|
Дата и час: Сря Фев 05, 2025 3:54 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: Bakemonogatari {Лято 2009} Публикувано на: Пон Юли 06, 2009 3:44 pm |
|
StarScream. |
|
|
|
абе нещо неуспях да схвана описанието разбрах само че се разправя за някъв човек които ше става вампир и в рацете му пада някво момиче и тои разбира че не тежи и тя му указва помощ(ма ква помощ и закво ) пробвах някъв онлайн превод на текст ма се получи някво объркващо: Центровете Bakemonogatari на Koyomi Araragi,, трети училищен ученик на рекордна стойност от година, който е почти човек отново след като стане кратко вампир,,. Единия ден,, който съученик кръсти Hitagi Senjougahara,,, който infamously не казва никога, към някой, пада на долния етаж в ръцете на Koyomi. Той открива, че Hitagi обмисля до нищо предизвикателно за физика. След като заплашен от нея бъдейки, Koyomi дава нейната помощ, и ме поставя тук на мен Oshino, бездомен човек на възраст в среда, който му помогна да свърши, е вампир. та някой може ли да пооточни как е точно и също тва училище за някви вампири ли е или чудовища ?
|
|
|
Заглавие: Re: Bakemonogatari {Лято 2009} Публикувано на: Пон Юли 06, 2009 4:48 pm |
|
StarScream. |
|
|
|
@Ryoka__ тнх за инфото а и още нещо в анидб пише 12 епизода а в myanimelist 15 последно колко ше са ? и по тва third year high school student на колко години излиза че е ?
Последна промяна Bleed4me на Пон Юли 06, 2009 4:53 pm, променена общо 1 път |
Reason: НЕ цитирай големи постове. |
|
|
|
Заглавие: Re: Bakemonogatari {Лято 2009} Публикувано на: Чет Юли 09, 2009 1:20 am |
krumisimo |
|
|
|
Тъкмо гледах първи епизод... Анимето ми изглежда много обещаващо, но все пак да видим и следващите серии... Иначе засега доста ми допада... Артът, героите, историята, хуморът, музиката - смятам, че всичко е на ниво...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Bakemonogatari {Лято 2009} Публикувано на: Пет Юли 10, 2009 11:15 am |
|
spiralkinda |
Цар Алко |
|
О да това трябва да се гледа. Много добри диалози, а и е на SHAFT, първи епизод ми допадна и ще го следя. Май едно от малкото ставащи заглавия това лято засега.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|