|
Дата и час: Чет Фев 06, 2025 12:35 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Масмедия: YouTube пропадна, сбъдвайки предназначението си Публикувано на: Пон Юни 01, 2009 8:27 pm |
|
SayanMk |
Anime Sekai Kenkyuuin |
|
Регистриран на: Нед Юли 17, 2005 4:40 pm Мнения: 13547 Местоположение: Аниме Световете
|
The Fall of Youtube Последните 6 месеца само повтарям всяка седмица почти колко Youtube sux, та реших най-сетне и на тема да го направя... За много хора видеошеринга в интернет започва и завършва с Youtube. Целта на Youtube, както си и пише - broadcast yourself, най-сетне започна да достига своя пик.. да не кажа, че го достигна. По начало в тубата имаше какво ли не, от филми на парчета, през raw аниме, amv, trailers, behind the scenes... много неща. Сега имам чувството, че 2/3 от съдържанието на Youtube е било отрязано. Не ползвам Youtube вече от към половин-една година... или когато се наложи, ми е ужасно трудно и често обвързано с бяс и издивяване заради провала, който тубата представлява. А именно - "the boradcast yourself" провала. Каквото и да търсиш в Youtube в днешно време, получаваш някви ТЪПИ, ЛАМЕРСКИ, ЛАПЕШКИ, НЕСВЪРЗАНИ, FANMADE помии!! Подяволите, та един трейлър не може да види човек от "творчество" вече! Vbox ми е много по-продуктивен, колкото и по-малко клипове да има и по-непредставителен да е! Разбирам, че това е била целта на създателите на тубата, но тя проваля сайта в целия му събран през годините блясък. В един момент, в който можеше да намериш ВСИЧКО в Youtube, сега намираш само фенски изцепки, загубеняшки изказвания по темата, която търсиш, пълни със спойлери кадри на несвързана музика, проформени гайдове, не ставащи за нищо и... това е! За да намериш наистина нещо оригинално или стойностно, трябват дни ровене или не знам какъв спец. подход... С това обаче великия сайт за всички клипове, които ти трябват изведнъж изчезва. Дейлимоушън, метакафе, в-бокс... дори заедно не могат да покрият "онзи" Youtube, който бе заличен заради идеалистичната идея "излъчи себе си"...
|
|
|
|
Заглавие: Re: Масмедия: YouTube пропадна, сбъдвайки предназначението си Публикувано на: Вто Юни 02, 2009 12:19 am |
|
KISSSY |
Spamoza Vulgaris |
Регистриран на: Пон Май 21, 2007 12:27 pm Мнения: 8529 Местоположение: On the highway to hell
|
От много време се ядосвам над факта, че тубата се предаде....половината продуцентски компании издърпаха клиповете на изпълнителите си оттам, като напишеш някоя песен ти излизат хилядите простотии на комп-камери, търсенето на каквото и да е било видео си е по-скоро "намери игла в куп лайна, а не сено", а "препоръките" вече не струват за нищо :/ Kaк се обърнаха нещата само....започвам да си харесвам рега в Vbox
|
|
|
|
Заглавие: Re: Масмедия: YouTube пропадна, сбъдвайки предназначението си Публикувано на: Вто Юни 02, 2009 1:29 pm |
|
Squall_1st |
* |
|
ебаси майката, who cares?
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Масмедия: YouTube пропадна, сбъдвайки предназначението си Публикувано на: Вто Юни 02, 2009 1:58 pm |
|
snookie |
|
|
Регистриран на: Сря Юли 11, 2007 11:47 am Мнения: 7852 Местоположение: Deep inside within my head.
|
Dypeshnik написа: Не съм съгласен с тебе.Ползвам тубата доста време и винаги си намирам това което търся. Така като си се засилил... Намери ми музикалното клипче "Best Moments" с Хаус и няква песен на електрическа китара на X Ray Dog... И ТОВА го махнаха... Любимите ми клипове фърчат като талантливи певци от Мюзик Айдъл... А тия дето са останали, са останали без никви тагове, за да се добират после по-трудно до тях
|
|
|
|
Заглавие: Re: Масмедия: YouTube пропадна, сбъдвайки предназначението си Публикувано на: Сря Юни 03, 2009 12:09 am |
|
Morri D'in |
Masaka?! |
|
Общо взето специализация му е майката... Vimeo е страхотен сайт... И малко реклама: http://www.ted.com/ - Ideas worth spreading http://fora.tv/ - Teh world is thinking Тези два сайта са нещо като дискавъри и прочее канали на квадрат... А относно тубата - тя на всичкото отгоре е на дива финансова загуба... Като въведат задъжлителните 30секундни реклами (които са ок, ама да си заслужаваше чакането - а то тубата е помийна) тотално ще умре... Само чакам да дойде в Бг hulu.com, вярно - реклами, ама цели сериали с високо качество...
_________________ wwwwwwwwwwwwwwwww
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Масмедия: YouTube пропадна, сбъдвайки предназначението си Публикувано на: Сря Юни 03, 2009 7:39 pm |
|
Karibdus |
|
|
Регистриран на: Съб Ное 01, 2008 1:36 am Мнения: 3340 Местоположение: MetalLand
|
R.I.P. YouTube Broadcast yourself
|
|
|
|
Заглавие: Re: Масмедия: YouTube пропадна, сбъдвайки предназначението си Публикувано на: Чет Юни 04, 2009 10:46 pm |
|
The Dark Knight |
|
|
Регистриран на: Чет Окт 25, 2007 2:30 pm Мнения: 4385 Местоположение: Gotham City
|
Dypeshnik написа: Не съм съгласен с тебе.Ползвам тубата доста време и винаги си намирам това което търся. Съгласен съм.И аз винаги намирам това което търся.Но наистина youtube се напълни с fanmade stuffs.Което сваля "рейтинга" на сайта.
_________________ If you make yourself more than just a man... [/center]
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|