Дата и час: Съб Фев 08, 2025 2:25 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 14 от 30 [ 447 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 30  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: One Piece
МнениеПубликувано на: Пет Юни 05, 2009 3:52 pm 

@gribo
Къде Ода е казвал такова нещо? Като видях Тоби преди време, моментално разбрах че е МИНИМУМ с 4 години по- голям, а Ениес Лоби беше доста отдавна и от тогава са минали поне още 1-2 години...

Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юни 05, 2009 4:00 pm 
Аватар

Мисля, че беше в някой от SBS corners, мързи ме да ги проверявам в момента, ако някой си спомня със сигурност source нека ти даде линк.

МнениеПубликувано на: Пет Юни 05, 2009 9:28 pm 
Аватар
Anime Sekai Kenkyuuin
Anime Sekai Kenkyuuin

loader написа:
Магелан даде някаква заповед на маринките на корабите, сигурно да се махат.

Кога махане бре, да се самоунищожат, т'ва трябва да е повече от ясно :lol:
За чаптъри не знам, изглежда сякаш следващия чап са вън вече, ама нъцки, не вярвам да го бъде... твърде скоро е... ЧБ не е направил каквото имаше да прави, не знаеме къде е Ширюу също... Това, че е предал маринките, не значи, че е станал пират или чернобрад.. Аз очаквах именно той да се появи и да спре Магелан, ама явно е шубе.

За Иванков и Иназума ме е мн яд, въпреки, че няма как да са мъртви. Тия хорица са по-мощни от Лъфи в пъти :confused: Впрочем Ива не е станал просто жена, той е станал жена-гигант xD Луд по целите космати крака.. Иназума и той са як екип и ще си останат в ИД да си довършат мисията и след бягството на Лъфи.

Интересни идеи давате за пътуването, ама в случай, че сте прави, това означава, че само и единствено той и Лъфи се измъкват от там. Пясъчко, Восъчко и всички останали отиват подемоните... Някво мн нечестно ще е, макар, че ако ЧБ не срути ИД, то Иванков ще ги прибере в лагера си със сигурност :lol: Бъги и Пясъчко в женски вариант ще са интересни :lol:

Робинннн :love: Баси, бях забравил, че тя е на най-скапаното възможно място ;0 sekushiii~ ;0 Искам тя да срине целия затвор сама... :icecream:

PS: действително, тия децата дет порастнаха толкова са най-якото доказателство, ама е факт, че официално не е минала и година...
Мн се надявам в някой от следващите СБСи Ода да разясни нещо от сорта на моя пример с времевото отношение, щото това еее доста голяма дупка в сюжета..
-> http://onepiece.wikia.com/wiki/Timeline
PS2: бтв интересно, наскоро видях картата на 4те морета - в един от началните епизоди.. има я тук http://arlongpark.net/Encyclopedia/Atlas

Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юни 06, 2009 1:28 am 
Аватар

btw сега като Ива-сан е извън играта, Крокодила може да реши да прецака нашите...

МнениеПубликувано на: Съб Юни 06, 2009 8:15 am 
Аватар

gribo написа:
btw сега като Ива-сан е извън играта, Крокодила може да реши да прецака нашите...

Е да , ама Ориме , той и той самия иска да избяга. Така , че сигурно се е досетил , че е доста добра идея да не се "цепи от колектива". Също така , още нищо не се знае за края на битката между Мъгелан и многофродита , ще видим нататъка сигурно.

Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юни 06, 2009 10:06 am 
Аватар

Единственото тъпо нещо в чапа беше това, че не разбрахме какво представляваше тая супер-мощна атака на Ива-сан, дет токова се ежеше. :?
Ама иначе, Ода да вземе да внимава малко, че както я е подкарал Crododile ще вземе и той да стане баджанак на Лъфи. :lol:
И колкото до това колко чаптъра ще има още за тая работа - според мен бая. То бях видял някъде тука, че с тоя затвор цяла година ще се занимаваме(Абе той Ода както я е подкарал, хич не и пречи на мене :mrgreen: ).

МнениеПубликувано на: Съб Юни 06, 2009 10:40 am 
Аватар

Sunlance написа:
gribo написа:

Е да , ама Ориме , той и той самия иска да избяга. Така , че сигурно се е досетил , че е доста добра идея да не се "цепи от колектива". Също така , още нищо не се знае за края на битката между Мъгелан и многофродита , ще видим нататъка сигурно.

Еми той може да пробва да избяга и без Луфи, не е като да таи много топли чувства към него... А края на битката е напълно ясен, Иванков лежеше на земята, оплескан в отрова.

МнениеПубликувано на: Съб Юни 06, 2009 10:46 am 
Аватар

И аз виждам как Джимбей оябун ще изнесе Лъфи на гръб от ИД, защото Магелан 100 % каза на свойте да е**т м*****а на корабите. Онези се опитаха да му намекнат, че това са марински кораби, но явно идеята му е да не позволи на никой да се измъкне. Едно ми е чудно - с кой ще се сбие Лъфи, за да излезе от затвора. Сигурен съм, че ще има "бос" на ИД арката, но същевременно Магелан ми се вижда прекалено силен и ми се струва невъзможно да го ступат набързо. Другият вариант - Ширюу ми се струва някак нелогичен.

МнениеПубликувано на: Съб Юни 06, 2009 12:52 pm 
Аватар

gribo написа:
Sunlance написа:
gribo написа:

Еми той може да пробва да избяга и без Луфи, не е като да таи много топли чувства към него... А края на битката е напълно ясен, Иванков лежеше на земята, оплескан в отрова.

Факт , ама кродила вече далеч не е толкова силен в сравнение с другите противници на около , които са и негови включително.

Иначе , Иванков беше със стопено лице по едно време , ама се оказа , че е грима му/й. Само казвам , че нищо не се знае.

Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юни 06, 2009 12:56 pm 
Аватар

При условие, че целеше да забави Магелан, надали ще си лежи проснат на земята да си трае, ако можеше още да се движи...
Крокодила не е чак толкова силен, но би могъл да направи някаква мизерия.

МнениеПубликувано на: Съб Юни 06, 2009 1:09 pm 
Аватар
Anime Sekai Kenkyuuin
Anime Sekai Kenkyuuin

SayanMk написа:
До сега най-епичните битки между гиганти все ги изпускаме(Рейли и Кизару, Шанкс и Белия, ЧБ и Ейс финала..)...

+ Емпoрiо vs Магелан; + Емпoрио vs Иназума;
Въпреки, че тук е ставало дума за нещо от сорта на преминаване на Магелан през тях...
Би било ултра-мега яко, ако Магелан действително е победил и ЧБ и Ива и Иназума обаче.. това би го направило най-голямата имба в OneP до момента...
И е интересно слабак с големи сили като Восъчко колко може да удържи... щото реално погледнато, тая сила си е яко мощна, ако се използва правилно :confused:
А иначе верно... това с "финалния бос" може би е най-добрия вариант, ако Ода действително мисли действието да продължи цяла година - една битка с Магелан може със +10-15 чапа да увеличи тази "на изхода сме" ситуация...
Но все пак предполагам, че ЧБ ще е този, който ще оттърве гъзъ на Лъфи, макар и посредствено...

Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юни 06, 2009 3:57 pm 
Аватар

Според мен, пропускате факта, че Кроки е Логия тип, докато Магелан е парамеция (справка http://onepiece.wikia.com/wiki/Magellan) . Теоретично е възможно МАгелан да е запознат със слабостта на Крокодайл, но спокойно може и да не е. След това отровата е неефективна и върху Мр.1 , според мен те двамата могат да противодействат на Магелан - мр1 за кратко (защото както е и при мр3, силата на самия човек е свързана със силата на дяволския му плод и според мен в по-късен етап Луфи ще е също толкова неподвластен на отровите на Магелан, колкото всеки друг от отбора на големите момчета. ЧБ не прави изключение.)

Дотук добре - но от какъв зор Кроки да помага на Луфи? Скука? След като нашия герой му прецака всичките планове, мр0 не е показал да има други интереси, дори вкарването му в Импел Даун му беше през онази работа.

Или ще забавят Магелан и всички ще отидат при голямото меле. Тогава Кроки спокойно може да заеме мястото си като Чибурашка, защото сто на сто ще са я закъсали яко Маринците и няма да откажат още малко сила :ok:

Almost like ... A scarlet flower, blooming fully with pride.
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юни 07, 2009 12:41 am 
Аватар

Най накрая взех дозата си 545 чаптъра :tv: Взимах арки с часове няма ТАКЪВ КЕф :drunk: :skull:
И съм разочарован мислех си че поне ще са излезли от тоя затвор а сега трябва да чакам за чаптъри хахаха

Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юни 11, 2009 8:57 pm 
Аватар
Anime Sekai Kenkyuuin
Anime Sekai Kenkyuuin

Точно си мислех: Бъги и Крокси - тия 300% ще се опитат да избягат без да се връщат към ИД(което си е резонно де ;D)
И тогава видях на какво е способен Джимбей . . .

ЕДИТ: ох, точно се уплаших, че няма к'во друго да коментирам в тоя чап и тва ми е най-късия коментар в историята, ама не, сетих се!! :lol:
РОБИН~ЧУАНННН ЩЕ БЪДЕ СПАСЕНА ОТ РЕВОЛЮЦИОНЕРИТЕ OMAHGOSHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH Неее...
Проклети да са всички, ако не изпълнят слуха, че отделните истории на героите ще са само на аниме :baby: Вие представяте ли си 'еее// Това ще е невероятно като анимирано ♥ АРМИЯТА НА РЕВОЛЮЦИОНЕРИТЕ напада Текила Уолф (rockon)

ЕДИТ: а, имаше и още нещо бе.. Лъфи the candleman... Ода я направи тая история просто не префектна ми нз какво бих могъл да кажа - за игра! Героя ти получава ки ли не ъпгрейди, които може да използва само срещу дадени босове за определено време и това ти променя битките на 200° ... мн яка игра! Хубаво, че се сети де, браво. Сега има НЯКАКЪВ шанс срещу Магелан... но ЧБ ОЩЕ не си е извадил асото от космите на ръцете...

Последна промяна SayanMk на Пон Юни 15, 2009 8:39 am, променена общо 1 път

Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юни 11, 2009 11:50 pm 
Аватар

Ахаха, Candle Luffy е тук :lol:
Революционерите спасиха Робин и затворниците, много добре го е измислил Ода, ето как ще ги вкара и тях в играта. Абе според мен Кума си има връзка с Драгон и за това и прояви милост към мугиварите.
Е, почти познах, мислех си, че Джимбей ще е сала, пък той си намери парче дърво. И така става. Изкефи ме как ги качи на кораба =)) и после badass погледите на Мр.1, Кроки и Джимбей. Бъги не знам каква работа има при тях, но определено няма да е случайно неговото присъствие - я жив щит, я нещо друго :lol:
Изображение :lol:

Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 14 от 30 [ 447 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 30  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]