|
Дата и час: Съб Фев 08, 2025 4:35 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Пет Юни 19, 2009 8:01 pm |
CommaMan |
|
|
|
И аз гласувам, че Уайт Б. ще послужи, колкото да избие 5-6 от най-лошите, ама накрая ще се гътне и ще завещае на Лъфи спасяването на Ейс. Дано Лъфи да измисли Геар 4 или няква нова култува техника Или някой друг GoSu lvl Хаки умение, като премахване на силите на ДФ-тата.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Пет Юни 19, 2009 8:04 pm |
|
spiralkinda |
Цар Алко |
|
Стига с тия гиъри. заприлича на запорожка от тех. На мода са хаки техниките и когато се бие за Ейс (не знам срещу кого) съм сигурен, че ще изкара такава. Срещу Боа изкара, сега трябва само да може да го управлява, жалко само, че Кума си изпълни мисията и си взе довиждане с Луфи и май ще падне в бой срещу Белобрадия.
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Съб Юни 20, 2009 1:54 pm |
|
spiralkinda |
Цар Алко |
|
Трябва да се срещне с Луфи иначе ебаси и тъпото решение на Ода ще е.
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Съб Юни 20, 2009 3:54 pm |
|
trigun |
|
|
Регистриран на: Сря Апр 11, 2007 4:56 pm Мнения: 1900 Местоположение: The World Of Darkness(на село :lol: )
|
Цветната страничка беше върха! Просто ми се напълни душата! Иначе, за това Джимбей да става накама, може, защо не? Иначе аз си мисля, че Бон-чан пък ще се присъедини.Въпреки, че на тоя етап горе-долу всички са потенциални накама(добре де, без Кроки и Mr.1 ) Ама наистина, да си хващат вече пътя, защото ако не го направят това ще означава, че още ще трябва да се занимават със Магелан. Тоя почва вече да ме дразни - бати машината, нема кой да го утрепи! Супер ще стане, ако оня предател (забравих му името), го пречука ще е добре. Ще му открадне поста и ще прави поразии на воля. Сюжета е измислен. Сао за Белодрадко нищо не смея да казвам, защото ми е много един такъв неясен в цялата картинка - ще умре ли, ще стане враг на Лъфи ли, ще се здружат ли, или пък даже вече е бил победен от Шанкс. Като само това последното е най-малко вероятно май.
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Съб Юни 20, 2009 4:53 pm |
|
spiralkinda |
Цар Алко |
|
Казаха го още в началото на тази арка, че Shanks се бие срещу Kaidou.
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Съб Юни 20, 2009 5:21 pm |
|
spiralkinda |
Цар Алко |
|
АМи Джимбей каза, че заради белобрадия има много сребърни медалисти и всеки би искал да му види сметката, Шанкс явно не е от тях. Спомни си крокодила как беше готов да се бие за правителството само и само да види сметката на белобрадия, както и много други от килиите. И крокодила ще се обърне срещу тях щом избягат от затвора. Очаквам Джимбей да му начупи веждите.
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Съб Юни 20, 2009 10:14 pm |
|
SayanMk |
Anime Sekai Kenkyuuin |
|
Регистриран на: Нед Юли 17, 2005 4:40 pm Мнения: 13547 Местоположение: Аниме Световете
|
Магелан ше му ги начупи по-скоро... нема как да ги остави така. Магелан е буквално най-мощния човек ..... Единственото, което ще го спре е лимита му май.. Принципно да: v1 Ширую идва да си оправи сметките / ама за чии му беше да чака до сега, не ми изглежда страхливец.. v2 ЧБ ще пре&# всичко и всички с San Juan Wolf / ама това може да стане винаги v3 Лимита, за който говореха като обясняваха за Ширу и Маге.... Просто да се спре, защото са извън ИД някак не отива на човека, който помете цял затвор от ИМБИ Шанкс се намесва, за да осигури път на БМ към маринките, защото Кайдоу тръгва към него.. По-интересно 4тия император какво прави в такива превратни времена и дали няма да ни изненада пък той по време на екзекуцията
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Вто Юни 23, 2009 11:26 pm |
CommaMan |
|
|
|
Незнам сега за бягството, ама силно се надявам да продължат взаимоотношенията между Лъфи и Хенкок, откакто се влюби супер много ме радват Ще е много смях да я вземат на кораба с тях след арката, Санджи да я гони нея, а тя да гони Лъфи
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|