|
Дата и час: Вто Мар 04, 2025 8:15 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
 |
|
 |
|
|
Заглавие: Re: My Art + Pic :D [MUST SEE]  Публикувано на: Пет Юни 12, 2009 11:54 pm |
 |
Mikki |
|
 |
Регистриран на: Пет Фев 29, 2008 3:41 pm Мнения: 1148 Местоположение: Paradise
|
dream_dragon написа: Единственото, което ме дразни на снимките, освен че са кифленски, е това, че ти се вижда отражението, както и надписа на Гранд Хотела. Такива неща е хубаво да се избягват, освен ако не са с някаква цел. Бтв трябва малко да си работиш с моделите. айде с малко по добри причини да критикуваш обаче. not good nuff.  ако нещо ти е кифленско, то не идва от снимките ми а от моделите, тъй като нито снимам от брутално горе, освен ако не целя такъв ефект, нито ги карам да правят муцунки. аз им казвам кратко и ясно каква ми е идеята и какво настроение искам да носят снимките. не е моя вината че в случаи не са в настроение, времето се скапва, следователно и настроението ни или се печеме на жега през цялото време и на всеки му става неприятно. гледам да избягвам такива моменти, но е неизбежно понякога. както и да е, това което е изван камерата гледам да не си личи. а това с отражението се е случило на ЕДНА (макс две) снимка. о уау.
|
 |
|
Заглавие: Re: My Art + Pic :D [MUST SEE]  Публикувано на: Съб Юни 13, 2009 12:00 am |
 |
dream_dragon |
|
 |
Регистриран на: Нед Авг 27, 2006 2:57 pm Мнения: 4124 Местоположение: dragon's land
|
С това "о уау" може пак да се случи.  А не критикувам, а просто споменавам. То щом снимките не са ти кифленски, а моделите, които са на тях, е това е друго нещо видиш ли. Айде по-добре да се оправдаваме? Сега как ти си го приемаш си е изцяло твой проблем (да проблем е). Казвам ти нещо, на което може би не обръщаш внимание, но някой ти споменава и "о верно бе" и повече не се случва. Ясно е, че ви друса хормона всички, но можем и малко по-мило да се държим един с друг.
|
|
 |
|
Заглавие: Re: My Art + Pic :D [MUST SEE]  Публикувано на: Съб Юни 13, 2009 12:11 am |
 |
bane |
|
 |
|
dream_dragon написа: Ясно е, че ви друса хормона всички, но можем и малко по-мило да се държим един с друг. аууу.. в тфа време не друса а направо мори като и да е де нека не се спори за такива работи предполагам, че Mikki ще има едно на ум следващия път- за нейно добро ще е . бтв разгледах предишните неща и ... аа... видях... някои девойки дето с тях хмм... така де бяхме в едно училище и една зелена порта...
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: My Art + Pic :D [MUST SEE]  Публикувано на: Съб Юни 13, 2009 9:11 am |
 |
bane |
|
 |
|
това е от тази сутрин hope you like it sorry че го лепвам в твойта тема но снимката се пак е твоя.. логично е да е тук
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: My Art + Pic :D [MUST SEE]  Публикувано на: Съб Юни 13, 2009 11:13 pm |
 |
Zenith |
|
 |
Регистриран на: Чет Ное 08, 2007 10:14 pm Мнения: 3686 Местоположение: Къде ми е портфейлът?
|
бате, я не се прави на защитник на онеправданите тука, ами малко си размърдай мозъка ;/
Мики съм й го каза тва и днес в очите, ясно е. Казах, има много по-добри неща, много по-качествени снимки. Тя си го бачка тва, ама никой не ти плаща за усилието, сеш се~~...Плаща се за добре свършена раота. Тия снимки мен не ми харесват, аз не виждам нищу в тях, казвам го.
Аз съм потребител. Ше си купя списание, ше видя такива снимки, няя ми харесат и няя си купувам;// За кво да ръся суперлативи кат няма за кво, тва е 3 пъти по-тъпо отколкото да хейтя и да да си дава повече зор. Момичето е достатчъно сериозно в тва отношение, за да си поправя грешките и се развива, а не да цикли и да се моли й казват колко са й велики снимкте^^ Не че не ще да го чуе, ама е наясно че невинаги става;//
И аз снимах. И фейлнах.xDDD
_________________ ...всичко се свежда до секс и насилие,обикновено в комбинация...
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: My Art + Pic :D [MUST SEE]  Публикувано на: Нед Юни 14, 2009 1:20 pm |
 |
Mikki |
|
 |
Регистриран на: Пет Фев 29, 2008 3:41 pm Мнения: 1148 Местоположение: Paradise
|
bane, леле супер мн съм поласкана, наистина е красива картинката. благодаря  ако ми я пратиш и по голям размер ще съм много доволна xD
|
 |
|
|
 |
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|