|
Дата и час: Чет Фев 06, 2025 1:51 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Umineko no naku koro ni(2009) Публикувано на: Чет Юли 02, 2009 3:16 pm |
krumisimo |
|
|
|
Първи епизод и на мен ми хвана вниманието... Това постоянно "ууууу" на малката наистина беше леко изнервящо, а и не мисля, че трябваше да показват вещицата още в началната серия... И на мен ми се стори леко неуместно да представят всичките герои още от началото, но и така е добре... А ве ще се гледа...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Umineko no naku koro ni(2009) Публикувано на: Нед Юли 05, 2009 1:24 am |
|
lovelyangel666 |
|
|
Регистриран на: Вто Апр 10, 2007 5:01 pm Мнения: 5243 Местоположение: Outer Heaven
|
Хигураши уанаби-то, викат че било яко, но на мен от ревюто боза ми изглежда. Някой да има представа колко сезона следват?
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Umineko no naku koro ni(2009) Публикувано на: Нед Юли 05, 2009 11:06 am |
|
hellraiser |
|
|
|
Цитат: Хигураши уанаби-то Е новелите , по които са правени са на 7th Expansion . Мисля че единственото общо между двете ще е наличието на ненормални момиченца Засега май не се знае колко ще е дълго . Предполагам че зависи от това колко ще е успешно . А това няма как да го разберем само от един излязъл епизод
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Umineko no naku koro ni(2009) Публикувано на: Пон Юли 06, 2009 10:09 am |
|
Pres |
|
|
|
OP и ED много ми харесаха, но епизодът не ми направи никакво добро впечатление, представяне на герои, рандъм сцена, която на секундата се сменя с друга, в която пак представят герои, а от средата гледах без звук заради онова гадно малко, което постоянно викаше "ууу", изнерви ме максимално надявам се във втори вече да се появи мистерията, която беше изключително постно представена в този епизод
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Umineko no naku koro ni(2009) Публикувано на: Пон Юли 06, 2009 3:48 pm |
ExcHyper2 |
|
|
Регистриран на: Вто Мар 11, 2008 7:48 pm Мнения: 4585 Местоположение: By The Wall
|
Хареса ми доста първия епизод. Интересна ми е мистерията около вещицата. OP и ED къртят ... абе ще се гледа задълже :3
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Umineko no naku koro ni(2009) Публикувано на: Чет Юли 09, 2009 12:53 pm |
|
bloodhunterr |
|
|
Регистриран на: Нед Юни 24, 2007 9:43 am Мнения: 1419 Местоположение: None of your fuc*ing business
|
очаквах малко повече от suspence в този епизод,дано да покажат повече следващия път. сигурно ще е само 13 епизода;
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Umineko no naku koro ni(2009) Публикувано на: Чет Юли 09, 2009 2:54 pm |
|
Kudrokoska |
|
|
Регистриран на: Съб Дек 23, 2006 4:06 pm Мнения: 3358 Местоположение: София
|
Мда, те като умират по 6 наведнъж определено няма достатъчно герои за 26 епа Та кои умряха - майката на Мария, на главния и двамата родители, на Джесика баща и и единия servant? Че не ги разпознах много много без лица xD п.п. Няма нужда от спойлер таг, щом е преведен епа ; )
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|