|
Дата и час: Нед Фев 02, 2025 3:57 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: > Fairy Tail < Публикувано на: Нед Юни 21, 2009 12:49 am |
|
spiralkinda |
Цар Алко |
|
Аз лично дропвам мангата. Не ми е интересна .
|
|
|
|
Заглавие: Re: > Fairy Tail < Публикувано на: Нед Юни 21, 2009 3:09 pm |
|
Zenith |
|
|
Регистриран на: Чет Ное 08, 2007 10:14 pm Мнения: 3686 Местоположение: Къде ми е портфейлът?
|
spiralkinda написа: Аз лично дропвам мангата. Не ми е интересна . аз вече я дропнах...последните 30-40 чапа ебаха майката на всичко, което беше дотогава....
_________________ ...всичко се свежда до секс и насилие,обикновено в комбинация...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: > Fairy Tail < Публикувано на: Вто Юни 23, 2009 10:59 pm |
|
CaBa |
Модератор |
Регистриран на: Нед Мар 12, 2006 12:17 am Мнения: 14913 Местоположение: Сливен
|
Май не се изразих правилно Голямата новина както бях казал преди ще се обяви в 141ви (сега беше 140ти, в който имаше инфо какво да се очаква в 141 + голяма новина - за която говорех преди това). Иначе още не е сигурно, дали ще е аниме, нова манга, игра или нещо друго :>
|
|
|
|
Заглавие: Re: > Fairy Tail < Публикувано на: Сря Юни 24, 2009 7:57 pm |
|
Logrus |
|
|
Регистриран на: Нед Апр 22, 2007 1:31 am Мнения: 8529 Местоположение: Hotel Moscow
|
да бе и това непрестанно жертване от страна на добрите ... почва да ми писва Мацката изглежда яка ... ако я напрвят гадже на Натсу, тогава виж мангаката ще сцепи пейзажа п.п. приема се и ако я вземе Луксус или Газил
_________________ グリフォン However, by that point you might be torn into pieces. 'til next time
Erza Almost like ... A scarlet flower, blooming fully with pride.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|