Дата и час: Съб Фев 08, 2025 12:49 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 13 от 30 [ 447 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 30  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: One Piece
МнениеПубликувано на: Пет Май 29, 2009 9:46 pm 
Аватар

Не знам що Саян нон стоп търси по вола теле. Онзи надпис след битката Ейс-ЧБ за мен се отнасяше за смяната на поколенията...За епичната смяна на поколения. Края на ерата на Белобрадия и спомена за Роджър и новите пирати, новите Маринки, ако щете. Промяната, във всяка нейна форма. 4мата мъжки от рода на Лъфи имат роля в това. Кой като пират, кой като причина, кой като властта, кой като бунтовника. Тва семейство отвсякъде лъха на революция. А и квото и да си говорим, всеки шонен сменя поколенията по някое време.

И защо да не го спират? Прави бяха. Лъфи продължава, колкото и добър и съвестен да е, да бъде адски незрял и импулсивен. ЧБ все още не е залък за неговата уста, а и има друга мисия. Целеустремеността му не е в права линия, а трябва особено щом живот ще спасява. Какво ще му донесе битката с Черния? А ЧБ е на Ейс, освен ако не го убият момчето, за което аз лично ще страдам много...

МнениеПубликувано на: Съб Май 30, 2009 6:05 pm 
Аватар

Наистина Лъфи все още не е достатъчно силен, за да се бие с ЧБ.Пък и трябва да бърза за да спаси Ace.Много ми е любопитно да видя какво търси Черния в ИД.
btw. Освен One Piece, Detective Conan също е епична манга/аниме.Поне за мен де :mrgreen:

МнениеПубликувано на: Нед Май 31, 2009 6:11 pm 
Аватар

От всичко станало, кофти ми е само, че Луфи няма изградена противоотрова срещу Магелан :?

Как само се разминаха двамата зверове ... ох ще има много бой след време

Almost like ... A scarlet flower, blooming fully with pride.
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юни 04, 2009 1:17 pm 
Аватар

Аз ще се отклоня малко от сегашните дискусий ... започнах да препрочитам мангата , ей така за кефа и забелязах някой много странни неща засега :ying:
1во Райлито го показват още в самото начало на мангата :lol:
2ро Мангаката казва,че Арлонг бил силен колкото Джимбей :shock: http://www.onemanga.com/One_Piece/69/08/

Благодаря на 'coincidencе' за профила !
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юни 04, 2009 3:05 pm 
Аватар

2) според мен онзи просто се изхвърля в изказването си, не е толкова странно. Определено не може да е вярно.

1) ъъъ къде ?

Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юни 04, 2009 3:13 pm 
Аватар

Тук посредата http://www.onemanga.com/One_Piece/19/08/

Благодаря на 'coincidencе' за профила !
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юни 04, 2009 5:17 pm 
Аватар

о боже мой :shock:
това е ..ъх нямам думи, наистина е Райли

Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юни 04, 2009 7:55 pm 
Аватар
Anime Sekai Kenkyuuin
Anime Sekai Kenkyuuin

Мда, наскоро покрай дискусиите на анимето се усетих, че всъщност ХАКИ виждаме за първи път в тая манга от ШАНКС в ПЪРВИЯ чаптър, когато ония Sea King се попикава :lol: Това е убер-мега-хипер планираната манга просто. Невероятно много детайли се забелязват след като си вече навътре в историята. А като навлезеш още +100 чапа навътре, забелязваш ОЩЕ повече детайли от миналото, които сега вече ти се връзват... лудо е бе братче, се едно Ода черпи от действително съществуващия свят на OneP ".."

Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юни 04, 2009 9:59 pm 

alexbg92 написа:
Аз ще се отклоня малко от сегашните дискусий ... започнах да препрочитам мангата , ей така за кефа и забелязах някой много странни неща засега :ying:
1во Райлито го показват още в самото начало на мангата :lol:
2ро Мангаката казва,че Арлонг бил силен колкото Джимбей :shock: http://www.onemanga.com/One_Piece/69/08/

Ако верно приемем че в света на OP са минали към 6-7 години като нищо Джимбей е станал още по- силен от колкото е бил тогава.
От друга страна много от пиратите, които са влезли в Grand Line са били в пъти по- слаби преди това и хората ги помнят като такива каквито са били в момента на влизането, щото не знаят какво става вътре, така че е напълно възможно Джимбей да е бил на нивото на Арлонг преди да влезе в GL и след това да е имбалясъл яко ;)

Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юни 04, 2009 10:51 pm 
Аватар

Ода беше казал, че в света на ОП са минали няколко месеца от началото, но пък мнението за силата на Арлонг на някакъв рандъм жалкар, който не е ходил в гранд лайн , не би трябвало да е релевантно така или иначе.

МнениеПубликувано на: Чет Юни 04, 2009 11:25 pm 
Аватар
Anime Sekai Kenkyuuin
Anime Sekai Kenkyuuin

Така е, има ги дори изчисленията и всичко сметнато.. няма и година от започването на пътешествието... ПО ПРИНЦИП.
Но аз това не мога да го приема и никога няма :roll: Това е едно от 3те неща, които ужасно мн ме дразнят в цялата история - времето. Всичко е мн добре изчислено, обаче - сравнете Нами в началото и Нами сега. Да, хората могат много да се променят за година, ама не ТОЛКОВА... и това важи за всички. Наще са си почти мъже вече/всъщност Зоро и Санджи са си, Усопп и Лъфи са на линията, Франки отдавна е минал годините/... и да ми кажат, че толкова неща са се случили за година, това ми смалява света със хиляди километри. :bash: А света на One P е огромен и в мойте представи винаги ще бъде огромен. Един огромен свят не се прекосява за 1 година, като спираш на всеки остров по пътя :bash:
Така, че квото и да е и да се води, са минали едно 5+ години за мен, от началото, в наше време :confused: Ако 1 one piece year = 5 @RL ---ок! Иначе баста :baby:

Колкото до Джимбей - и аз смятам, че това е просто грубо сравнение от човек, който дори не е виждал Шичибукай... Джимбей е на съвсем друга класа.. ест. може и да е от тренинг през това време, ама щом още тогава е бил шичи, значи не чак съвсем..
oh shi- тряя си лягам, късно е станало ;0 ja~

Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юни 05, 2009 12:08 am 
Аватар

просто вижте Тоби май така се казваше и Ода да не разправя глупости, че са минали няколко месеца.......

Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юни 05, 2009 12:25 pm 
Аватар

Mepcu FH :)
Я, Робин се освободи :kicking:
Магелан бил много силен бе, победи и Иванков и Иназума. И като говорим за Ива се чудя дали може да се оправи сам :lol:
Магелан даде някаква заповед на маринките на корабите, сигурно да се махат. Aма и това да стане Джимбей ще преплува до Маринфорд с Лъфи на гърба :lol:

Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юни 05, 2009 1:11 pm 
Аватар
Цар Алко

А като се замислиш, че остават още 4 часа и половина до екзекуцията, очаквам поне едно още 6-7 месеца докато стигнат до Ейс.

Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юни 05, 2009 1:25 pm 
Аватар

според мен пък остават още няколко чаптъра докато това стане - не вярвам че ще гледаме цялото им пътуване по море след като избягат от затвора (бтв и на мен ми се струва доста вероятно Джимбей да помогне по някакъв начин за преплаването)

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 13 от 30 [ 447 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 30  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]