Дата и час: Съб Фев 08, 2025 3:18 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 15 от 30 [ 447 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 30  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: One Piece
МнениеПубликувано на: Чет Юни 11, 2009 11:56 pm 
Аватар

хммм, като гледам последната арка в анимето как се движи - някой епизоди са по чаптър и половина, а други епизоди са 1:1 с чаптърите с бонус битки на кид и лоу срещу пацифистата - т.е. при условие, че мангата не е много напред от анимето имат два варианта, ако решат да не пускат филъри (тук няма и много как да го направят с това развитие на историята, не виждам къде биха сместили филър) - единият е да направят както в края на трилър барк арката, там епизодите вървяха 1:1 даже и с чаптърите в които има основно екшън, заради което се налагаше да гледаме разни сцени в които Кума и Зоро се гледат съсредоточено и някакви подобни леки разтягания на локум (мен лично малко ме дразнеше). Втория вариант е това, което виждаме в последната арка - 1:1 чапъра + някакъв awesome момент, който не е разгърнат в мангата. Та си мисля, че в момента в който стигнем Импел даун арката, където действието е основно екшън и почти няма как да се смести 1 чаптър в един епизод, просто ще гледаме в останалото време какво се случва с екипажа (което си е доста awesome).

МнениеПубликувано на: Пет Юни 12, 2009 6:45 am 
Аватар
Всепризнат Спамър

Ти явно не си гледал Блийч анимето, там последната арка с филъри беше въведена много яко...
Така както си бяха в Хуето мундо, И просто ей така ХОП! Отидоха в соул сосаятито...
Никва история, просто ей така.
Така че не изключвай и това от възможностите.

Последна промяна CaBa на Пет Юни 12, 2009 10:15 am, променена общо 1 път
Reason: Не цитирай човека над теб

МнениеПубликувано на: Пет Юни 12, 2009 9:04 am 
Аватар

Нека не принизяваме ОП до нивото, на което падна Белината. Дано наистина развият историята на екипажа в анимето, защото определено ще е върховно. По този повод - чаптъра къртеше яко :rocknroll: . Най-много се накефих на Лъфи Кендъла, разбира се, но и вкусът на предстоящия погром на кораба на маринките доста ме нахъса. Само се чудя дали Магелан ще се даде толкова лесно, защото на пръв поглед комбинацията между Лъфи и Мр. 3 ще му види сметката за нула време. Гласувам доверие на Магелан, че ще загуби подобаващо за шефа на морската крепост ИД :thumb: .

П.С. thefolenangel, мерси за чаптъра!

МнениеПубликувано на: Пет Юни 12, 2009 9:14 am 
Аватар

thefolenangel написа:
Ти явно не си гледал Блийч анимето, там последната арка с филъри беше въведена много яко...
Така както си бяха в Хуето мундо, И просто ей така ХОП! Отидоха в соул сосаятито...
Никва история, просто ей така.
Така че не изключвай и това от възможностите.

Не съм го гледал, след ОП не ми беше интересно :lol: А иначе има и трети вариант - просто да го спрат докато се насъбере материал, но мисля, че и двете възможности няма да се случат с това аниме, като се има предвид как го правят напоследък (силно се надявам помията в разгара на Ениес лоби арката да не се повтаря).

МнениеПубликувано на: Пет Юни 12, 2009 10:06 am 
Аватар

Каква помия е имало в Енис Лоби? Ретроспекцията ли? Тя не беше ли във връзка с някакъв юбилей?

МнениеПубликувано на: Пет Юни 12, 2009 11:50 am 
Аватар

не знам в каква връзка са били, но са 5-6 никому ненужни епизода, мен лично ме подразниха сериозно (беше ми спрял нета а точно тези епизоди си бях изтеглил да гледам)

МнениеПубликувано на: Пет Юни 12, 2009 3:14 pm 
Аватар

всъщност и за двете говоря, но флашбеците бяха по-неприятни :) историите на героите от друга страна е нещо, което хората биха искали да видят, Луфи да вършее из Импел даун е страхотно, но на мен лично екипажа си ми липсва...

МнениеПубликувано на: Нед Юни 14, 2009 12:57 pm 

Добре, сега когато групата стигне до Маринфорд, се чудя, дали Хенкок ще дойде на страната на Луфи (най-вероятно де), и то тогава битката малко ще се обезсмисли Луфи + 3хШичибукай вс. 4хШичибукай + 3 адмирала :D Че те наще направо ще бият, само този светлинния им пречи.

Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юни 14, 2009 4:16 pm 
Аватар

WB да немислиш,че ще седи и гледа ? А и не подценявай Михоук и пъпета Дон Фламинго

Благодаря на 'coincidencе' за профила !
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 16, 2009 9:29 am 
Аватар

лелий последните няколко чаптъра ме разбиха.....ебати..full of awesomeness Q^Q
тоя грамадния окама рулз =)) a джимбей много ми напомня на онзи дето беше отгледал франки............... *o*
+ фащам бас че на 1 място шсе изсипят пиратите на whitebeard, сичките marines барабар със останали те shichibukai-и и на луфи групата.....................тогава нз какво ше става o_o

МнениеПубликувано на: Вто Юни 16, 2009 10:25 am 
Аватар
Anime Sekai Kenkyuuin
Anime Sekai Kenkyuuin

Ми Лъфи ше ги погледне по 1-2 пъти и "だれだ、お前ら :o " :mock: После WB ще се сбие с маринфорд и ще умре удържайки ги, но към средата на битката ще завещае спасението на Ейс на Лъфи(щот ще осъзнае, че издиша и също така, че Лъфи не е просто тъпо лапе) и ще му осигури път натам.. Джимбей вероятно ще остане да се бие на страната на WB, освен ако самия той не го отпрати...
~предполагам.

Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 16, 2009 10:52 am 
Аватар

SayanMk написа:
Ми Лъфи ше ги погледне по 1-2 пъти и "だれだ、お前ら :o " :mock: После WB ще се сбие с маринфорд и ще умре удържайки ги, но към средата на битката ще завещае спасението на Ейс на Лъфи(щот ще осъзнае, че издиша и също така, че Лъфи не е просто тъпо лапе) и ще му осигури път натам.. Джимбей вероятно ще остане да се бие на страната на WB, освен ако самия той не го отпрати...
~предполагам.

.......и blackbeard шсе натресе ти кво си мислиш :lol: ше стане мамата си джаса :pokey:

а другата част от екипажа....най-много да видим реакцията като разберат кво е ставало в Импел Даун...... :C

а ако санджи е станал окама аз си режа главата :hotl:

МнениеПубликувано на: Вто Юни 16, 2009 11:38 am 
Аватар

Мда, а както я няма и Робин да му изясни съвсем ще е в неведение горкия. Иначе и аз мисля, че на Широхиге му е време да сдаде поста и да остави останалите да драпат за титлата на "най-силен". Интересно ми е да видя какви способности има и дали е ДФ юзър. Имам си предположение, че той е повелител на моретата и ги контролира. Дано при сблъсъка си с най-големите сили в света на ОП Лъфи измисли нещо и да стане още по-силен, защото макар умората от ТБ лошо се дадоха на ИМИТАЦИЯТА на Кума.

Последна промяна Nocturno на Вто Юни 16, 2009 2:16 pm, променена общо 1 път

МнениеПубликувано на: Вто Юни 16, 2009 6:44 pm 

Аз що ли си мисля, че когато Зоро използва онова умение Асура , това е било някакъв вид Хаки... Щото Каку си каза "Той прави илюзия само от силата на духа си".

Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 16, 2009 7:01 pm 
Аватар

Еми не се знае още точно какъв е случаят със Зоро, може да е хаки, може и да не е.

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 15 от 30 [ 447 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 30  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]