|
Дата и час: Чет Фев 13, 2025 11:43 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Сеп 10, 2006 9:18 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=4551.jpg) |
Vlado-san |
|
![](./images/ranks/rank4.gif) |
Регистриран на: Чет Юни 22, 2006 5:01 pm Мнения: 659 Местоположение: В свят на побърканяци
|
Ами какви може да са момичетата на форума....на мен лично някои много ми харесаха ![Surprised :o](./images/smilies/icon_surprised.gif) ops: и най странното за едно момиче е да е "печено"....т.е не само,че са привлекателни,но и умни и печени
_________________ Какво е Вижуал?
pesh написа: еми не знам кво е да си мъж и да се обличаш като жена, иам чуството, че тия момчета ходят и с тампон, но не знам къде си го завират.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Сеп 12, 2006 11:02 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=330_1314878971.jpg) |
Mantzikert |
|
![](./images/ranks/rank9.gif) |
Регистриран на: Сря Сеп 14, 2005 10:21 pm Мнения: 3194 Местоположение: Мidland
|
Според мен всички са над- средното ниво! Повечето сте красиви, всичките сте умни, забавни, Добрички, С чувство за хумор!!! Страхотни сте! Във вашата компания се чувствам добре, защото с вас може да се води разговор! А само от една ваша дружеска прегръдка получавам extensrive nose bleed!!!
ОСТАНЕТЕ СИ ВИНАГИ ТАКИВА, ЗАРАДИ НАС МОМЧЕТАТА ОТ ФОРУМА
нищо че не го заслужаваме!
_________________ SIR, I HAVE A CUNNING PLAN! Baldrick, let us not forget that your last cunning plan was solving the problem of your mother's low ceiling by cutting off her head.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Сеп 14, 2006 12:27 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=582.jpg) |
Brolly |
|
![](./images/ranks/rank4.gif) |
Регистриран на: Сря Окт 12, 2005 6:32 am Мнения: 695 Местоположение: Свищокио/Велико Търново
|
Не ги познавам лично,но като гледам подписите им:
На еди кой си черешката,прасковката,динята,personal slave и т.н.
Нямам думи ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) Поне знаят как да разсмеят някой.
Вече наистина ще кажа какво мисля за момичетата от форума:Умни,красиви и хитри.
Засега познавам 2 от тях:
1.Usagi-заплаши всички фенове от Свищов на Бункасая през 2005-та да не се закачаме с нея,че щяла да извади жезъла си(наистина има такъв,ама от кой сезон на Sailor Moon незнам) и оттогава ме е страх от нея и нейният жезъл
2.Rumiko-e не я познавам лично ама си спомням нейната физиономия,както и факта че и тя както мене трябваше да се сдобие с няколко онигирита на Бункасая , така че да напълни стомахчетата на няколко фенки-дано Rumiko да си излязла жива от онази навалица от канибали,които бяха около онигиритата
_________________ .
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Сеп 14, 2006 10:54 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=4866_1296932566.jpg) |
dream_dragon |
|
![](./images/ranks/rank9.gif) |
Регистриран на: Нед Авг 27, 2006 2:57 pm Мнения: 4124 Местоположение: dragon's land
|
Значи пиши наново? Аз бях написал доста. ![Confused :?](./images/smilies/icon_confused.gif) Ама нищо.
Момичетата са готини с или без недостатъци. Все някой ще каже нещо отрицателно. Без имена споменавам едно момиче дето се мислеше за дебело, а то си бе толкова красиво и по скайпа ми се оплаква. ![Mad :x](./images/smilies/icon_mad.gif) Всичко е до самочувствието, така че казвам ви на всичките: чувствайте се готино, щото сте си такива. Толкова от мене за сега.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Мар 06, 2007 7:45 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=434_1389131157.jpg) |
IvanTheChemist |
|
![](./images/ranks/rank7.gif) |
Регистриран на: Пет Сеп 30, 2005 11:01 am Мнения: 1817 Местоположение: Между тъканта на лабиринтите, пада се в Надежда-2
|
As I said в другата тема...
Ами коментара ми, за съжаление, не може да бъде категоричен. Има доста симпатични момичета, не толкова симпатични момичета и момичета които ме плашат ![:pokey:](./images/smilies/pokey.gif) . Но като цяло преобладават първите или иначе казано малките сладки баки ^^.
Пропуснах да кажа, че разделям момичетата, не САМО по външен вид. Има просто прекалено много яой фенки ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) .
_________________ I hate lame haters that hate just for the hate and because they think that "t3h hat1ng stuv iz kul".
Perfect-Blue написа: Щото в българия сеирджии и даващи акъл много, ама участници малко. My anime and manga list
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|