Естествено. За последно сънувах, как Top 3 Espadas нахлуват в класната ми стая. Може би са търсели мен, защото косата ми е оранжева, точно като тази на Ичиго. ;D
Значи от много време не бях сънувала такива неща... Обаче вчера вечерта само се въртях, защото Sasagawa Ryouhei (Katekyou Hitman Reborn!) ме гони да се присъединя към клуба по бокс и аз бягах от него, обаче накъдето и да се обърнех той все ми се навираше в лицето и ми разправяше колко ЕКСТРЕМНО СУПЕРСКО би било да тренираме заедно нощ и ден.
Не е нужно да обяснявам колко изморителна нощ за мен бе това.
Публикувано на: Нед Мар 22, 2009 9:59 pm
bloodhunterr
Регистриран на: Нед Юни 24, 2007 9:43 am Мнения: 1419 Местоположение: None of your fuc*ing business
Не, не .. мен каквото най-много ми харесва много рядко го сънувам..пък аниме даже и не мога да си представя да сънувам...пък недай си боже и аз да участвам в анимето XD
ами аз само анимета сънувам. И се съм някаква страхлива и бягам наляво надясно е па се нещо ме гони да ме трепи Последно май сънувах, че съм шинигами от bleach (женска версия на Ичиго, заедно с още трима около мени) и трепя холоу. Принципно сънищата ми са извора на идеите ми за фен-манга която си драскам чат пат
Последна промяна werewolf_girl на Сря Май 25, 2011 7:24 pm, променена общо 1 път
Ооо да, много често се случва. По-често ме гони просто чернота, която поглъща всичко зад мен, още от малка, ама... Имало е и някои по-странни неща. Смейте се колкото искате, но... Последно сънувах как с.. Гинджи и Бан от Get Backers се опитвахме да копаем тунел към някакъв френски замък. Наставникът ни беше Рой Мустанг с кодово име Орех Мусеяд...Така ми е заседнало в главата, че не мога да го забравя.
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 6 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения