|
Дата и час: Сря Фев 12, 2025 6:45 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Мръднал ли съм? ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Сеп 15, 2006 9:09 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=390.jpg) |
TheExar |
|
![](./images/ranks/rank3.gif) |
|
Мръднал ли съм? Причината е Блийч. Ходя си по улицата и току изтърся "Chire, Senbonzakura!" или подобни - "Ikorose, Shinsou!". Напоследък и "Kudakero, Kuyoka Suigetsu!". Не се случва рядко да изтърся и "Адоно сан-джиу сан: Соукатсуи!". Некви магий ми се въртят в главата... А най-често - БАНКАЙ! Значи вървя си просто, нещо ме прихваща и си крещя на ум (и леко шепна на глас и много злобно) "Банкай!" и едни звуци издавам...
Нещо подобно при вас? Засега само от Блийч ме е хващало.
П.П. Егати, втора тема отварям и то пак адски сериозна и обезпокояваща. Ще разсипя някой ден форума... "Chire..." ОПА!
Последна промяна TheExar на Пон Сеп 10, 2007 1:47 pm, променена общо 1 път
_________________ "Senkei, Senbonzakura Kageyoshi... You best be watchin', nigga."
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Сеп 15, 2006 9:22 pm |
![Аватар](http://i78.photobucket.com/albums/j103/forinar/kenchan1.jpg) |
forinar |
|
Регистриран на: Пет Дек 02, 2005 12:12 pm Мнения: 335 Местоположение: София
|
абе батка до са от аниме не ми се е слъчвало ма имах си едно време 1 комшия дето толко се обичахме че като се засечем и си потрошвахме тиквите и бях стигнал в 1 момент да си говора по улиците или да радавам песници по въздуха от злоба като си представях че млатя него .
ПП за справка минава споко ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) !
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Сеп 15, 2006 9:38 pm |
![Аватар](http://i78.photobucket.com/albums/j103/forinar/kenchan1.jpg) |
forinar |
|
Регистриран на: Пет Дек 02, 2005 12:12 pm Мнения: 335 Местоположение: София
|
Galadriel написа: Аз отскоро вместо "Благодаря" казвам "Аригато". Еми, малко или много се мръдва от прекалено зарибяване, ама е по-добре да си мърмориш на японски отколкото да вървиш и да крещиш на глас че политиците са за убиване и че заплатите са ниски...
хахахах пич ти уби рибата !
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Сеп 15, 2006 10:04 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=4220.jpg) |
Bars |
|
![](./images/ranks/rank2.gif) |
Регистриран на: Чет Апр 06, 2006 6:36 pm Мнения: 157 Местоположение: София
|
фразите на японски си имат някакъв особен чар, като ти се набие някоя в главата после просто те сърби езика да я използваш
на мен много ми се беше набила "сука" (I see)
иначе "бака" е класика
_________________ You have to be realistic about these things. Logen Ninefingers
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Сеп 15, 2006 10:10 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=2321.jpg) |
vovich |
|
![](./images/ranks/rank5.gif) |
Регистриран на: Чет Яну 19, 2006 1:02 am Мнения: 808 Местоположение: Sofia
|
Ооохоо аз пък колко японски думи ползвам .. ама хорта около ен сасвикнали, жената пита всеки пут Кво е тва? като кажа Kage Bunshin no jutsu.. Относно arigato, konichua, seiunara и т.н.. хората отдавна вече зная кво означава... някой хора който помнят по-добре даже знаят кво е Byakugan .. абе лудница, относнo ban kai, хехе май всички сме луднали от това ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) Освен това докато вървя по улиците си представям как някой ме напада в гръб аз го претрепвам мн мощно, след това още около 20 човека ме донападат и аз ги смазвам в стил DBZ ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) ...абе случвало се е поне 4 пъти..
_________________ Прочети правилата
trancer4o
няма пък..
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Сеп 15, 2006 10:13 pm |
Bleed4me |
|
![](./images/ranks/rank9.gif) |
Регистриран на: Сря Ное 02, 2005 9:47 pm Мнения: 2991 Местоположение: Германия, Бремен
|
_uzumaki_ написа: Bleed4me написа: ооооо анимето и WoW имат мнооого общи черти и са еднакво зарибямващи.. ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
Прав си ![Mr. Green :mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif) ,но все пак предпочитам да цикля аниме и ...
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|