|
Дата и час: Чет Фев 13, 2025 7:34 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: Какво мислите за момичетата от animes ? Публикувано на: Вто Юни 23, 2009 12:27 pm |
|
Mikki |
|
|
Регистриран на: Пет Фев 29, 2008 3:41 pm Мнения: 1148 Местоположение: Paradise
|
лол. аз чак сега видях тая тема... както и да е. аниме фенките се делят на две групички по мои преценки. едните, логично по-малко от тях, са супер яките хора, адски интелигентни и забавни и стават за як лаф и купон. останалта част, по голямата демек, без никой да се обижда ама никога няма да пораснат. седят си на 14 дори когато са на 20+, кефят си се на яой-а, как мъже се ебът отзаде, (и да , аз мразя яой и не съм голям почитател на фенките на яой-а, флеймете сега) и се лигавят повече от допустимото което на моменти може да изкара и най спокойния човек извън нерви. има и такива дето се правят уж на големите перверзници и говорят мръсотии през цялото време ама като стане дума да си легнете и оп, ама аз съм девствена и чакам за моя принц на бял кой да ме дари с малки принцески. (и да, срещала съм точно такъв случай, няма да казвам имена). много фрийки хора като цяло повечето мъже от тука се захласват по факта че и момичетата гледат аниме което наистина си е огромен плюс в една връзка особенно, да имате общи интереси и единия като говори другия да не се чуства като неандерталец ама все пак поради тфа захласване понякога им избягва от очото какво представлява това момиче като такова, сравнение с всички останали момичета.
|
|
|
Заглавие: Re: Какво мислите за момичетата от animes ? Публикувано на: Вто Юни 23, 2009 1:53 pm |
|
Zakero |
|
|
|
За съжеление мики ти попадаш към втората група. Не е ли тъжно.
|
|
|
|
Заглавие: Re: Какво мислите за момичетата от animes ? Публикувано на: Сря Юни 24, 2009 2:31 pm |
|
X3Btel |
|
|
|
Mikki написа: повечето мъже от тука се захласват по факта че и момичетата гледат аниме което наистина си е огромен плюс в една връзка особенно, да имате общи интереси и единия като говори другия да не се чуства като неандерталец ама все пак поради тфа захласване понякога им избягва от очото какво представлява това момиче като такова, сравнение с всички останали момичета.
Аве ние мъжете си се захласваме.. и все пак само bigger boobs изместват гледането на аниме Mikki, да знаеш съчувствам ти, щом на мен ми омръзна да чета хейт по твой адрес и то чета форума от около 2 месеца... не знам ти как успяваш. On-topic: Предния път като писах в тази тема нямах никакви наблюдения, сега все още съм на мнение че мнозинството момичета са готини, просто има и доста странни... не че е лошо де
|
|
|
Заглавие: Re: Какво мислите за момичетата от animes ? Публикувано на: Сря Юни 24, 2009 2:57 pm |
|
Line |
|
|
|
FeaRSomE написа: FeaRSomE написа: Line написа: Обичам ви! :* Оргия с арпаджик и т'ва е, ок....... Това аз ли съм го писал е, ффс. Малии... амчи туй, горното, аз ли съм го писал ве? Има и интересни сред госпожиците.
|
|
|
|
Заглавие: Re: Какво мислите за момичетата от animes ? Публикувано на: Сря Юни 24, 2009 4:08 pm |
|
snookie |
|
|
Регистриран на: Сря Юли 11, 2007 11:47 am Мнения: 7852 Местоположение: Deep inside within my head.
|
X3Btel написа: Mikki, да знаеш съчувствам ти, щом на мен ми омръзна да чета хейт по твой адрес и то чета форума от около 2 месеца... не знам ти как успяваш. На тебе явно ти е омръзнало да четеш хейт, защото още не си започнал да й четеш мненията
|
|
|
|
Заглавие: Re: Какво мислите за момичетата от animes ? Публикувано на: Чет Авг 13, 2009 12:34 am |
|
Karibdus |
|
|
Регистриран на: Съб Ное 01, 2008 1:36 am Мнения: 3340 Местоположение: MetalLand
|
kimera написа: photoshop те това е супер коментар 150% истина
|
|
|
|
Заглавие: Re: Какво мислите за момичетата от animes ? Публикувано на: Чет Авг 13, 2009 11:37 pm |
|
dream_dragon |
|
|
Регистриран на: Нед Авг 27, 2006 2:57 pm Мнения: 4124 Местоположение: dragon's land
|
soul_eater11 написа: изклячения много.
|
|
|
|
Заглавие: Re: Какво мислите за момичетата от animes ? Публикувано на: Пет Авг 14, 2009 1:47 am |
|
Belgarion |
Ecchi Warrior |
Регистриран на: Пон Яну 08, 2007 5:24 pm Мнения: 19394 Местоположение: Tōkyō
|
JesusChrist написа: Бе повечето са ебати грозните семки,но има и някои яки като crazzykitty u Lenalee Луд ли сии, тургай торбата на главата и ръгай чушките в боба
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|