|
Дата и час: Нед Фев 02, 2025 7:06 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: > Fairy Tail < Публикувано на: Вто Юли 14, 2009 10:32 pm |
|
CaBa |
Модератор |
Регистриран на: Нед Мар 12, 2006 12:17 am Мнения: 14913 Местоположение: Сливен
|
Стана вече навик някой да копира Lucy и да се съблича после Иначе не очаквах тея 2те малките да са биле "Близнаци" ключа. Набързо се елиминираха няколко зодиакални ключа, сега и тея ще им е доста трудно да се бият... Остават още 3 златни ключа и ще сме ги видяли вече всичките :> Ммм бях забравел, че на Локи мастърката беше от BP, учудех се от къде тоя познава Локи, но след като измърмори Karen's Spirit се сетех, че тя беше от неговата гилдия. В действителност доста малко знаем за силите на тея зодиакалните, то виждаме тук-там някой и Стрелеца - стреля..., Водолея - плиска с вода :> к'ва сила те направо ненужни ми се виждат... Само Локи дето беше по-силен (и Близнаците и те). Скорпиона тъкмо го видяхме, и не видяхме как стреля с пускалото което уж е жило . Поне да видим Овена другия път каква сила има... Ммм обаче както е тръгнало тая ще прибави поне 3 ключа :>
|
|
|
|
Заглавие: Re: > Fairy Tail < Публикувано на: Пет Юли 24, 2009 12:57 am |
|
CaBa |
Модератор |
|
Мммм... Rave ? Готин беше чаптъра, но просто направо викаше ELIE, ELIE, ELIE, 3173, 3173. Отдавна се предполагаше, че няма да е толкова слаба колкото изглежда, е ще мине време преди да овладее магията, нооо на няколко пъти вече показва, че е доста силна. Пък и честно казано Близнаците правеха оная силна, иначе и тя щеше да е гъбка като Люси. Да обира ключовете от тая и да си тръгва :> (ще се радва накрая , че все пак е отишла с тях на тая мисия :>). Натсу вече трябва да се свести другият чаптър, че много се залежа...
|
|
|
|
Заглавие: Re: > Fairy Tail < Публикувано на: Сря Авг 26, 2009 12:18 am |
|
loader |
|
|
Регистриран на: Съб Ное 17, 2007 1:35 am Мнения: 3675 Местоположение: Oro Jackson
|
Натсу: "Абе, и твоя дракон ли изчезна на х.хх.хххх ?" Кобра: "Ма да бе и твоя ли така?" Натсу: "Аха,даже знам още 2ма такива кат нас балъци." Кобра: "Ми хубаво, на мен ми е по-важно да намера дракона, идвам при вас, ма само ако ма бийш де." Подозирам нещо от тоя сорт.. Но силно се надявам Кобра да е по-различен ДС, на който не му пука за дракона
_________________ You heard it too didn't you?... | MyAnimeList The voice of the wind.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: > Fairy Tail < Публикувано на: Вто Сеп 01, 2009 2:18 am |
|
CaBa |
Модератор |
|
Охх, разцъках raw-а и след 1 мин видях, че има превод Мхм, оказа се фейк като Луксус. Но въпреки това, всеки DS с който се е бил Натсу е мамил, като е ял това което му дава сила по време на битката :> Натсу не издържа, голям крясък вкара :>, нямам търпение това да го видим в анимето (ако изобщо стигне до там). VA с гласа на Симон, ще има пак доста да крещи и с Натсу . Ухх надъхах се нещо с това викане (представям си крясъка от Годзила 1998 филма :>, отивам си пусна Come with Me песничката ) Иначе за момент си помислих, че заприказва на драконски :> превода на cnet кърти :> "14 [no text just roar] 15 [no text just epicroar] 16-17 [no text just DRAGONROAR]" Сканлаторите трябваше да го добавят това в скана
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|