Дата и час: Съб Фев 08, 2025 12:04 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 2 от 3 [ 32 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: » Eyeshield 21 «
МнениеПубликувано на: Съб Апр 25, 2009 6:18 pm 
Аватар

Днешния чаптър супер посредствен ми се стори като развитие, но само заради сцената с Мизумачи си струваше. Само на тази манга съм се смял толкова колкото при "Cupid of friendship" изпълнението му :mock:

МнениеПубликувано на: Съб Май 09, 2009 8:57 pm 
Аватар
Модератор

Blue Sky FTW :>
Време беше. Че странното е, че за един чаптър 2ма от 5цата победиха, и като си представиш, че единия беше Дон... просто нещо забързано взе да изглежда :lol: (сравнено нали с обичайното провлачено действие до сега...). Обаче Дон като припадна беше муцка :> GO GO GAOU.
От тук нататък почват яките физиономии на изненадите :lol:

Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 02, 2009 11:58 am 
Аватар
Модератор

CaBa написа:
просто нещо забързано взе да изглежда

Мдам, ясно защо така ми е изглеждало, защото е забързано :lol: Мангата ще свърши на 333ти чаптър :> Какво стана с още едната година според автора (че даже можело и повече) ? Май едиторите нямат и те нерви като нас така да се влачат нещата :lol: . Но за 2-3 чаптъра много ще се забързат нещата и да не се получи тъп край само...
Поне разбрахме и кой беше онзи бинтования :lol:

Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 02, 2009 9:27 pm 
Аватар

Пхахаха беше изключително як момент ~ И някакси го предполагах че ще е той :lol: То просто друг такъв образ не остана ,който вече да не е в отбора =)) ~

Сега искам да видя злобното трио в действие :twisted: Хамериканците ще си го получат много здраво ,а момента с Пантер беше много сладък :ying: Не знам ама този герой ми е някакъв хипер симпатичен ( само как си дръпна ръката и вика "ааа това го оставяме на Сена-кун" - абсолютна бака щот сега нашите ще опитват да обърнат , а ако беше скорнал разликата щеше да е по-голяма и нашите нямаше да имат шанс :hat: ) Евала на Пантер-сан :thumb:
Сега Сена трябва да го мине - таз манга почна някакви свръх измерения да придобива - някакси не ми хареса, че нашите нещо изведнъж много бързо почнаха да бият уж "непобедимите" , не че не си го очаквахме както става във всяка спортна манга , но можеше и по-реалистично ~ Искам още от Мусаши , но явно сега ще е звездният миг на Сена - няма начин :( Наистина прекалено почнаха да бързат - кой влак гонят не знам ма наистина почна да бие на сюрреализъм :tv: Сега ясно че няма начин да е равно - явно единият ще падне ~

ПП Едит добре че chaos_master-a ме поправи иначе аз все на полуфиналите щях да си стоя :blush: :blush:

Последна промяна crazy_little_crow на Сря Юни 03, 2009 12:36 am, променена общо 2 пъти

Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 02, 2009 11:06 pm 
Аватар

Ъъъ ... това е финала :roll:

МнениеПубликувано на: Сря Юни 03, 2009 12:35 am 
Аватар

Вярно бря ~ :shock: Аз съм проспала един мач някъде ~
Я някой да ми ги припомни - Русия , Милитария и кого още бихме та да стигнем до САЩ !? :( Нещо съм пропуснала сериозно ~
10 минути по-късно : Открих гоооо !!! Били сме германците за 5 страници и то в същата глава, в която сме победили Милитария ( за справка 314 ) затова и не ги помня егати :lol: - то нищо не е показано от мача :P Наистина са юрнали мангата до не знам къде си :bash: Еххх аз очаквам да си видя останалите отбори в действие , а те какво - нищо не са показали - разбиха ми детските мечти :( :confused: Пфф кега и Сава ще се окаже прав - до 335 ( аз съм оптимист та й давам две глави отгоре ) глава мангата ще сме я завършили тази манга :stars:

ПП chaos_master мерси че върна загубената овца :rose:

Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 03, 2009 12:59 am 
Аватар
Модератор

Ама то е официално вече, свършва след 2 чаптъра (333) :>
Иначе сега прочетох 331, Хирума е страшен :> тактики големи. Сега остана само развръзката и каква нова "техника" ще измисли Сена да бие Пантерата.

Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 03, 2009 1:35 am 
Аватар

:(
Не е честно мислех си че все един чаптър ще оставят да видим как Хирума ги гони с Церберус-а =)) Хирума винаги е бил страшен ,сега като се замисля едно 70% от интереса ми към таз манга се дължи на негова милост - Сена кучета го яли :lol: :P Дали ще покажат най-накраят таткото на Хирума !?

Защо по демоните ще наблъскат всичко в две глави :( Поне числото е символично , но не бих отказала ако бяха повече :confused:

ПП Днес много ми върви - всички детски мечти ми избихте :(

Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 03, 2009 2:32 am 
Аватар
Модератор

:lol:
То и на мен Хирума ми държи главно интереса към мангата :> после Агон и Гао и чааак тогава Сена :>
Бащата ще го дадат няма начин. Ако не го покаже, да иде да се гръмни някъде мангаката вече :lol: . Иначе последният чаптър ще е по-дълъг от обичайното, но с колко страници още не се знае.

Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юни 06, 2009 9:19 am 
Аватар

Ами с днешния край вече наистина е сигурно, че следващия чаптър ще е последния. Жалко, че толкова добра манга като цяло трябва да свърши по толкова забързан и безинтересен (за мен поне) начин.

МнениеПубликувано на: Съб Юни 06, 2009 10:51 am 
Аватар
Цар Алко

Тя трябваше да свърши още като бяха в Япония, това за световната купа си беше чиста изгъзица. :doh:

Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юни 06, 2009 12:07 pm 
Аватар

Не, продължението си беше смислено. Все пак нашите трябваше да се докажат и на световната сцена, не само в Япония. Иначе ще си ги мислим за единствени и неповторими и ест. най-силните в света. Интересното щеше да е сблъсъкът на различни култури и техники, обаче с това забързване нищо не беше показано. Това си бяха 16 отбора в началото като никой от тях не видяхме обстойно ( освен нашите ). :taz: Не разбирам защо забързаха така нещата и сега с тоя край... Въобще потенциалът на тази арка беше напълно затрит.

Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юни 13, 2009 4:52 pm 
Аватар
Модератор

Боза.... финала беше боза...
В крайна сметка не видяхме официално кой победи.. Е предполага се, че нашите са загубели, но все пак.. Много тъпо се получи с тоя тайм скип точно във финала на мача. И направо все едно загатнаха, че може да има продължение, след като всичко започна отначало. Дано не, че след тоя финал неща повече от тая манга да вида.

Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юни 13, 2009 5:02 pm 
Аватар

Абе... краят си беше край... някакъв, но поне за мен ставаше~
Всички бяха там и се раздаваха от сърце ( Курита с усмивката на Хирума ). Лошото е, че не видяхме таткото на Хирума, евентуално двойките, които са се заформили, въобще беше направено през просото~
Не мога да разбера защо я забързаха, нали уж мангаката имала още идеи за развитие :?
И сега какво се оказа, че титлата Es21 вече не отговоря на най-бързият running back. Браво на Сена~ :lol:

Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юни 13, 2009 8:25 pm 
Аватар

Бих казал типичен край за спортна манга/аниме, е тези които следя са и ongoing. Добър епилог просто преди него трябваше да има още няколко глави с действие, не забързване на темпото и таймскип.
Не бих отказал да продължат и анимето като история до действителния край, а не да остане измисления в края на последния еп.

http://myanimelist.net/profile/nozo
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 2 от 3 [ 32 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]