|
Дата и час: Съб Фев 08, 2025 8:20 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Bleach (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Пет Юни 05, 2009 4:41 pm |
krumisimo |
|
|
|
Поредният човек, който не иска да използва банкая си от гордост... Ау, ето защо Сойфон се върза за онази сграда - откатът от базуката й да не я прати на другия край на света...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Bleach (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Пет Юни 05, 2009 5:11 pm |
|
crazy_little_crow |
|
|
|
Просто няма как да не го коментирам тоз чаптър ~ и то само първите четири страници от него си заслужаваха Укитаkе е егати и пича, а това малкото много ме радва - тъкмо си викам тез ги забравиха и ще ги пуснат в някаква "сериозна" битка, а то какво се оказа Браво браво Напълно съм съгласна с Logrus - все още има светлина в край на тунела
Последна промяна crazy_little_crow на Пет Юни 05, 2009 5:34 pm, променена общо 1 път
_________________ Makoto by Erendis <3 <3 <3
If life gives you lemons, make grape juice and let the world wonder how the hell you did it ^.~
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Bleach (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Пет Юни 05, 2009 5:31 pm |
|
Pinko |
|
|
|
Споделям мненията до момента Много се радвах че Укитаке ще се появи, но като видях в спойлерите че има 4 страници в които и чете конско се надявах да не го направят дървено , а то е супер Give me my sword back! NO! Your heart`s not into it А като беше готова да се разплаче , много ми хареса на място и готино нарусувана отива и на Лилинет такава физиономия. Не ми хареса само че първите 2 страници започваха с абсолютно една и съща физиономия на Укитаке , можеше това да променят малко поне. Банкая на Сой Фон се надявам да ми хареса много повече като го анимират. //меча и този който се вижда до Укитаке ли е черен и извит като ятаган ?
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Bleach (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Съб Юни 06, 2009 11:52 am |
|
Ice-Man |
|
|
Регистриран на: Нед Сеп 28, 2008 10:44 am Мнения: 5256 Местоположение: Стара Загора/Варна/Албена/Златни пясъци/София
|
Ххх готЕн чап В първите 10 страници имаше доволно количество хумор СойФон и тя като Иккаку не иска да използва банкая си от гордост Anyway, налагаше се и някак си няма ни най-малко сходство м/у шикая и банкая и xD
_________________ Powered by SFP+ 650 Gold Modular|ASUS Z170-A|Intel i5-6600K| CM Hyper 212 EVO|CORSAIR DDR4 2400MHz 2x4GB| SAPPHIRE R9 380 4GB|SEAGATE 1TB Barracuda| Samsung 850 EVO 250GB|Fractal Design R5 White Window
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Bleach (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Съб Юни 06, 2009 1:20 pm |
|
SayanMk |
Anime Sekai Kenkyuuin |
|
Регистриран на: Нед Юли 17, 2005 4:40 pm Мнения: 13547 Местоположение: Аниме Световете
|
Ква базука, ква атомна бомба бе - снайпер е, снайпер! А първите страници си викам, че нещо Cdisplay-я ми се е прецакал, за малко да го изключа Така и не разбрах тая кво прай там и от къде се появи Укитаке, ма аз чета през чап през два, тъй че не е странно А, макар, че май последния месец си чета всеки чап... пак яко дупки има Скеле-дядката просто ше си седи и ше поеме. Ако неговия банкай е такъв, какъвто уж е, то би трябвало тая енергия дет Сифончето прати да се дисперсира вернага, поради ускореното време в аурата на скеле-дедо... Само не зацепосхванах защо предишния чап Сифончето обви една сграда в бинт
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|