|
Дата и час: Пет Яну 31, 2025 11:47 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Най-добри сцени Публикувано на: Пон Мар 16, 2009 11:51 pm |
|
spiralkinda |
Цар Алко |
|
Хълмът на боровинките след първата минута много малко филми имат толкова култови лафове събрани в рамките на минутки.
|
|
|
|
Заглавие: Re: Най-добри сцени Публикувано на: Вто Мар 17, 2009 4:23 pm |
|
snookie |
|
|
Регистриран на: Сря Юли 11, 2007 11:47 am Мнения: 7852 Местоположение: Deep inside within my head.
|
spiralkinda написа: Хълмът на боровинките след първата минута много малко филми имат толкова култови лафове събрани в рамките на минутки. Леле а Христо Гърбов откога го търся в тая му роля, човек... И тая другата с трактора "ДАЙ ДАЙ ДАЙ ДАЙ, УТЕПАЙ ГО ВЕЕЕ!" Леле как ме кефи като почне да псува, лелеее... нема толкова добри сцени с него в тоя филм... Другата ми любима е дето Лафазанов укротява Зуека: "Спокойно де, те ще му намерят главата и ще се оправи" XD XD
|
|
|
|
Заглавие: Re: Най-добри сцени Публикувано на: Сря Мар 25, 2009 12:33 am |
|
snookie |
|
|
Регистриран на: Сря Юли 11, 2007 11:47 am Мнения: 7852 Местоположение: Deep inside within my head.
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Най-добри сцени Публикувано на: Пет Юни 12, 2009 8:33 pm |
|
dream_dragon |
|
|
Регистриран на: Нед Авг 27, 2006 2:57 pm Мнения: 4124 Местоположение: dragon's land
|
KISSSY написа: О да. Определено. А иначе за Glengarry Glen Ross - твърде далечен филм от нас, за да се каже, че може да бъде любим на когото и да било. Но пък може и да има хора, които му се кефят и единствено, заради Ал Пачино го харесват. Може би едни от най-култовите моменти са когато нещо гърми, а на преден план в забавен каданс върви/вървят главните герой/герои. Това също са запомнящи се моменти. Не ми се рови из интернет, за да търся някакви сцени и да ги показвам колко им се кефя. Бтв хора, правете разлика между сцена от филм и цял откъс.
|
|
|
|
Заглавие: Re: Най-добри сцени Публикувано на: Съб Юни 13, 2009 8:29 am |
|
snookie |
|
|
|
В Glengarry Glen Ross де да беше само Ал Пачино сред причините да се гледа... А и Boiler Room е подобен, само дето актьорите са от по-новите... И пак твърдя, че двете драми къртят...
|
|
|
|
Заглавие: Re: Най-добри сцени Публикувано на: Вто Ное 10, 2009 7:04 pm |
|
snookie |
|
|
|
Леле колко силна сцена... Винаги съм харесвал Кристофър Уокън, ама с тая сцена още повече ми се издигна в очите...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|