Малко трудно, считайки, че Gonzo са пред фалит~
Засега само 2 епа съм изгледала и мнението ми е, че който не цепва много от маджонг, ще има да се пули. *пулеща се* Туу мъч информейшън. Събърите се мъчиха да обяснят нещо с бележки, ама нищо не им разбрах
![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
Но... така де... Малко преувеличени ефекти, все едно не таблетка /или квото е там/ ми снаряд от някоя здрава мека захвърлят по масата, но как да е
Артът ми е противно лъскав и ми се гади от него >.< То бива бива мое, ама толкоз не бива.
Зачервените 24/7 бузки на двете момета ме убиват просто =_= То даже не е срам, предполага се, че трябва да е сладко... Ама като едното се емозира заради смешни ситуации от детството, а другото ми кара косата да щръкне с извънземните си, неекипирани цици, се постига обратният ефект и ми действат анти-възбуждащо : D
Цитат:
3. Забелязахте ли всичките погледи, въздишки, охкания и изчервявания между главната героиня и розовокоската
![Twisted Evil :twisted:](./images/smilies/icon_twisted.gif)
.
Че то това ми е причината да живея, златно. Още на първата секунда ги спотнах. Way too obvious.
Май ги предпочитам по-завоалирани, дето после ми се чудят: "Ти па къде видя шоджо-ай атмосфера точно в ТОВА аниме?!"
И аплодисменти за Gonzo, които явно не са чували за думата "сутиен"
![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
То да ти се доповръща от тея цици. В комбинация с лоли фейс е просто... :Х
** просто трябваше да спомена, че изпаднах във фенгазъм щом чух гласчето на Как-й-беше-името... xD Йей, Рие-сама ^3^ И Хоччан и Богиня Юуу очаквам скоро в поддържащите им роли ^^ Ако кажа, че продължавам да го гледам, заради тях - не, не преувеличавам (:
Ще пиша пак като го свърша