел дето го испържило ток и тоя вече има всякакви сили + това като я ебеше с някви клонинги оная виде че не и се обрьща внимание щот е СКАПАНА "пача" отиде да се наебе с мистър СОКОЛ с лудите очилца....ебати лайнатааааааааааааааааа незнам как изтраях да изгледам такава диария. Едни скапани ефекти не правят филм дори и да го бех гледал в киното... Айде добре че е Роршах та да покаже че не е няква жена като другите "трапове" ама пак си беше зле.
_________________ It`s Over 9000!!!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Филм:Watchmen(2009) Публикувано на: Чет Юли 09, 2009 12:13 am |
|
Super_Beast |
|
|
Регистриран на: Вто Яну 24, 2006 9:40 pm Мнения: 7954 Местоположение: FIRELINK SHRINE
|
Просто си зле и ми дреме на шнура за американската култура и техните лайна дето вадят схващаш ли? или трябва да ти го пиша философски понеже ти цепят гънките на мозъка? Кое ми е негативното като всичко това дето казах става в филма? Аре ходи у Мис Анимес и не ме занимавай с твойте малоумни разсьждения FFS!
_________________ It`s Over 9000!!!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Филм:Watchmen(2009) Публикувано на: Чет Юли 09, 2009 12:37 am |
|
dream_dragon |
|
|
Регистриран на: Нед Авг 27, 2006 2:57 pm Мнения: 4124 Местоположение: dragon's land
|
Super_Beast написа: Просто си зле и ми дреме на шнура за американската култура и техните лайна дето вадят схващаш ли? или трябва да ти го пиша философски понеже ти цепят гънките на мозъка? Кое ми е негативното като всичко това дето казах става в филма? Аре ходи у Мис Анимес и не ме занимавай с твойте малоумни разсьждения FFS! Няма нужда, няма да се справиш. Ти си стой спам темичката, нещо извън нея не се оправяш добре.
|
|
|
|
Заглавие: Re: Филм:Watchmen(2009) Публикувано на: Чет Юли 09, 2009 1:28 am |
|
Squall_1st |
* |
|
На super_beast не ми отива да говори нормално, винаги трее да е лютив, точно затова е Бийста. Рано или късно всички ше ви удари с мечо си, it comes from hell.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|