Ми според мен ги карай такак. коеот се изтегли- изтегли се.
а относно хентай с добър арт... ми Guren, Body Transfer, на Crimson Climax много ме кефи арта... още кои , Tsuma Tsuma предполагам. но аз имам големи очаквания за някой хентай, като The Last Kunoichi, Kage, и о6те доста ма в момента не се се6там имената има че сеа ставам и съм малко сънен
Хентай аниметата за които няма двд рип е много вероятно или да не са излезли американските им версии или да са изключително трудни за намиране. Така че за тях не мога да гарантирам.
След около 2 часа ще почна да качвам d+vine luv-а ^^ Мисля в тази тема да обявявам кои анимета ще качвам. От нова тема май няма нужда.
е то тези които изброих, без The Last Kunoichi и Kage имат американски версий(нецензурирани). тея двете последните са о6те RAW-ове, но са много добри. поне като има гледах RAW-овете остнаха с такова впечатление
Всички сериали за la blue girl съм ги пуснал ^^ Но за някои от двдта source-овете са малко под въпрос. Все пак мисля че всички ще успеят да се дръпнат. А inmu мен нещо не ме кефи особено...много е странно едно. Но може и да го дръпна евентуално по някое време.
И мен много си ме радва въпреки че игрите са по-интересни ама няма как. Малко се бях притеснил за него че не намираше пълни source-ове, но после и за четирите двдта се откриха. Сега остава само да чакаме кога ще пуснат и 5-тото двд ^^
Някои хентаи така ги пускат. Зависи отколко серии решат да бъде. Обикновено ако са четно число пускат по 2 на двд. Ако са нечетно пускат по 1 епизод на двд.
Тъй като имаше "голям" интерес към image-ите смятам скоро време да пусна тук и във форума на тракера един списък с двдтата които имам и от там да си избирате какво да качвам. Няма смисъл само да ги държа image-ите без никой да ги тегли.
Тъй като имаше "голям" интерес към image-ите смятам скоро време да пусна тук и във форума на тракера един списък с двдтата които имам и от там да си избирате какво да качвам. Няма смисъл само да ги държа image-ите без никой да ги тегли.
да ти кажа така май 6те стане ней-добре. ако ти е готов списъка пусни го и 6е видим какъв 6те е резултата
Реших първо малко да поизчакам за да ми се натрупат повечко двдта. Ще пусна списъка и във форума на тракъра и който иска някое заглавие просто да пуска един пост и ще ги качвам подред.
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 54 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения