|
Дата и час: Вто Мар 04, 2025 10:13 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
 |
|
 |
|
|
Заглавие: Re: myfart: confused mofo  Публикувано на: Пон Юни 01, 2009 5:05 pm |
 |
drazen |
|
 |
|
тази илюстрация бе направена за конкурс странното е че с нея съм в кръга на 50 семифиналисти още по-странното е че мен картината не ме кефи а хората изглежда и се кефят :О  и ето още две картинки: чета книгите в момента- доста са интересни, трябваше да го нарисувам:  и един герой от безбройните ми комикс проекти 
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: myfart: confused mofo  Публикувано на: Вто Юни 09, 2009 12:36 pm |
 |
drazen |
|
 |
|
фенарт на един от любимите ми уебкомикси: much the miller's son:
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: myfart: confused mofo  Публикувано на: Сря Юни 17, 2009 12:35 pm |
 |
drazen |
|
 |
|
 вчера свърших с четенето на Потър , историята беше много добра и ми е гадно че няма повече. от утре Прачет  а и малко да кажа нещо- запазил съм си маса за тазгодишният Анивенчър на която ще има много арт, привю на комикси и възможно да има и разни принтове за продан  ше видим, та ако тая година ходите на анивенчъра минете през масите (аз ше съм там с още двама артиста)
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: myfart: confused mofo  Публикувано на: Сря Юни 17, 2009 2:10 pm |
 |
petarvladikov |
|
 |
Регистриран на: Чет Май 29, 2008 7:33 pm Мнения: 1827 Местоположение: Пловдив
|
Абе човек...ти наистина конфузваш с тея картинки.Не бях виждал такива...особенно в уебкомикса.
|
|
 |
|
Заглавие: Re: myfart: confused mofo  Публикувано на: Сря Юни 17, 2009 3:28 pm |
 |
drazen |
|
 |
|
petarvladikov написа: Абе човек...ти наистина конфузваш с тея картинки.Не бях виждал такива...особенно в уебкомикса. ko имаш предвид?
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: myfart: confused mofo  Публикувано на: Сря Юни 17, 2009 3:35 pm |
 |
Mikki |
|
 |
Регистриран на: Пет Фев 29, 2008 3:41 pm Мнения: 1148 Местоположение: Paradise
|
ще се видиме на анивенчъра значи. ако цените не са прекалени може и да си взема нещо.  аз съм ти столкър бтф, следя редовно нещата. много се кефя на една мацка варварка която беше направил. това ако го има на постер 100% взимам. П.С.: рисувай повече мацки... моляяяя
|
 |
|
|
 |
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|