|
Дата и час: Пет Фев 07, 2025 11:52 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: - Kuro Shitsuji - ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Яну 01, 2009 5:10 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=24706_1313331941.jpg) |
Lenalee-chan |
|
![](./images/ranks/rank7.gif) |
|
Kuro Shitsuji![Изображение](http://www.shitajiki.biz/kuroshitsujipromoAFL.jpg) 黑管家 黒執事 Black Butler Dark Butler Hắc Quản Gia Kuro ShitsujiМангака: TOBOSO Yana Статус: 5 Volumes (Ongoing) Жанр: Action , Comedy , Historical , Mystery , Shounen , Slice of Life , Supernatural Година: 2006 ------------------------------------------------------------------------------------------------------ To what extent must a housekeeper do things to be acceptable?
One of the noble families of England, Phantomhive's, butler, Sebastian Michaels, has unquestionably perfect knowledge, manners, talent with materials, martial arts, et cetera: but is also able to serve a 12 year-old master.
Wearing a grey tailcoat, gracefully brewing the world's strongest red tea, please read on to see how such a perfect butler copes with such a master...------------------------------------------------------------------------------------------------------- Много добра манга според мен и се радвам , че я направиха на аниме : ) П.П. Артът е невероятен =]
Последна промяна Lenalee-chan на Нед Апр 05, 2009 6:15 pm, променена общо 1 път
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: - Kuro Shitsuji - ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Окт 19, 2009 9:28 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=18363_1239027153.png) |
Raidop |
|
![](./images/ranks/rank2.gif) |
|
Добре, че историята с децата свърши, че ми беше скучновато и то бая. Новия чаптър може да не прави впечатление откъм действие, но спойлерите бяха повече от "апетитни", особено последната страничка... ![:thumb:](./images/smilies/thumb.gif) ... супер много ми наостри любопитството.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: - Kuro Shitsuji - ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Мар 17, 2010 6:46 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=8599_1363034438.png) |
elizabeth99 |
|
![](./images/ranks/rank9.gif) |
Регистриран на: Нед Май 06, 2007 4:52 pm Мнения: 3088 Местоположение: Silent Hill,Nerdvana
|
WTF. no,srsl,wtf. Нещо не знам какво ме прихвана и хванах и изчетох мангата и ся ми е някво....... ![Изображение](http://www.laymark.com/i/o/118.gif) отказвам да повярвам,че Себастиан хвърлил топа. и какво ми стана.... точно утре излизановия чап,не можа ли гениалната идея да ми дойде един ден по-късно -.- както и да е....дотука съм сууууупер впечатлена Себастиан е по-мазен отколкото в анимето... и ... *сдържа писък* Мейлин много ме изкефи също бтв <3333333 ... *спира да пише,гледа тъпо и чака новия чап*
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: - Kuro Shitsuji - ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Мар 18, 2010 11:54 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=32470_1283895983.png) |
Pepper_coOkie. |
|
![](./images/ranks/rank2.gif) |
Регистриран на: Пон Мар 02, 2009 11:30 pm Мнения: 118 Местоположение: Japan ^^
|
elizabeth99 написа: Нещо не знам какво ме прихвана и хванах и изчетох мангата и ся ми е някво....... ![Изображение](http://www.laymark.com/i/o/118.gif) отказвам да повярвам,че Себастиан хвърлил топа. Welcome to teh club, sister! ;D
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|