|
Дата и час: Чет Фев 06, 2025 9:19 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Akane-Iro ni Somaru Saka (есен 2008) Публикувано на: Вто Дек 30, 2008 1:34 am |
|
altostratos |
|
|
|
thefolenangel написа: Не не, ще се изгуби чарът му ако има втори сезон така е добре Може би,но тези родители трябва да почистят света още малко .Но иначе ако има 2-ри сезон може се превърне нещо,като Rosario&Vampire.Но лично аз бих искал да напраят още един сезон (ех,че нямаме глас ).
|
|
|
|
Заглавие: Re: Akane-Iro ni Somaru Saka (есен 2008) Публикувано на: Вто Дек 30, 2008 2:35 am |
|
Belgarion |
Ecchi Warrior |
Регистриран на: Пон Яну 08, 2007 5:24 pm Мнения: 19394 Местоположение: Tōkyō
|
Заслужава ли си гледането?
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Akane-Iro ni Somaru Saka (есен 2008) Публикувано на: Вто Дек 30, 2008 2:37 am |
|
anatoli90 |
|
|
Регистриран на: Съб Окт 06, 2007 12:13 am Мнения: 765 Местоположение: ~( ̄∇ ̄~)
|
мхммнеее така избора на мен ми харесва манга има Status: Publishing Published: Jun 26, 2008 to ? ~> не съм я чел но ако няма да има продължение на анимето ще я прегледам на мен в краят много ми хареса това че не свърши както очаквах , казах си че вероятно ще е доста предвидим и ще направи логичния избор(логичен само по родствена връзка разбира се) но приятната изненада беше че всъщност свърши точно както на мен ми се искаше Едит: мне-то беше за по предния пост ^^ а иначе като цяло на мен ми се стори добро анимето а и не е дълго 12 епизода могат да се изгледат на един дъх..не вярвам да съжалваш че си отделил време да го гледаш дори и да не ти е мн по вкуса (моето мнение~ добро е^^)
|
|
|
Заглавие: Re: Akane-Iro ni Somaru Saka (есен 2008) Публикувано на: Сря Дек 31, 2008 6:23 am |
|
Imari |
|
|
|
Belgarion написа: Заслужава ли си гледането? Ако те радват brother/sister complex анимета - ДА!
|
|
|
Заглавие: Re: Akane-Iro ni Somaru Saka (есен 2008) Публикувано на: Съб Окт 10, 2009 2:29 am |
|
Belgarion |
Ecchi Warrior |
Регистриран на: Пон Яну 08, 2007 5:24 pm Мнения: 19394 Местоположение: Tōkyō
|
Belgarion написа: Заслужава ли си гледането? Хм, забравил съм да си пиша мнението Определено си заслужаваше
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|