Дата и час: Нед Фев 02, 2025 12:48 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 22 от 38 [ 569 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25 ... 38  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: «®Claymore®»
МнениеПубликувано на: Чет Юни 04, 2009 7:36 am 
Аватар

Сега в територията на Рифул ще стане меле! Още един дълъг мъчителен месец :(

Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юни 04, 2009 10:41 am 
Аватар
Sky King

Мда и после още половин година докато трае битката :lol: :(
мне srsly са точно не мисля че ще има битка... а и се чудя точно кой се събуди - дали Рафаела и сестра й, или те предадоха силата си и способностите си на Клара?... лично аз се надявам на 2рото, а и ми звучи достоверно, но ще видим, има доказателства и за 2те възможности.
Нямам търпение за следващата глава, искам да видя наща с поуър левел от над 9000 :lol:

Black Lagoon AMV // Air Gear MMV // The Cockpit AMV
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юни 04, 2009 2:39 pm 
Аватар

Ами май Рафаела предаде само спомените си като Клеймор на "Клара", а двете с Лусиела се пробудиха, защото Присила като го усети каза "Something new and vast has just been born". Ще има мелеее...

Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юни 04, 2009 4:30 pm 
Аватар

Е тва е манга всичко си има само дето излиза веднъж на месец, но то е така хубавите неща не са под път и над път. Направо ме е яд как такива бози като белината може да са всяка седмица а любимите ми манги веднъж на месец.

МнениеПубликувано на: Чет Юни 04, 2009 6:15 pm 
Аватар

Според мен "новата сила" е Лусиела и сега ще се сбият с Рифул, докато Клеър ще избяга и предвид това развитие, предполагам другия чаптър ще е само awakened being въргал, а за новопридобитите способности на Клеър ще разберем чак Август :(

МнениеПубликувано на: Чет Юни 04, 2009 6:44 pm 
Аватар

WTF ако другата се пробуди то Clare пак с тая техника ще я мацне..та сигорно сега Clare взима мястото на Raphaela същевременно се пробужда и онея 2-те Alicia и Beth на организацията ще долазат и ще има 2 в 2 меле :lol: ><"

МнениеПубликувано на: Чет Юни 04, 2009 8:02 pm 
Аватар

В момента Клеър не е съвсем сама в тялото си. Това, че когато влезе в съзнанието на Рафаела там беше и Джеин говори че при синхронизацията която направиха за да не се пробуди Клеър и Джеин умря част от Джеин се е прехвърлила в Клеър. Преде Клеър да вземе ръката на Ирене не беше способна на Swift-Blade техниката което говори, че ръката има нещо като родова памет в нея, това че е успяла да я развие до по-високо ниво от Ирене също говори, че част от Ирене е в дясната ръка на Клеър. На 7 страница след като Рафаела и каза че 7-те години в които е събирала сила са били напразни и успя да удари десния и раменник се видя Faint smile на Тереса от Клеър. За мен ще бъде отключена част от силата на Тереса със събирането на Клеър и Рафаела. Да не забравяме, че Рафаела е стотина години по-стара от Тереса има повече опит. Разбра се че номерацията й не отговаря на истината. Не бих се учудил да е на ниво подобно на това на Тереса все пак Тереса беше дете когато Рафаела е имала 30-тина години опит в битка. Само по-себе си това, че Клеър ще получи спомените и следователно опита на Рафаела за мен я прави достоен съперник за Рифул. Онова за мен няма да се пробуди, а ще умре. Но от Клеър която познаваме ще остане нещо което има малко общо с предишната Клеър и почти нищо общо с това което е била преди да стане клеймор.

МнениеПубликувано на: Чет Юни 04, 2009 11:31 pm 
Аватар

мхм...по-твойте исчисления Clare е един вид тяло което абсорбира на всички най добри clamore-ки силите..абе има нещо такова ама онова чак да е умряло НЕ! те 2 страници ми писаха че нещо се е сьбудило................................. :arrow:

МнениеПубликувано на: Пет Юни 05, 2009 12:08 am 
Аватар

Че тя си е много слаба. Ако не беше ръката на Ирене нямаше и Офелия да бие, която по мойте изчисления си беше по-слаба от Мирия по време на битката на север. Още от началото си казаха, че е много много слаба с изключение на ситуации на живот и смърт когато отключва част от способностите на Тереса. Ако се върнем в флашбек вече не помня от кой чаптър където Рафаела си спомни когато за първи път е видяла Тереса, тогава Тереса беше малка и сигурно не беше виждала Йома, но откри скатаната в горичката Рафаела която е била бивш №2 и се предполага, че с времето е натрупала и допълнителни умения, което говори, че дори криеща своето Йоки не може да се опре на невръсната Тереса на която засичането на Йоки и е нещо като вроден талант. Да си спомним Клеър кога отключи способността да чете Йоки на противника - когато видя пробуден за първи път и беше на живот и смърт и използва скрития унаследен от Тереса потенциал. Независимо от външното си изражение когато съзнанието и влезна в контакт с Рафаела се видя каква каша е вътре. Имаше дори част от съзнанито на Джеин. Показа слабата усмивка на Тереса. Явно е доста податлива.
Сега за онова което е съединеното. Ок може да не умре, но Рафаела си го каза - няма да има нито нейните спомени нито тези на сестра и. Сестрата на Рафаела е била очевидно по-слаба от нея щом се е пробудила първа. Ако сте забелязали силата на пробудения зависи до голяма степен какво е бил преди това. Рифул се надяваше, че това което ще се пробуди ще вземе част от Рафаела която както казах преди това може да е била равна или дори по-силна от Тереса, което означава доста силна машина за убиване в пробудено състояние нещо по-силно от Присила. Сега това се прехвърли в Клеър. Нещо ново и огромно се роди каза присила всички които го споменават казват за едно Йоки - Синтия каза че е усетила драматично повишение на Йокито на Клеър а след това нещо различно - за мен синтеза между Рафаела и Клеър. Ама какъв роман изписах само.

МнениеПубликувано на: Пет Юни 05, 2009 2:58 pm 
Аватар

omg... Факта, че Лусиела се е пробудила преди Рафаела не е заради това, че е по-слаба. Точно обратното - Рафаела изпуска контрола над Лусиела по време на Soul Link.

Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юни 06, 2009 12:54 pm 
Аватар

Изображение коя е Клара??? :o
Изображение Изображение Изображение

интересно как ли ще изглежда новото изчадие :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Изображение
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юни 06, 2009 1:16 pm 
Аватар
Sky King

мързеше ме да превключвам азбуките затва я преведох на бг... смятам че това е точния превод ;)
Clare=Клара ... не съм чувал Clare превeдeно бг да е Клейр(и) ,обикновенно преводачите го изменят за да е познато

Black Lagoon AMV // Air Gear MMV // The Cockpit AMV
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юни 06, 2009 1:33 pm 
Аватар

Имената не трябва да се превеждат, все едно John да го напишеш Иван: Clare = Клеър

МнениеПубликувано на: Съб Юни 06, 2009 6:18 pm 
Аватар

Ами и аз се чудих, но като почнах мангата и я изчетох за 1 ден на другия реших да видя анимето за какво става на вапрос и там въпреки изкривеното японско произношение ми звучеше повече като клеър, незнам може да съм глух - според транслацията която е тук ако е вярна си е пак Клеър а не Клара
http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Cl ... ters#Clare

МнениеПубликувано на: Съб Юни 06, 2009 10:08 pm 
Аватар

JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA WUNDERBA! :kicking: Ба ще има яко меле.Клеър получава спомените и силите на Рафаела и Лусиела,но ще запази и своите.А колкото до това че се е пробудила...Мисля че става грешка в интерпретацията от страна на читателите.Според мен "awakened"се има предвид че се е събудила силата а не самото същество.

Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 22 от 38 [ 569 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25 ... 38  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]