|
Дата и час: Съб Фев 08, 2025 2:55 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: One Piece ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Юни 11, 2009 11:56 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=15371_1245829856.jpg) |
gribo |
|
![](./images/ranks/rank3.gif) |
Регистриран на: Нед Авг 19, 2007 8:47 pm Мнения: 309 Местоположение: София
|
хммм, като гледам последната арка в анимето как се движи - някой епизоди са по чаптър и половина, а други епизоди са 1:1 с чаптърите с бонус битки на кид и лоу срещу пацифистата - т.е. при условие, че мангата не е много напред от анимето имат два варианта, ако решат да не пускат филъри (тук няма и много как да го направят с това развитие на историята, не виждам къде биха сместили филър) - единият е да направят както в края на трилър барк арката, там епизодите вървяха 1:1 даже и с чаптърите в които има основно екшън, заради което се налагаше да гледаме разни сцени в които Кума и Зоро се гледат съсредоточено и някакви подобни леки разтягания на локум (мен лично малко ме дразнеше). Втория вариант е това, което виждаме в последната арка - 1:1 чапъра + някакъв awesome момент, който не е разгърнат в мангата. Та си мисля, че в момента в който стигнем Импел даун арката, където действието е основно екшън и почти няма как да се смести 1 чаптър в един епизод, просто ще гледаме в останалото време какво се случва с екипажа (което си е доста awesome).
_________________ Поръчки на манга, комикси и книги на английски език
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: One Piece ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Юни 12, 2009 9:04 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=228.jpg) |
Nocturno |
|
![](./images/ranks/rank4.gif) |
|
Нека не принизяваме ОП до нивото, на което падна Белината. Дано наистина развият историята на екипажа в анимето, защото определено ще е върховно. По този повод - чаптъра къртеше яко ![:rocknroll: :rocknroll:](./images/smilies/rocknroll.gif) . Най-много се накефих на Лъфи Кендъла, разбира се, но и вкусът на предстоящия погром на кораба на маринките доста ме нахъса. Само се чудя дали Магелан ще се даде толкова лесно, защото на пръв поглед комбинацията между Лъфи и Мр. 3 ще му види сметката за нула време. Гласувам доверие на Магелан, че ще загуби подобаващо за шефа на морската крепост ИД ![:thumb:](./images/smilies/thumb.gif) . П.С. thefolenangel, мерси за чаптъра!
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: One Piece ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Юни 12, 2009 9:14 am |
gribo |
|
|
thefolenangel написа: Ти явно не си гледал Блийч анимето, там последната арка с филъри беше въведена много яко... Така както си бяха в Хуето мундо, И просто ей така ХОП! Отидоха в соул сосаятито... Никва история, просто ей така. Така че не изключвай и това от възможностите. Не съм го гледал, след ОП не ми беше интересно ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) А иначе има и трети вариант - просто да го спрат докато се насъбере материал, но мисля, че и двете възможности няма да се случат с това аниме, като се има предвид как го правят напоследък (силно се надявам помията в разгара на Ениес лоби арката да не се повтаря).
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: One Piece ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Юни 12, 2009 3:14 pm |
gribo |
|
|
всъщност и за двете говоря, но флашбеците бяха по-неприятни ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif) историите на героите от друга страна е нещо, което хората биха искали да видят, Луфи да вършее из Импел даун е страхотно, но на мен лично екипажа си ми липсва...
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: One Piece ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Юни 14, 2009 12:57 pm |
CommaMan |
|
![](./images/ranks/rank1.gif) |
|
Добре, сега когато групата стигне до Маринфорд, се чудя, дали Хенкок ще дойде на страната на Луфи (най-вероятно де), и то тогава битката малко ще се обезсмисли Луфи + 3хШичибукай вс. 4хШичибукай + 3 адмирала ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) Че те наще направо ще бият, само този светлинния им пречи.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: One Piece ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Юни 16, 2009 9:29 am |
![Аватар](http://store.picbg.net/pubpic/D8/EA/42f1bcdbb0c9d8ea.png) |
Sango-chan |
|
![](./images/ranks/rank10.gif) |
Регистриран на: Нед Апр 30, 2006 9:49 pm Мнения: 5269 Местоположение: Стара Загора
|
лелий последните няколко чаптъра ме разбиха.....ебати..full of awesomeness Q^Q тоя грамадния окама рулз ![=))](./images/smilies/=)).gif) a джимбей много ми напомня на онзи дето беше отгледал франки............... *o* + фащам бас че на 1 място шсе изсипят пиратите на whitebeard, сичките marines барабар със останали те shichibukai-и и на луфи групата.....................тогава нз какво ше става o_o
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: One Piece ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Юни 16, 2009 10:52 am |
![Аватар](http://store.picbg.net/pubpic/D8/EA/42f1bcdbb0c9d8ea.png) |
Sango-chan |
|
![](./images/ranks/rank10.gif) |
Регистриран на: Нед Апр 30, 2006 9:49 pm Мнения: 5269 Местоположение: Стара Загора
|
SayanMk написа: Ми Лъфи ше ги погледне по 1-2 пъти и "だれだ、お前ら ![Surprised :o](./images/smilies/icon_surprised.gif) " ![:mock:](./images/smilies/mock.gif) После WB ще се сбие с маринфорд и ще умре удържайки ги, но към средата на битката ще завещае спасението на Ейс на Лъфи(щот ще осъзнае, че издиша и също така, че Лъфи не е просто тъпо лапе) и ще му осигури път натам.. Джимбей вероятно ще остане да се бие на страната на WB, освен ако самия той не го отпрати... ~предполагам. .......и blackbeard шсе натресе ти кво си мислиш ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) ше стане мамата си джаса а другата част от екипажа....най-много да видим реакцията като разберат кво е ставало в Импел Даун...... :C а ако санджи е станал окама аз си режа главата
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: One Piece ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Юни 16, 2009 6:44 pm |
CommaMan |
|
![](./images/ranks/rank1.gif) |
|
Аз що ли си мисля, че когато Зоро използва онова умение Асура , това е било някакъв вид Хаки... Щото Каку си каза "Той прави илюзия само от силата на духа си".
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|