Дата и час: Пет Фев 07, 2025 2:14 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 2 от 2 [ 22 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2
Личната ви оценка за анимето:
 1  0%  0%  [ 0 ]
 2  0%  0%  [ 0 ]
 3  0%  0%  [ 0 ]
 4  0%  0%  [ 0 ]
 5  9%  9%  [ 1 ]
 6  0%  0%  [ 0 ]
 7  9%  9%  [ 1 ]
 8  0%  0%  [ 0 ]
 9  27%  27%  [ 3 ]
 10  55%  55%  [ 6 ]
Общо гласове : 11

Автор Съобщение
 Заглавие: Re: Saki (Пролет 2009)
МнениеПубликувано на: Пон Юни 29, 2009 7:19 pm 
Аватар

Не знам за вас,но мене това аниме все повече почва да ме радва :rocknroll: .

Профил  

Заглавие: Re: Saki [Пролет 2009]
МнениеПубликувано на: Пет Сеп 25, 2009 6:46 pm 
Аватар

Едно задължително аниме за любителите на спотни анимета. Колкото и наивно да прозвучи главното ми мнение, но просто подходих към анимето като комедия, а впоследствие се оказва, че притежава онзи отборен хъс и нагласа на героите по време на самите мачове. Може да не е толкова сериозно колкото Prince of Tennis, но има сходства с него (колкото ПоТ е правено за момичета, толкова е и саки за момчета XD).
Shoujo-ai - няма как да не забележим връзката между двете очевидно главни героини (Нодока и Саки), наистина беше много глуповато изразяването на приятелството им по такъв сладникаво-романтичен начин XD (много изчервявания, clumsiness, прочие...). За мен това бе огромен минус, който общо заемаше към 2 епизода, но айде... да се радват шонените ; ) (+ boing сценките с Нодока събиращи към 5 минути телевизионно излъчване :lol: )
Анимацията е доста семпла, но не натрапващо безобразна; дава достатъчно очертания на героите, които така и не се нуждаеха от дзверските погледи на тези от акаги, където животът ти зависи от един пин XD.
Лигаво аниме, което изгледах доста сериозно заради самото развитие на историята. Очевидно нашите герои са почти перфектни (а след кампа, вече завладяват Маджонг света). А смесицата от различни герои с техните уникални техники допълва чара на анимето.
~~ оцених максимално анимето, въпреки че 8.5 бе по-реалната ми оценка (darn it!)

Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Сеп 28, 2009 3:43 pm 

И ето, че днес излезе последният 25-ти епизод. Много ми допадна анимето, въпреки че когато започнат да играят и идея си нямам за какво става въпрос. Поне зная, че като кажат *Конг* или *Цумо* работата става сериозна :lol: Споделям мнението от горния пост, че е леко лигаво като цяло... Много ми хареса обаче как постоянно се дръглеха Yuki и Kyоtarо, а пък той горкия само като товарно магаре го ползваха :lol:
Сега ми стана доста интересно, дали ще има втори сезон? Срещата между двете сестри задължително трябва да се види! Ако някой има информация да пише, аз лично нищо не можах да намеря из нета... :(

МнениеПубликувано на: Пон Сеп 28, 2009 7:57 pm 
Аватар

Напоследък се наблюдава тенденцията да се правят продължения на много анимета, пример ще да е октомври месец, където ще има 12 продължения (според AniDB). А при такъв не само отворен край, а направо превю за предстоящ сезон, надявам се да излезе скоро новина за следващ сезон към пролет-лято 2010. ;)

Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Фев 21, 2010 7:41 am 
Аватар

Малко трудно, считайки, че Gonzo са пред фалит~

Засега само 2 епа съм изгледала и мнението ми е, че който не цепва много от маджонг, ще има да се пули. *пулеща се* Туу мъч информейшън. Събърите се мъчиха да обяснят нещо с бележки, ама нищо не им разбрах :lol: Но... така де... Малко преувеличени ефекти, все едно не таблетка /или квото е там/ ми снаряд от някоя здрава мека захвърлят по масата, но как да е :tv:
Артът ми е противно лъскав и ми се гади от него >.< То бива бива мое, ама толкоз не бива. :lol: Зачервените 24/7 бузки на двете момета ме убиват просто =_= То даже не е срам, предполага се, че трябва да е сладко... Ама като едното се емозира заради смешни ситуации от детството, а другото ми кара косата да щръкне с извънземните си, неекипирани цици, се постига обратният ефект и ми действат анти-възбуждащо : D

Цитат:
3. Забелязахте ли всичките погледи, въздишки, охкания и изчервявания между главната героиня и розовокоската :twisted: .

Че то това ми е причината да живея, златно. Още на първата секунда ги спотнах. Way too obvious. :lol: Май ги предпочитам по-завоалирани, дето после ми се чудят: "Ти па къде видя шоджо-ай атмосфера точно в ТОВА аниме?!" :lol:

И аплодисменти за Gonzo, които явно не са чували за думата "сутиен" :roll: То да ти се доповръща от тея цици. В комбинация с лоли фейс е просто... :Х

** просто трябваше да спомена, че изпаднах във фенгазъм щом чух гласчето на Как-й-беше-името... xD Йей, Рие-сама ^3^ И Хоччан и Богиня Юуу очаквам скоро в поддържащите им роли ^^ Ако кажа, че продължавам да го гледам, заради тях - не, не преувеличавам (:

Ще пиша пак като го свърша :idea:

Find me on Faceshit
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Фев 22, 2010 11:06 am 
Аватар

Абе шарено е анимето...някак нищо особено, но се изглежда бързо и леко...обаче по време на финалните надписи на последния епизод ни удариха теслата...толкоз зор и накрая да разбереш, че всичко е било напразно...бахти, нещо като края на Bamboo Blade, ама по-мрачно...не трябваше да ни светкат, какво ще стане по нататък, развалиха ми розово-захарния вкус.
Очевидно в шоджо-ай има някакви странни и досадни клишета. (Не съм много добре запознат с жанра.)

I think you should shoot him instead

BANG!
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Мар 07, 2015 1:48 pm 
Аватар
The No-Goodnick

Доста по-безинтересни бяха персонажите за 2рия сезон...

Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 2 от 2 [ 22 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]