|
Дата и час: Съб Фев 08, 2025 6:23 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: Аниме флейм ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Апр 08, 2009 9:40 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=28190_1291156927.png) |
Crazy_Jrock_Girl |
|
![](./images/ranks/rank2.gif) |
Регистриран на: Сря Сеп 03, 2008 11:53 am Мнения: 167 Местоположение: Oten City
|
ChaosLegion написа: Наруто определено дразни...не,че го гледам,ама виждам тва-онова от брат ми и всичките нинджи лошковци там са ебаси пичовете,пък са обречени рано или късно да умрат щото наруто да докаже кво про е станал ![Shocked :shock:](./images/smilies/icon_eek.gif) Indeed!!! Indeed.
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Аниме флейм ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Апр 23, 2009 12:18 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=22456_1248351004.jpg) |
ZaNmaRu! |
|
![](./images/ranks/rank3.gif) |
Регистриран на: Нед Мар 02, 2008 12:15 pm Мнения: 363 Местоположение: Nadejda City !
|
Шокиран съм колко мн хора хейтват ОП on: Така да започнем от Elfen Lied плусовете му са кървиштата минусите всичко останало Kaiji - в началото наистина ме грабна но след арката на кораба наистина започна да ми лази по нервите изгледах го все пак но от части съжалявам Devil May Cry - за бога единственото нещто което ми хареса в тфа "аниме" беше покерат никаква история No Comment !!! D-Grayman - там пък обратното 50 епизода лейм епизоди после стана добре бът стил ФАЙЛ !
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Аниме флейм ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Юни 20, 2009 8:58 pm |
evip |
|
![](./images/ranks/rank5.gif) |
|
Ах,Death note как го мразя Като смисъл е добре замислено,до 15 епизод ми харесваше,но безинтересните персонажи,неумиращата ш*бана фенбойщина,гърлщина (писаници на фенчета: деат нот дъ бест уа и т.н) ми бърка вече ужасно в здравето Стига сте качвали това посредствено аниме на ш*бан пиадестал ![Evil or Very Mad :evil:](./images/smilies/icon_evil.gif) Икотоусен май беше - ечито трябва ли да е толкова тъпо
Последна промяна evip на Съб Авг 15, 2009 5:09 am, променена общо 1 път
_________________ Акаунтът е изключен
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Аниме флейм ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Авг 23, 2009 6:07 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=269_1419871212.png) |
Ensenga |
|
![](./images/ranks/rank9.gif) |
Регистриран на: Нед Сеп 04, 2005 4:06 am Мнения: 3381 Местоположение: cyber-sekai
|
аз по принцип нямам никакви претенции към конкретни заглавия, карам наред от всички жанрове (разбирасе изключвам инфантилните неща като Ю-ги-О, наруто, ташаците на дракона и други насочени към младата публика, които по подразбиране са глупави) но на последък все повече излизат и съответно почват да ме дразнят анимета в които не става нищо, няма история, няма развитие, има само фенсървис, само готини персонажи целта на анимето която е да им гледаш само coolness-a 12 или повече епизода и накрая нищо, или изобщо всичко свързано с просто зяпане на стереотипно-яките неща в аниме индустрията - персонажи, битки, цици, натрисане на рандом момиче в апартамента на момче без родители и прочие без тези неща да са част от някакъв замисал друг освен тоя да ги гледаш щото са готини по подразбиране, тоест всичко що е фенсървис без замисъл ме дразни (не говоря само за ечи фенсървиса а всичко което изброих и се подразбира) а такива неща в последните години стават тенденцията
_________________ skype: zenscape
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Аниме флейм ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Яну 12, 2010 1:26 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=22834_1464642450.png) |
Rampage |
|
|
Я да съживим малко темата. 1)11eyes-на това ми трябваше опенинга и 2-3 минути,за да разбера колко кухо е това. 2)Popotan-на това даже не му разбрах идеята.Не че съм се пробвал де. 3)Seiken no Blacksmith-това го оледах до 4ти епизод и просто реших,че да продължа с него означава да вляза в психото 4)Ghost in the Shell: Stand Alone Complex-нищо лично към феновете.Анимето е добро,но просто всичко се развива страшно бавно. 5)Azumanga Daioh(или както и да е)-това просто е бахти олигофренията.То бива бива тъпотия,ама това на нищо не го прилича.
_________________ http://myanimelist.net/animelist/luttt&status=2&order=0
Цитат: Evility написа: Тоя сигурно е бил от школата за Болни Екземпляри, Лишени от Граници, Абстрахиращи се от Разумното, Идейни и Обиграни в Насилието, съкратено БЕЛГАРИОН... ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Аниме флейм ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Яну 12, 2010 1:04 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=25198_1307106892.png) |
petarvladikov |
|
![](./images/ranks/rank7.gif) |
Регистриран на: Чет Май 29, 2008 7:33 pm Мнения: 1827 Местоположение: Пловдив
|
Rampage написа: Seiken no Blacksmith-това го оледах до 4ти епизод и просто реших,че да продължа с него означава да вляза в психото ![Shocked :shock:](./images/smilies/icon_eek.gif) Издържал си до 4ти еп... AvRiL43t0 написа: Ichigo 100% - мале мале,пълна боза,пълна анархия....ПЪЛЕН УЖАС!!! Ichigo 100% си е доста добро... К`во ли да се очудвам...то само като ти видя никнейма и ме заболява главата Белината е мизерна...дропнах я на 239 еп
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Аниме флейм ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Яну 12, 2010 5:34 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=22834_1464642450.png) |
Rampage |
|
|
petarvladikov написа: Rampage написа: Seiken no Blacksmith-това го оледах до 4ти епизод и просто реших,че да продължа с него означава да вляза в психото ![Shocked :shock:](./images/smilies/icon_eek.gif) Издържал си до 4ти еп... Имах надежда,че ще стане интересно,явно напразно съм мечтал.
_________________ http://myanimelist.net/animelist/luttt&status=2&order=0
Цитат: Evility написа: Тоя сигурно е бил от школата за Болни Екземпляри, Лишени от Граници, Абстрахиращи се от Разумното, Идейни и Обиграни в Насилието, съкратено БЕЛГАРИОН... ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Аниме флейм ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Яну 13, 2010 1:01 am |
![Аватар](http://i45.tinypic.com/2hqbfph.png) |
Erora |
|
![](./images/ranks/rank3.gif) |
Регистриран на: Пет Ное 02, 2007 8:11 pm Мнения: 294 Местоположение: where you least expect me to be
|
трябва да отдам първото място на One Piece. по-гаден арт не съм виждала q-q с извинение към всичките му 3489754385 фенове де, но - nevah gonna start it
Bleach.... натам може да става интересно ама...в началото не ме грабна просто, дропнах го.
Azumanga Daioh... Робин(ника й тук е Mikki) преди години толкова много ми го хвалеше, че е супер смешна олигофрения, обаче през моя поглед е само олигофрения xD
Kaze no Stigma - в началото е интересно, арта е хубав, но после историята замира с филъри и бавно действие & such => dropped.
Air Gear, Tenjou Tenge и общо взето всички произведения на Oh!Great - и то само заради автора. Има страхотни идеи, рисува добре, ама няма НИТО ЕДНА женска която да ме радва. Всичките са с огромни цици и самия им характер дразни, МНОГО. Знам ли как да го опиша... лигави са, привличат внимание само и единствено пищните им форми, they use them for a living o.o; което по принцип не ми пречи, стига да става въпрос за единични случаи. Но при Oh!Great (a.k.a. Ogre) почти всичките са така....изключение прави само Микан от Air Gear, може би.
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Аниме флейм ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Яну 13, 2010 2:47 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=34312_1588111353.png) |
DiaDora |
|
![](./images/ranks/rank8.gif) |
|
Ako щеш вярвай ама аз едва преглътнах първите епизоди на Блича...неколко месеца ги борих геройски...и кат ги преборих и стигнах до Соул Сосайъти арк и се размазах от кеффф...Струваше си потта на челото. А най- после и Гримжоу кат се появи и вече размазването беше пълно
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Аниме флейм ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Яну 13, 2010 3:03 am |
![Аватар](http://i.imgur.com/s8UT6FM.png) |
Vagabond |
|
Регистриран на: Пон Фев 11, 2008 7:30 pm Мнения: 4507 Местоположение: До оня от лево
|
Erora написа: Air Gear, Tenjou Tenge и общо взето всички произведения на Oh!Great - и то само заради автора. Има страхотни идеи, рисува добре, ама няма НИТО ЕДНА женска която да ме радва. Всичките са с огромни цици и самия им характер дразни, МНОГО. Знам ли как да го опиша... лигави са, привличат внимание само и единствено пищните им форми, they use them for a living o.o; което по принцип не ми пречи, стига да става въпрос за единични случаи. Но при Oh!Great (a.k.a. Ogre) почти всичките са така....изключение прави само Микан от Air Gear, може би.
Ume,Benkei,Om,Rika,Ine,Mimasaka,Maya къде си гледала ?
_________________ Facebook Twitter DeviantArt Tumblr
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|