Сигурно пак ще има шашкане да, ама хубавото е че като се шашне някой и аз си се шашкам с него, така че се надявам да е по интересен начин.
Публикувано на: Пон Апр 13, 2009 10:07 pm
Shinta
Ако може някой японист да помогне за края на анимето,което е жестоко ,суб групата го прецака щото понеже сега е по голяма и има нови попълнения ще го почнат отначало от 1ви епизод
Заглавие: Re: One Outs (есен 2008)
Публикувано на: Вто Апр 14, 2009 7:09 am
CaBa
Модератор
Регистриран на: Нед Мар 12, 2006 12:17 am Мнения: 14913 Местоположение: Сливен
I just got news that our translators are flying back from japan so they should be online in a day or so and we can start fixing up ep 23, 24 and 25. In between the other stuff older episodes will be revised one by one till we fix all - they will fit 2 DVD5 disks so get some fancy ones and get ready to frame them xD. No news for a second season yet but like most underrated stuff it might not happen…
това е от групата, мина доста време, но сигурно в следващите дни ще пуснат преводи : ) аз си позволих да погледна 23 и 24 raw-ове и ... краят едва ли ще е чак страхотен, но може и да ни изненадат
Публикувано на: Пон Юни 08, 2009 2:15 pm
CaBa
Модератор
Регистриран на: Нед Мар 12, 2006 12:17 am Мнения: 14913 Местоположение: Сливен
Токучи си е цяло кучи :> Признанието на онзи от BlueMars, че имало и по-гадни от тях в бейзбола беше А мятането на бухалката си беше яко. Макар, че си мислех че и другите ще мятат бухалки, уви друго беше , но си личеше отдалеч, че Токучи знае какво предстои и това позагуби тръпката. Но тотално ги разби по всички параграфи. Иначе странно беше, че никой не се усъмни в тоя дето обвини Токучи и отказа да си покаже какво има в джобовете.... Супер добро си беше анимето. Жалко, че 2ри сезон си е малко вероятен и ще трябва да чакам мангата да настигне този момент за да продължа...
Очаквах да бъде притиснат по-сериозно Токучи в последните два епизода, но уви.. не се получи. Хвърлянето на бухалката беше як момент, макар че щях да се изкефя повече ако беше изпрал кетчъра с нея Анимето си беше страхотно, да се надяваме на втори сезон, ако не -> чакаме превода на мангата
Цикля на 16 епизод от сума ти време////днеска си го дръпнах цялото аниме и все пак...I want spoilxD. Струва ли си и как се развива, разбира ме ли нещо за токучи~~...Стимулирайте да го изгледам, а не да чакам мангата да я сканират и преведат. xDDDDDDDD
_________________ ...всичко се свежда до секс и насилие,обикновено в комбинация...
Не разбираме нищо за миналото на Токучи или нещо такова... Пък и това няма кой знае какво място в аниме , като това. Но дори стотните на трите анимета направени по комбинацията, която споменах горе, си струват. Просто усещането е невероятно. Не веднъж или два пъти ми се е случвало да се потя целя, гледайки сякаш моя живот зависи от това.
Много добро - доволен съм (: ,поне това ми е първото спортно аниме от този тип ..да си кажа чесно ,грабна ме още първият епизод .. непретенциозно аниме .. което винаги те изненадва с нещо + научих правилата на бейзбола ..най-после ОП-то е страхотно !
Първите няколко епизода ми бяха трудни, но след като Токучи влезе в отбора едвам се отлепях от монитора. ОП и ЕД не бяха лоши, но някак не пасваха на общото настроение... Надлъгванията си бяха епични, а и артът също си го биваше, даже ДОСТА си го биваше. Анимацията също си беше отлична. В заключение: 10/10, мрън, искам още! Лош отворен край, лош отворен край!
Във Форума всички са толкова компетентни ...
Публикувано на: Пон Мар 01, 2010 1:47 am
flssdd
Регистриран на: Чет Юни 18, 2009 1:00 am Мнения: 1746 Местоположение: Bakatown
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 60 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения