|
Дата и час: Вто Фев 11, 2025 6:52 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: Масмедия: YouTube пропадна, сбъдвайки предназначението си ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Юни 06, 2009 6:16 pm |
![Аватар](http://i.imgur.com/VbcX32P.gif) |
crazy_little_crow |
|
![](./images/ranks/rank10.gif) |
|
Офф ~ Чудих се дали да пиша тук ,но хайде наканих му се най-накрая ~ Не че ще кажа нещо ново , но поне да похейтя и аз малко тубата ~ Един път ме домързя да си тегля епизод на Наруто и какво ми се случи - отворих 10ина клипчета с описание "Наруто -сложи-рандъм-номер-епизод" , които започваха с някоя стара банална песен ![Confused :?](./images/smilies/icon_confused.gif) И това е за всеки епизод , всяка седмица и щеше да е хубаво да е само за Наруто , но не трябва така да се пуснат всички възможни онгоинги ![:doh:](./images/smilies/doh.gif) По едно време имах чувството че има качени повече фалшиви файлчета от колкото реални - и повече от стрийм сайт не съм се и пробвала да гледам нещо - в пъти по-добре ми е да си го свалям ! И за какво е цялата работа - да им расте виртуалния За АМВ-тата няма да коментирам - 90% процента от тях даже не мога да ги нарека амв-та - какво е да нарежеш два епа и да размениш частите като сбиеш времетраенето до 3 минути ![:doh:](./images/smilies/doh.gif) Или някакви слайдове дето нямат нито ритъм ,нито са подбирани , ни нищо ! ~ Второ нещо ,което ме дразни при АМВтата е малоумното оценяване - как може заслужаващите си неща да имат оценка 3 , а разни лигави леймърски - 5 ! Да живее виртуалното его! Да определено Тубата изпълни задачата си - вече категорично можем да заявим че това е Broadcast Yourself - вътре вече няма нищо смислено , натъпкано ( че чак се пука по февовете ) с разни лапешки и ламерски изцепки ( бтв караокето им съква ужасно ) ~ Някак нормално стана "истинските" творци да избягат от тубата - за какво ти е да те оценяват хлапетии на по13~14 ,които си нямат и най-бегла представа за какво иде реч . Аман от загубени работи - то вярно че населението затъпява ма чак толкова ли зле стана - рядко мога да открия нещо оригинално и наистина заслужаващо си в този сайт та да този сайт умря , но явно такова е било предназначението й ! Тубата сама си заби пироните в ковчега след като махна всички лицензирани неща от сайта си ~ Музика , филми ,че и анимета - всичко замина в кафката ![:confused:](./images/smilies/confused.gif) Но поне ми остава успокоението че винаги ако искам мога да и дръпна нещото ,, а и никога не съм ползвала сайта прекалено много ( ма не всички са като мен де.. ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) ) ~
_________________ Makoto by Erendis <3 <3 <3
![Изображение](http://i.imgur.com/THbln4X.png) If life gives you lemons, make grape juice and let the world wonder how the hell you did it ^.~
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Масмедия: YouTube пропадна, сбъдвайки предназначението си ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Юни 07, 2009 3:37 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=3291.gif) |
6iblio |
|
![](./images/ranks/rank8.gif) |
|
Аз винаги много съм използвал YouTube от момента, в който го открих. Мога да преживея, че се качват лайняни клипчета или клипове, в които някакви идиоти коментират неща, които никой не го интересуват. Но това, че премахнаха почти всичката музика и всевъзможни клипове заради авторските права, и вече много неща, които търся, не мога да ги намеря, наистина ми бърка в здравето! Лошото е, че тази "практика" вече я забелязвам и в други сайтове...
_________________ Naruto
Shakugan no Shana
Shaman King
Yu-Gi-Oh
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Масмедия: YouTube пропадна, сбъдвайки предназначението си ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Юни 27, 2009 7:10 pm |
![Аватар](https://i.imgur.com/ZiBF4De.gif) |
lovelyangel666 |
|
Регистриран на: Вто Апр 10, 2007 5:01 pm Мнения: 5243 Местоположение: Outer Heaven
|
Е, поне в jewtube мога да си кача някое и друго видео, което фаговете от вебокс не биха одобрили. Мен фенмейдските шитни не ми пречат, някои са забавни. И на най-последно място, изобщо не гледам видео, тъй като почти цялото ми време на компютъра отива в слушане на музика.
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Масмедия: YouTube пропадна, сбъдвайки предназначението си ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Юни 28, 2009 5:15 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=7916_1313847026.png) |
trigun |
|
![](./images/ranks/rank7.gif) |
Регистриран на: Сря Апр 11, 2007 4:56 pm Мнения: 1900 Местоположение: The World Of Darkness(на село :lol: )
|
Преди губех по цели следобеди в това сайтче. Ама сега, след като го разбозиха, почти не влизам. Просто наистина е ужасно тъпо че започнаха да махат всеки втори клип, защото нарушава нечий права. Няма лошо , но само когато е в здравословни количества. Колко яко е да качиш клипче, което си го правил сума ти време, а накрая след няма и ден-два да ти го премахнат защото песента принадлежи на някой друг? Е че то в 99% от случаите е така бе, нещастници! п.с. На мене и на двама приятели горе-долу туй ни се случи с клипчетата. Тей че знам за какво говоря п.п.с. "This video is not available in your country." Да беее... И аз това мноо го мразя.
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Масмедия: YouTube пропадна, сбъдвайки предназначението си ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Юли 02, 2009 7:37 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=34762_1297262671.jpg) |
flssdd |
|
![](./images/ranks/rank7.gif) |
Регистриран на: Чет Юни 18, 2009 1:00 am Мнения: 1746 Местоположение: Bakatown
|
То винаги ще върши някаква работа, но никога няма да е като преди. Аз отдавна съм се отказал там да гледам за музика, амв-та, филми и какво ли още не. Може и да има, това което търсиш, но трябват 2-3 страници преглеждане, за да намериш нещо конкретно. Дори и най-обикновен трейлър. Пишат ми в заглавието official, в описанието official, а в първите 5 секунди или няква пълна простотия или рандом кадри от 5-6 различни филма (което пак си е пълна простотия). Преди имаше поне някакъв контрол, сега само копирайтс на тва, копирайтс на онова. За кво трябва да са такива чурки! Всичко почна да тръгва по дяволите когато Google си сложиха мазните пръстчета върху youtuba. Единственото, което сега правя там е да видя за някой друг туториал (добре че съм си намерил 3-4 човека да качват нещо полезно) и нещо по-фъни да се разведря. Той пак си е голям и полезен сайта, но като че половината вече го няма, а пък целия боклук си е останал. Нещо друго ако ми потрябва го търся от другаде, може да не го видя на момента, но поне съм сигурен, че е то.
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Масмедия: YouTube пропадна, сбъдвайки предназначението си ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Дек 22, 2009 5:23 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=27985_1286709211.jpg) |
Claymore47_Fen |
|
![](./images/ranks/rank6.gif) |
Регистриран на: Сря Авг 27, 2008 12:04 am Мнения: 1311 Местоположение: Голямо село,Малък град---->Плевен
|
KISSSY написа: От много време се ядосвам над факта, че тубата се предаде....половината продуцентски компании издърпаха клиповете на изпълнителите си оттам, като напишеш някоя песен ти излизат хилядите простотии на комп-камери, търсенето на каквото и да е било видео си е по-скоро "намери игла в куп лайна, а не сено", а "препоръките" вече не струват за нищо :/ Kaк се обърнаха нещата само....започвам да си харесвам рега в Vbox ![:mm:](./images/smilies/mm.gif) Подкрепям.Човек вече една песен не може да намери там дори и да се разтърси.А и т'ва не е гаранция. Spokesman Of Madness написа: най-много ме дразни като се почне с "This video is not available in your country." Направо се побърквам... И аз. И не разбирам защо трябва да махат AMV-тата,при положение че повечето хора заяваят че не притежават нищо от използваното.Да се правят на важни ли,к'во ли?!
_________________ MyMangaList MyAnimeList
![Изображение](http://store.picbg.net/pubpic/53/B7/5667f7e256ac53b7.gif)
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Масмедия: YouTube пропадна, сбъдвайки предназначението си ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Дек 25, 2009 2:26 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=5050_1356211206.png) |
Thaumaturgist |
|
Регистриран на: Пет Сеп 29, 2006 3:53 pm Мнения: 7578 Местоположение: В разпадащата се аура на БДЖ
|
Има изпълнения, които са невъзможни за изпълнение на живо. Други пък и няма да ги видим на живо (като Ocean Soul на Nightwish) Както и да е, виновни са. Дадоха са на някакви си там продуценти да ги разкарват чрез измислени права и закони. Заради това сега има бозица в ютуб. Но да речем, че не търсим нито музика, нито аниме, нито филм там. Аз например съм почитател на Angry Video Game Nerd. Ако искам да гледам точно определен епизод, то трябва да вляза в профила му и чак тогава да търся в листата му. Далеч по-удобно ми е да напиша това, което желая, направо в търсачката и да си избера резултата. Но не! Само защото се появяват хиляда сто и дванайсет видеота на някакви плагиати, но лайфъри и ламърски келеши, които нямат абсолютен никакъв смисъл, но са там, само защото те са вкарали нърда като таг или направо в заглавието. Ако не беше по-така вип, че да му се показва на първо място профила, то сигурно с лопата трябваше да рина, само за да му намеря профила сред боклуците. Същата простотия е с Irate Gamer, Smosh, PivotMasterDX и така нататъка.
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Масмедия: YouTube пропадна, сбъдвайки предназначението си ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Дек 25, 2009 8:10 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=4724_1349864918.png) |
Pres |
|
|
Ъъъъъъ, Саянски YouTube не е просто място, където можеш да си слушаш музика, гледаш клипове и amv-та и т.н. Някои неща си имат авторски права и в много малко сайтове допускат подобно съдържание
И аз като Зен нямам проблеми с тубата, намирам си каквото ми трябва, качвам си клипове (в последно време за това ползвам по-скоро facebook)
Вие пък баси аргументите вкарахте, "една песен не мога да намеря" - е "broadcast yourself" да не означава "споделям пиратски записи на музика" бе?! Това, че явно почти никой българин не е свикнал да плаща, било то и минимална цена за софтуер, музика, филми, въобще не означава, че не трябва да си е така попринцип. Тук бих повдигнал въпроса как всички от форума се надигнаха за това, че дата.бг иска 2лв месечно, за да теглиш, без да чакаш, ама айде - не му е тук мястото.
Накратко от мен: Противно на почти всички мнения до тук в темата, на мен си ми харесва YouTube както си е в момента, следя си любимите канали и потребители и си намирам каквото ми трябва.
p.s. който може да търси както трябва, намира, не е проблем на сайта, че изкарва много безсмислени резултати
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|