|
Дата и час: Чет Фев 06, 2025 9:49 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Hakushaku to Yousei (есен 2008) Публикувано на: Пет Яну 09, 2009 3:36 pm |
|
faye |
|
|
|
Много добре беше! Всичко на 6 Е последната шестица е защото няма начин да няма и втори сезон, но просто нямаше да се разбера с продуцентите ако го бяха спряли дотук. Едгар малко противоречив герой ми се стори, но пак ми е любимеца от цялата работа, следва плътно след него Нико, Келпи и Рейвън^^ Какво да се прави неко-биши мания XD
_________________ <3
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Hakushaku to Yousei (есен 2008) Публикувано на: Сря Мар 04, 2009 4:34 pm |
|
velkito |
|
|
|
и аз така, даже ме е срам да си го пиша в myanimelist
|
|
|
|
Заглавие: Re: Hakushaku to Yousei (есен 2008) Публикувано на: Пон Юли 06, 2009 1:17 pm |
|
Lockheart |
|
|
Регистриран на: Съб Яну 06, 2007 4:32 pm Мнения: 40 Местоположение: The Black Order Headquaters
|
Това аниме ми стана толкова любимоо Вчера като си търсех нещо интересно за гледане, и една приятелка ми го препоръча... изгълтах го за един ден ^^ Едгар и на мен страшно ми напомня за Тамаки, а това го прави още по-hot Но Рейвън, оо Рейвън... като се появи направо изпадам в несвяст Нико е много сладка котка, по-рано много се чудех мъжко или женско е, понеже гласът му ми приличаше на женски Определено трябва да има втори сезон, не може така да го оставят ^.^
|
|
|
|
Заглавие: Re: Hakushaku to Yousei (есен 2008) Публикувано на: Вто Юли 07, 2009 11:13 am |
|
bloodhunterr |
|
|
Регистриран на: Нед Юни 24, 2007 9:43 am Мнения: 1419 Местоположение: None of your fuc*ing business
|
There's no story actually...It's all about the bishies...It always is... Търсеха нещо там хората,найдаха го и това е... Bishi power is scary
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Hakushaku to Yousei (есен 2008) Публикувано на: Вто Юли 07, 2009 9:30 pm |
|
elizabeth99 |
|
|
Регистриран на: Нед Май 06, 2007 4:52 pm Мнения: 3088 Местоположение: Silent Hill,Nerdvana
|
Всъщност има история,но не е нищо сложно. Напомня ми на сладко детско романче,едно време много обичах да чета такива историйки като бях малка ^^ Толкова ми беше някакво...носталгично...като го почнах И го почнах точно преди да излезе 12 еп...свърши бая отворено тхо -.-;
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Hakushaku to Yousei (есен 2008) Публикувано на: Пет Авг 13, 2010 3:22 pm |
|
Belgarion |
Ecchi Warrior |
Регистриран на: Пон Яну 08, 2007 5:24 pm Мнения: 19394 Местоположение: Tōkyō
|
Belgarion написа: Чувам фенгърлски писъци, а при такъв обем предполагам си заслужава да му метна поглед на това анименце Belgarion написа: Значи ще ми бъде 433тото ^^ (432то е в прогрес - тринити блууд ;P) /bitchslap Да ама не би. Ще се пада 589-то Явно съм се заблял по ечитата тогава Та само две години по късно се сетих за това аниме и сега го почвам ^^ -- Много мистерии много нещо. Приятно аниме бе като цяло. 7/10
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Hakushaku to Yousei (есен 2008) Публикувано на: Нед Ное 14, 2010 3:41 pm |
|
_Mimeto_ |
|
|
Регистриран на: Пет Окт 29, 2010 10:08 pm Мнения: 59 Местоположение: Бургас
|
Още като видях 1 епизод на анимето и се влюбих.Много е яко.Нико е голям сладур,а Едгар едгар ми напомня на Зеро(vampire knight) почти еднакви очи и коси( освен по цвета де).Искаммм 2-ри сезоннннн. П.П.Някой може ли да ми каже от къде да си дръпна мангата или да видя самата новела(ако не се лъжа беше отделно то мангата ) ?
|
|
|
Заглавие: Re: Hakushaku to Yousei (есен 2008) Публикувано на: Нед Яну 02, 2011 9:57 pm |
|
Rin-chan |
|
|
|
bloodhunterr написа: Bishi power is scary Идея си нямаме колко хД Миии ставаше анименцето. Малко рандъм беше историята на места, но пък радваше :Ррр
_________________ "We can't keep living like our own dreams are all that matter" (Edward Elric)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|