|
Дата и час: Съб Фев 08, 2025 7:21 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: Как се рисува в Манга стил Публикувано на: Съб Мар 28, 2009 5:23 am |
|
werewolf_girl |
|
|
Регистриран на: Вто Ное 18, 2008 5:20 pm Мнения: 1441 Местоположение: Вкъщи!
|
та значи чела съм всичко живо и безплатно от типа "как да нарисуваме..." до някъде си струва да се поразгледат. Да се учиш от мангата е безполезно пробвала съм получава се нещо от сорта "очите да добре ма лицето е накриво или главата е хубава ама не е съразмерна с тялото или ушите са някак си много напреде" и в крайна сметка ще се научава само това да рисуваш фрагментни участъци, а не цяла картина. Аз например мога да рисувам много яки манга очи като цяло СПОРЕД МЕН за да се рисува манга да нужни 3 неща: -Въображение или каквато и да е идея -Талант защото без талант колкото и да се пробваш рисунката винаги ще изглежда скована -и минимални анатомични знания (като пропорции на тялото и ръцете, правилното оформяне на черепа и др.) Като въображението е най-важното. без идея дори и с талант няма да излезе нищо. програмите за рисуване за манга не съм ги пробвала ама аз предпочитам стария метод на рисуването с моливче И нека да обобщя: с прерисуване само до аматьорство ще се стигне, за професионални умени ходете във висшо училище.
Последна промяна werewolf_girl на Сря Май 25, 2011 7:20 pm, променена общо 1 път
|
|
|
Заглавие: Re: Как се рисува в Манга стил Публикувано на: Пон Мар 30, 2009 3:03 pm |
|
The Dark Knight |
|
|
Регистриран на: Чет Окт 25, 2007 2:30 pm Мнения: 4385 Местоположение: Gotham City
|
werewolf_girl написа: Не е задължително.Един пример съм аз-Покрай гледане на анимации и конкретно анимета очите ми свикнаха към визията на персонажите и с прерисуване свикнах да ги рисувам и без гледане,дори и най добрите манга-ка на бас че са намерили пътя си чрез прерисуване,все пак това е основния начин,за да се научиш на нещо,когато става въпрос за рисуване.
_________________ If you make yourself more than just a man... [/center]
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Как се рисува в Манга стил Публикувано на: Пон Мар 30, 2009 7:08 pm |
|
werewolf_girl |
|
|
Регистриран на: Вто Ное 18, 2008 5:20 pm Мнения: 1441 Местоположение: Вкъщи!
|
batmanz написа: werewolf_girl написа: Не е задължително.Един пример съм аз-Покрай гледане на анимации и конкретно анимета очите ми свикнаха към визията на персонажите и с прерисуване свикнах да ги рисувам и без гледане,дори и най добрите манга-ка на бас че са намерили пътя си чрез прерисуване,все пак това е основния начин,за да се научиш на нещо,когато става въпрос за рисуване. не казвам че не може да се стигне до някакво наистина добро постижение (има аматьори които са почти толкова добри колкото и професионалистите) ама като цяло прерисуването може да помогне ама не и да те научи да рисуваш в манга стил. А и само като гледаш манга откъде ще се научиш за началните стъпки за рисуването в този стил Вярно може да се наблюдават хората около които си и да сравняваш (за пропорциите става дума) ама има много много стилове на рисуване на манга как само с гледане ще успееш за се научиш да рисуваш правилно всичките а според мен да си професионалист значи точно това да знаеш всичко възможно
Последна промяна werewolf_girl на Сря Май 25, 2011 7:32 pm, променена общо 1 път
|
|
|
Заглавие: Re: Как се рисува в Манга стил Публикувано на: Чет Юни 04, 2009 10:45 pm |
|
shtur-man |
|
|
Регистриран на: Пет Мар 13, 2009 5:33 pm Мнения: 3 Местоположение: baka sekai
|
Здравейте това е един сайт в който са събрани в едно доста от техниките и уроците и съвтите съдържащи се в повечето от гореспоменатите сайтове. За добро или за зло са преведени на руски, но за щастие в повечето случаи се споменава от къде са взети уроците така, че ще може да посетите "извора". P.S - А на този БГ сайт попаднах съвсем случайно преди минути...надявам се макар и по-бедничък да ви е от полза
_________________ "...и душата отново ще започне да се лута из лабиринта на отраженията."
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Как се рисува в Манга стил Публикувано на: Нед Юни 07, 2009 9:08 am |
|
petarvladikov |
|
|
Регистриран на: Чет Май 29, 2008 7:33 pm Мнения: 1827 Местоположение: Пловдив
|
К`во толкова сте се пристрастили към тея пропорции ве,Забузи!
|
|
|
|
Заглавие: Re: Как се рисува в Манга стил Публикувано на: Вто Ное 10, 2009 12:28 am |
evip |
|
|
|
Абе вие не рисувате манга,защото не сте японци Сафир мрънка хиляда поста това в темата за шогун,а тук си е мълчал нещо
_________________ Акаунтът е изключен
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Публикувано на: Съб Май 14, 2011 12:22 am |
|
fesel |
|
|
|
Fullmetal написа: Въпросче:понеже никога не съм можел да рисувам,тези guide-ове ще ми помогнат ли?Или няма смисал да се занимавам.... PS: Naruto~Kun написа: Това с photoshop ли? Не е , но може фотошоп + таблет + пентул / пентул
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|