|
Дата и час: Съб Фев 08, 2025 3:50 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Сря Юни 17, 2009 12:16 am |
|
Logrus |
|
|
Регистриран на: Нед Апр 22, 2007 1:31 am Мнения: 8529 Местоположение: Hotel Moscow
|
хаха успех Според мен факта, че многократно бъркаха кой е капитана макар и закачка с Луфи, това говори че Зоро е не по-малка имба, що се отнася до дух/хаки/сила. Още от самото начало, за разлика от Луфи, той плаши по-слабите от него ... а да ви напомням ли за оня остров с ловците на глави, те вярно бяха големи слабаци, но имаше култови моменти там
_________________ グリフォン However, by that point you might be torn into pieces. 'til next time
Erza Almost like ... A scarlet flower, blooming fully with pride.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Сря Юни 17, 2009 8:31 am |
|
SayanMk |
Anime Sekai Kenkyuuin |
|
Регистриран на: Нед Юли 17, 2005 4:40 pm Мнения: 13547 Местоположение: Аниме Световете
|
Цитат: Лулу мангата се обърна тотално наопаки след като Кума разпръсна цялото црев из света. Импел Down арц-а е супер надъхващ. Малко rush ми се видя как стигнаха до килията на Аце ама предполагам 2/3 вол битки на секи floor щеше да е доста тягостно за автора. Мноо се изкефих на завръщането на Цроцодиле определено ми е един от любимите злодеи в мангата :> просто гъзе отсякъде. Магеллан ми се видя малко странен. . . ясно че има такъв ДФ които не го кара да се мъчи много докато се бие, но очаквах повече. Дано ся когато luffy е екипиран в вах да видим малко поече creativity в боя помежду им. Реално погледнато Luffy с чисто физическа сила може да го пръсне от бой и нз кво може да напраи Магеллан по въпроса. Което ме подсеща....как така Блацкбеард пусна кръв на Luffy след един удар о.О Дори да му нулира силите Luffy по-начало не си ли е доста корав о.О малко странно ми се видя. Примерно Блацкбеард ако се изправи пред да кажем Каку от ЦП9 преди Каку да изяде ДФ тва значи ли че Каку щеше да го разпори като овца щото няма кво да му намали силата ? :О Не съм видял друга техника освен Вортех и Блацкхоле та....как би се справил Teach срехсту някои с чисто физическа мощ. . . . . Мноо лудници има които да очакваме напрао следващите томове шет пръскат от екшън. Супер много нови неща са на хоризонта едва издържам от чакане сяка седмица ^^ за разлика от наруто, ОП стаав се по-голяма лудница с секи изминал chapter. p.p; Rly sry че писах на латиница ама сам в клуб в Sydney и ...well тука на ПКтата няма кирилица ^_^ та плс МОДс дун delete this.
use lat2bg~or smthng... колко да е, по-лесно се чете. ЧБ е направил белега на Шанкс мн преди да се сдобие с тия сили. Той си е супер-имба без дяволския плод ;] 99% също използва и хаки. Това, че се оставя на АБСОЛЮТНО всеки да го удря, може да ти говори точно кой е най-коравия в тая манга. Всяка атака си я посреща head-on ;] Каку щеше да изяде пода... Колкото до Зоро - ЕСТ. че използва хаки бре Зоро >>>>>>>>>>>>>>>>>> Лъфи . . . Искате доказателство: Думите на Апо - http://www.onemanga.com/One_Piece/499/17/Иначе ония момент - http://www.onemanga.com/One_Piece/501/09/ обаче в анимето е разгърнат по-яко + в мангата не се и вижда как Лъфи Pick-up-ва Зоро
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Сря Юни 17, 2009 2:39 pm |
|
Zdrachnik |
|
|
Регистриран на: Вто Дек 13, 2005 12:12 am Мнения: 152 Местоположение: Eight Circle of Hell
|
SayanMk hah thx for translating my post but duuh...it has so many mistakes anyway im sure u are mistaken when Shanks talks with Whitebeard about how he got his scar blackbeard was already on the run. And he didnt have it when he first met luffy...So it must have been after blackbeard got it...that also is deductable cuz he says that Ace cannot defet blackbard as he is now. And that is with his new power! The fact that he gets hit all the time is because he cannot dodge attacks like normal DF users. That was what he himself said when he was fighting Ace at Banaro island!
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Сря Юни 17, 2009 3:15 pm |
|
gribo |
|
|
Регистриран на: Нед Авг 19, 2007 8:47 pm Мнения: 309 Местоположение: София
|
Напълно смислено е - не помня кой обясняваше как ББ нарочно е стоял в сянката на Белобрадия, за да не се набива на очи, като всъщност е много силен и е чакал подходящия момент... Освен това ББ добре се познава с Ейс, т.е. били са наками в екипажа на WB (ако не и директен командващ и подчинен, не си спомням ясно вече). Ако приемем, че Тийч е бягал преди момента от 1вия чаптър на мангата, трябва да се има предвид, че Ейс е бил още много малък тогава и не е бил пират въобще все още, не се връзва просто.
_________________ Поръчки на манга, комикси и книги на английски език
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Сря Юни 17, 2009 8:43 pm |
|
SayanMk |
Anime Sekai Kenkyuuin |
|
Регистриран на: Нед Юли 17, 2005 4:40 pm Мнения: 13547 Местоположение: Аниме Световете
|
Ест. че ЧБ е имба от преди плода бе човек. Като изключиме стоманените аргументи по-горе, които не можеш да отречеш, замисли се все пак - дали може или не може да избяга атака -все тая. Въпроса е, че пича поема всичко head on. С две забити огнени копия в белите дробове да се биеш взе едно те е ухапал комар? Или може би заради черната яма успя да забие Белами в земята като неква зелка... Не. ЧБ е THE imba... Сам обясняваше мисля, за това, че просто е преценил, че с авторитет като БМ ще е доста по-лесно да се добере до такъв мощен плод. И нали това е и причината да убие своя приятел... ЧБ е имба, плода само допълва. 100% на по-късен етап, когато го видиме в сериозна битка ще си проличи и неговото хаки, което вярвам че също е кралско - като на Лъфи ;0 ПП: не съм превеждал Цитат: use lat2bg(.com)~or smthng... колко да е, по-лесно се чете.
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Чет Юни 18, 2009 9:44 am |
|
Logrus |
|
|
Регистриран на: Нед Апр 22, 2007 1:31 am Мнения: 8529 Местоположение: Hotel Moscow
|
ЧБ търсеше конкретно и единствено "тъмния" плод. И както сам казва - "бях се отчаял и готов да зарежа всичко, когато изведнъж лидера ми намери плода. Не можеш да позволя някаква такава малка пречка, като факта, че трябва да го убия за да взема плода, да ме спре" приблизителен цитат. ЧБ е търсел този плод, защото е знаел за него неща, които още не сме видяли 100%. Той е бъдещия крал не само на пиратите, ами и на света Ама не ... познайте кой ще го спре
_________________ グリフォン However, by that point you might be torn into pieces. 'til next time
Erza Almost like ... A scarlet flower, blooming fully with pride.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Чет Юни 18, 2009 7:24 pm |
|
loader |
|
|
Регистриран на: Съб Ное 17, 2007 1:35 am Мнения: 3675 Местоположение: Oro Jackson
|
SayanMk написа: loader написа: Стига бе човек, това е типичния OP хумор. Ива не е виждал смаления Лъфи просто, баси якия момент Да, то от толчавата глава на Ива не можах да вида телцето на Луфи изключих,че след Gear 3 се смалява.. Иначе излизането от ИД, последните 3 глави ми харесаха почти най-много от цялата арка до сега
_________________ You heard it too didn't you?... | MyAnimeList The voice of the wind.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Чет Юни 18, 2009 7:50 pm |
|
Sango-chan |
|
|
Регистриран на: Нед Апр 30, 2006 9:49 pm Мнения: 5269 Местоположение: Стара Загора
|
Пууу излезнаха! a пхахахаха тия акули ми харесаха некви дебилни xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Цитат: Да, то от толчавата глава на Ива не можах да вида телцето на Луфи абсолютно баси хем малко телце хем малък панел //корицата на чаптъра беше яка >w>
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|