Мм в ФМП имаше доста разнообразни по вид и способности arm slaves-като започнем от дебеличките и тромави и стигнем до последните модели обурудвани с меко казано бозавия ламбда драйвър.Определено ми харесват повече от кошмарните им събратя, където градацията ми се стори някак крива-почти един и същ модел мека за пехотата и все по ъпгрейтвани и по смъртоносни меки за героите- Сузаку и Кален през 2 епизода им са ъпгрейтваха меките с незнам какви си приспособления и джаджи,а за пехотата само им сложиха някви крила и туй беше...
Заглавие: Re: The Mecha Battle:Gundam/Macross/Knightmare/AS
_________________ I am the bone of my sword. Steel is my body,and fire is my blood. I have created over a thousand blades. Unkown to Death Nor known to Life Have withstood pain to create many wepons. Yet,those hands will never hold anything.
Заглавие: Re:
Публикувано на: Вто Дек 08, 2009 6:29 pm
Claymore47_Fen
Регистриран на: Сря Авг 27, 2008 12:04 am Мнения: 1311 Местоположение: Голямо село,Малък град---->Плевен
мммм ЕВА? То е Био-меха, но пак си е по идея и размери същото... Иначе не мога да дам глас. Меха = гъндам, така е, но "кошмарите" са страхотни изпълнения на мехи, които определено доста ме плениха в CG. А ЕВА-та са перфектните
Саяне,издигна ми се още повече в очите. Иначе Найтомеа Фуреиму.
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 8 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения