|
Дата и час: Съб Фев 08, 2025 2:18 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Отзиви и коментари от Бункасая във Велико Търново 2009 ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Юни 06, 2009 6:41 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=582.jpg) |
Brolly |
|
![](./images/ranks/rank4.gif) |
Регистриран на: Сря Окт 12, 2005 6:32 am Мнения: 695 Местоположение: Свищокио/Велико Търново
|
Хайде хората които дойдоха да си кажат мненията за Бункасая: Много казаха, че тази година е имало повече хора. Според мене броя беше същия. Тази година липсваха много неща в сравнение с миналата, но това е защото миналата година ни прецакаха(джудото от Свищов) и тази година дори не сме ги канили. Имаше доста манга, за която трябва да благодарите на доброволците от Джайка които ни я дадоха ![:kicking:](./images/smilies/kicking.gif) Имаше доста японци
_________________ .
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Отзиви и коментари от Бункасая във Велико Търново 2009 ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Юни 06, 2009 9:28 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=18673_1270139918.gif) |
Shi No Tenshi |
|
![](./images/ranks/rank3.gif) |
Регистриран на: Сря Ное 07, 2007 9:29 pm Мнения: 390 Местоположение: Някъде там ...
|
Някак тая година не го преживях като други, сигурно защото дойдох за 3ти път, а и вече съм минала през подготовката на такова нещо, не знам... Но видях познати и това ми стига, за да се чувствам доволна. Освен това тоя път без проблем се добрах до сушито и ядоооох! ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) Поздравления на хората, дето са го правили - много ми хареса (о, да, яла съм и.. гадно суши =Д). Харесаха ми и обеците (принципно обожавам обеци =D), бяха страхотни! Евала на мацката дето ги е правила (разбрах, че е била мацка, дано не бъркам =D) .
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Отзиви и коментари от Бункасая във Велико Търново 2009 ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Юни 06, 2009 10:12 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=1097.gif) |
Eliks |
|
|
последно бях преди 2 години, за първи път присъствам на Бункасай, дето да е в Аулата. Това донякъде беше добре, защото предните години събитията, които се показваха на сцената бяха доста пренебрегнати от публиката, за сметка на щандовете, този път не беше така. Но пък жегата беше непоносима, особено около аулата, където бяха наредени масите, там не се отваряше нито един прозорец, единствения свеж въздух идваше от вратата, а вън по едно време беше на 30 градуса, така че вътре беше една малка сауна. Харесаха ми много малките дечица, които танцуваха, както и групичката, която свири на различни интересни инструменти. Икебаната не беше лоша, стига жената да говореше на микрофона малко по-силно. Японеца дето маза йероглифи с парцала направо ме разби, иначе беше интересно като ефект. Бойните изкуства съм ги гледала и друг път, имаше един много симпатичен тип от кендо-клуб Мусо Щандовете... ми гледах много да не стоя там, защото не се живееше, хапнахме малко суши, видях че имаше доста манга, оригами, го, някакви медальони, рисуваха пак временни татуировки, обличаха кимона (мислех да се пробвам пак, ама предвид жегата се отказах). Много ме е яд, че нямаше AMV контест, защото като гледам залата беше основно заета от аниме и манга фенове, другите гости да са били около 20-тина процента. Организаторите ми казаха, че за другата година се надяват да има клипове, и ще гледат да подготвят хубави награди за стимул на участниците. В момента има афтър парти в Търново, аз се прибрах току що в София, дано разкажат и други после как е минало партито. Снимки ще кача във фейсбук.
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Отзиви и коментари от Бункасая във Велико Търново 2009 ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Юни 06, 2009 11:21 pm |
![Аватар](http://i39.tinypic.com/5mk5ft.jpg) |
Darkstalker |
СЕЛСКИ БЕКs |
Регистриран на: Пон Сеп 12, 2005 6:26 pm Мнения: 3158 Местоположение: none
|
Aз не бях там.
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Отзиви и коментари от Бункасая във Велико Търново 2009 ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Юни 07, 2009 12:12 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=15907_1241337617.jpg) |
InSiDe_HeLL |
|
![](./images/ranks/rank3.gif) |
Регистриран на: Пон Сеп 03, 2007 9:52 pm Мнения: 461 Местоположение: Tengoku
|
Като цяло всичко си беше на ниво. Всичко си имаше и си беше, както хората. Тази година наистина имаше много манги, което беше доста добре. Накама също бяха там ( много готини хора ) и раздаваха манги ( един русенцен взе едната ![:peace:](./images/smilies/peace.gif) ). И аз тази година успях да се докопам до сушито, че и после пак, защото имам вътрешни хора ![Twisted Evil :twisted:](./images/smilies/icon_twisted.gif) . Поиграх си с кендама ( май така беше ![Embarassed :blush:](./images/smilies/icon_redface.gif) ) ( трябва да си взема една такава навръщатане от Япония ![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif) ). Да не забравя да кажа, че си взех книжката на Мусаши ( принципно едва ли всеки ще му е приятна, но на мен ми допадна ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif) ), което беше голям шок за мен, защото не знаех, че има български превод ( пак съм блял някъде ![Embarassed :blush:](./images/smilies/icon_redface.gif) ). Единственото нещо, което не можах да понеса беше жегата. Просто имах чувството, че разликата в температурите вън и вътре е поне 10. Въпреки жегата всичко беше готино. Дразня се не на жегата, а че нямаше AMV Contest. Толкова се надявах, че ще мога да го гледам тази година... Остана ми само едно нещо да кажа - дано догодина да е по-добър ![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif) .
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Отзиви и коментари от Бункасая във Велико Търново 2009 ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Юни 07, 2009 12:46 am |
![Аватар](http://i39.tinypic.com/5mk5ft.jpg) |
Darkstalker |
СЕЛСКИ БЕКs |
Регистриран на: Пон Сеп 12, 2005 6:26 pm Мнения: 3158 Местоположение: none
|
Убеден съм, че е било " култ ". Само нз как стана така ... уж е private.
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Отзиви и коментари от Бункасая във Велико Търново 2009 ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Юни 07, 2009 3:30 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=582.jpg) |
Brolly |
|
Регистриран на: Сря Окт 12, 2005 6:32 am Мнения: 695 Местоположение: Свищокио/Велико Търново
|
Darkstalker написа: Убеден съм, че е било " култ ". Само нз как стана така ... уж е private. То като един чуе някак си достига до другите и така. Иначе наистина беше гадно, че нямаше АМВ конкурс и за да не се случи следващата година също така смятам лятото да започна да се уча как се правят АМВ-та.
_________________ .
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Отзиви и коментари от Бункасая във Велико Търново 2009 ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Юни 07, 2009 8:22 am |
![Аватар](http://i235.photobucket.com/albums/ee60/blueberry_cupcake/1609607390490c3073c4799.png) |
zipo-kun |
|
![](./images/ranks/rank2.gif) |
Регистриран на: Пон Окт 16, 2006 1:51 pm Мнения: 184 Местоположение: Бургас
|
супер яко беше! всичко беше на ниво ^ ^ Бункасая ми хареса ![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif) жалко само че не останахме на афтъра до по-късно с бургазлийчета, но др път повече xD п.п. едни специални благодарности на Прес :3
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Отзиви и коментари от Бункасая във Велико Търново 2009 ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Юни 07, 2009 11:18 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=26148_1343490655.jpg) |
Prophian |
|
![](./images/ranks/rank6.gif) |
Регистриран на: Вто Юни 24, 2008 10:08 pm Мнения: 1325 Местоположение: Where the hell exactly?
|
zipo-kun написа: п.п. едни специални благодарности на Прес :3 x2 - бих написал нещо повече ,но отивам да спя (:
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Отзиви и коментари от Бункасая във Велико Търново 2009 ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Юни 07, 2009 6:42 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=31852_1354484143.jpg) |
Coup de Grâce |
|
![](./images/ranks/rank7.gif) |
Регистриран на: Вто Фев 03, 2009 8:01 am Мнения: 1585 Местоположение: Варна
|
Много задух вътре. Истината беше after party-то
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|