|
Дата и час: Чет Мар 06, 2025 7:04 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
 |
|
 |
|
|
Заглавие: Re: От какво ви е страх  Публикувано на: Вто Юни 02, 2009 4:54 pm |
 |
sedai |
|
 |
Регистриран на: Сря Сеп 12, 2007 8:29 pm Мнения: 51 Местоположение: Някъде далеч
|
хлебарки, паяци,стоножки, всякакви животни дето са с повече от четири крака
See the devil on the doorstep now. Time is tickin' and we can't go back. One step forward making two steps back. No answers for no questions asked, It's all about power, by taking control, Breaking the will, erasing the soul.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: От какво ви е страх  Публикувано на: Вто Юни 02, 2009 5:13 pm |
 |
snookie |
|
 |
Регистриран на: Сря Юли 11, 2007 11:47 am Мнения: 7852 Местоположение: Deep inside within my head.
|
gangsterkata__ написа: Не бих искала да ги изредя.... Много са смешни ).gif) Споко мен ме е страх от пеперуди... от тва по-смешно няма, така че...

Bastor написа: Силно под нивото си ми момче
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: От какво ви е страх  Публикувано на: Вто Юни 02, 2009 6:19 pm |
 |
elvenom |
|
 |
Регистриран на: Пон Яну 22, 2007 3:42 pm Мнения: 1042 Местоположение: My own private Imbaland
|
От подсъзнанието си.
|
|
 |
|
Заглавие: Re: От какво ви е страх  Публикувано на: Вто Юни 02, 2009 7:13 pm |
 |
Harada Risa |
|
 |
Регистриран на: Вто Окт 17, 2006 1:41 pm Мнения: 2943 Местоположение: Namimori
|
snookie написа: gangsterkata__ написа: Не бих искала да ги изредя.... Много са смешни ).gif) Споко мен ме е страх от пеперуди... от тва по-смешно няма, така че...  има - гълъби даже вчера 1 се опита да ме убие О.о''
|
 |
|
Заглавие: Re: От какво ви е страх  Публикувано на: Вто Юни 02, 2009 7:58 pm |
 |
ludgidia123 |
|
 |
Регистриран на: Пет Сеп 28, 2007 7:45 pm Мнения: 4155 Местоположение: Пловдивь
|
Harada Risa написа: snookie написа: gangsterkata__ написа: Не бих искала да ги изредя.... Много са смешни ).gif) Споко мен ме е страх от пеперуди... от тва по-смешно няма, така че...  има - гълъби даже вчера 1 се опита да ме убие О.о''Сещам се поне за още един човек който има парамоичен страх от гълъби . От вода,не че като отида на море не се плацикам,но просто изпитвам вцепеняващ ужас като загубя почва под краката си.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: От какво ви е страх  Публикувано на: Сря Юни 03, 2009 12:17 am |
 |
Harada Risa |
|
 |
Регистриран на: Вто Окт 17, 2006 1:41 pm Мнения: 2943 Местоположение: Namimori
|
ludgidia123 написа: Harada Risa написа: snookie написа: gangsterkata__ написа: Не бих искала да ги изредя.... Много са смешни ).gif) Споко мен ме е страх от пеперуди... от тва по-смешно няма, така че...  има - гълъби даже вчера 1 се опита да ме убие О.о''Сещам се поне за още един човек който има парамоичен страх от гълъби . От вода,не че като отида на море не се плацикам,но просто изпитвам вцепеняващ ужас като загубя почва под краката си.  Абе то не че имам голям страх от гълъби, ма тва вчера си беше плашещо xD
Иначе идеално те разбирам за водата, аз на всичкото отгоре не мога и да плувам >.<''
|
 |
|
Заглавие: Re: От какво ви е страх  Публикувано на: Чет Юни 04, 2009 10:40 am |
 |
Shinigami |
|
 |
Регистриран на: Чет Юни 08, 2006 11:05 pm Мнения: 558 Местоположение: In the living world (most of the time)
|
Медузите са нещото, от което ми става гадно като си помисля. Веднъж на морето скочих във водата от водно колело. Беше дълбоко и не се виждаше или усещаше дъно и от водното колело ми предлагаха да се спусна да видя дали има дъно. Реших, че едва ли ще е толкова дълбоко и се пуснах надолу да проверя и тогава усетих нещо много гадно, меко и гладко под краката си. Не знам дали е било медуза, но никога не съм плувал с такава скорост към брега досега  .
|
 |
|
|
 |
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|