|
Дата и час: Сря Фев 12, 2025 8:45 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: ~ Candy Boy ~ (пролет 2008) Публикувано на: Съб Май 23, 2009 9:42 am |
|
Kudrokoska |
|
|
Регистриран на: Съб Дек 23, 2006 4:06 pm Мнения: 3358 Местоположение: София
|
Kudrokoska написа: А Shi имам чувството, че възнамерява им се изтъпани скоро на вратата XD told ya! XD Waah~ 20 минути cuteness <3 И най накрая нещо като целувка Иначе щях да съм много разочарована XD Само дето не зацепих съвсем, ся ще учат и двете в университета, който е към даскалото, дето бяха досега ли О.о anyway~ защо свършиииии
|
|
|
|
Заглавие: Re: ~ Candy Boy ~ (пролет 2008) Публикувано на: Съб Май 23, 2009 11:09 pm |
|
Sango-chan |
|
|
Регистриран на: Нед Апр 30, 2006 9:49 pm Мнения: 5269 Местоположение: Стара Загора
|
BAWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWwwwwwwww свършиииии Q[]Q ма се цункахаааааааа >w<~~~~~~ и юки кво се правеше на ударена xD много жестоко си я изпроси и после "Ма ти какво~~ O.,O" Kudrokoska написа: ще учат и двете в университета, който е към даскалото, дето бяха досега ли О.о па и аз така разбрах o_o; and again.........IT ENDEEEED >[]<~ life's a bitch.... /въпреки че щях да съм по-удовлетворена ако имаше малко повече фенсървис... ~(-.,-)~
|
|
|
Заглавие: Re: ~ Candy Boy ~ (пролет 2008) Публикувано на: Пон Май 25, 2009 8:34 am |
|
MeTaL_HeArT |
|
|
Регистриран на: Сря Апр 02, 2008 12:58 am Мнения: 609 Местоположение: чонън Суопхиа-е самнида.
|
"Кана-чан но бака! Трябваше да ме целунеш, не да вземеш парчето храна от устните ми и да се отдръпнеш!" xD аз останах с това впечатление, тя Юкино буквално си го искаше Бау, мн беше сладурско и мн се зарадвах на Ши, защото само като чуя гласа на Kobayashi Yuu и получавам душевен оргазъм >w<~~
_________________ My 2D waifu: Ritsu Tainaka <3 My 3D waifu and biggest obsession yet: Leisha Hayley <33333
Find me on Faceshit
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: ~ Candy Boy ~ (пролет 2008) Публикувано на: Нед Юни 07, 2009 2:47 am |
|
MeTaL_HeArT |
|
|
Регистриран на: Сря Апр 02, 2008 12:58 am Мнения: 609 Местоположение: чонън Суопхиа-е самнида.
|
Ето, новина, която да ви зарадва: Цитат: The final episode of "Candy Boy" (designated as Episode 8 ) will be released as an extra of the DVD volume2. The release date is June 24th.
_________________ My 2D waifu: Ritsu Tainaka <3 My 3D waifu and biggest obsession yet: Leisha Hayley <33333
Find me on Faceshit
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: ~ Candy Boy ~ (пролет 2008) Публикувано на: Сря Юни 10, 2009 9:28 pm |
|
Sango-chan |
|
|
Регистриран на: Нед Апр 30, 2006 9:49 pm Мнения: 5269 Местоположение: Стара Загора
|
MeTaL_HeArT написа: Ето, новина, която да ви зарадва: Цитат: The final episode of "Candy Boy" (designated as Episode 8 ) will be released as an extra of the DVD volume2. The release date is June 24th. охоооооооооооо ........дано да има.....фенсървис.....
|
|
|
Заглавие: Re: ~ Candy Boy ~ (пролет 2008) Публикувано на: Нед Сеп 13, 2009 8:42 pm |
|
MeTaL_HeArT |
|
|
|
За който не знае, излезе с превод. http://www.youtube.com/watch?v=RUWBZZAV ... re=related Тук го има онлайн~ Въобще не беше каквото очаквах Първо, че нищо не се случи, второ, че на най-интересното го прекъснаха, трето: твърде малко Kobayashi Yuu goodness, четвърто - уж е ОВА, демек трябва да са вложени повечко средства и т.н. ... А то почти нямаше анимация, съвсем сериозно говоря. Едни и същи сцени и само си отварят устата. Като за ОВА, това е непростимо! + нещо бяха деформирани лицата на места о.О Какво са пушили създателите като са я правили?? Който си я е купил се е минал супер жестоко... Сериите са много по-добри :/ Kobayashi Yuu с четирите реплики на кръст спаси положението xD
Find me on Faceshit
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: ~ Candy Boy ~ (пролет 2008) Публикувано на: Пет Яну 23, 2015 11:46 am |
|
velush |
|
|
|
Това Асприн референция ли беше? Ако е така, не се ли произнася "первектно".
_________________ Mama, don't whoop little Buford Mama, don't pound on his head Mama, don't woop little Buford I think you should shoot him instead
BANG!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|