|
Дата и час: Съб Фев 08, 2025 1:16 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: One Piece ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Май 29, 2009 9:46 pm |
![Аватар](http://24.media.tumblr.com/tumblr_lcsg5tLR601qa4uc1o1_250.gif) |
Zenith |
|
![](./images/ranks/rank9.gif) |
Регистриран на: Чет Ное 08, 2007 10:14 pm Мнения: 3686 Местоположение: Къде ми е портфейлът?
|
Не знам що Саян нон стоп търси по вола теле. Онзи надпис след битката Ейс-ЧБ за мен се отнасяше за смяната на поколенията...За епичната смяна на поколения. Края на ерата на Белобрадия и спомена за Роджър и новите пирати, новите Маринки, ако щете. Промяната, във всяка нейна форма. 4мата мъжки от рода на Лъфи имат роля в това. Кой като пират, кой като причина, кой като властта, кой като бунтовника. Тва семейство отвсякъде лъха на революция. А и квото и да си говорим, всеки шонен сменя поколенията по някое време.
И защо да не го спират? Прави бяха. Лъфи продължава, колкото и добър и съвестен да е, да бъде адски незрял и импулсивен. ЧБ все още не е залък за неговата уста, а и има друга мисия. Целеустремеността му не е в права линия, а трябва особено щом живот ще спасява. Какво ще му донесе битката с Черния? А ЧБ е на Ейс, освен ако не го убият момчето, за което аз лично ще страдам много...
_________________ ...всичко се свежда до секс и насилие,обикновено в комбинация...
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: One Piece ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Май 30, 2009 6:05 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=4277.gif) |
BLADE |
|
![](./images/ranks/rank2.gif) |
|
Наистина Лъфи все още не е достатъчно силен, за да се бие с ЧБ.Пък и трябва да бърза за да спаси Ace.Много ми е любопитно да видя какво търси Черния в ИД. btw. Освен One Piece, Detective Conan също е епична манга/аниме.Поне за мен де
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: One Piece ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Юни 04, 2009 9:59 pm |
ShApEsHiFt3r |
|
![](./images/ranks/rank9.gif) |
|
alexbg92 написа: Аз ще се отклоня малко от сегашните дискусий ... започнах да препрочитам мангата , ей така за кефа и забелязах някой много странни неща засега 1во Райлито го показват още в самото начало на мангата 2ро Мангаката казва,че Арлонг бил силен колкото Джимбей http://www.onemanga.com/One_Piece/69/08/Ако верно приемем че в света на OP са минали към 6-7 години като нищо Джимбей е станал още по- силен от колкото е бил тогава. От друга страна много от пиратите, които са влезли в Grand Line са били в пъти по- слаби преди това и хората ги помнят като такива каквито са били в момента на влизането, щото не знаят какво става вътре, така че е напълно възможно Джимбей да е бил на нивото на Арлонг преди да влезе в GL и след това да е имбалясъл яко
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: One Piece ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Юни 04, 2009 11:25 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=15_1283841889.gif) |
SayanMk |
Anime Sekai Kenkyuuin |
![Anime Sekai Kenkyuuin Anime Sekai Kenkyuuin](./images/ranks/sayanmk.gif) |
Регистриран на: Нед Юли 17, 2005 4:40 pm Мнения: 13547 Местоположение: Аниме Световете
|
Така е, има ги дори изчисленията и всичко сметнато.. няма и година от започването на пътешествието... ПО ПРИНЦИП. Но аз това не мога да го приема и никога няма ![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif) Това е едно от 3те неща, които ужасно мн ме дразнят в цялата история - времето. Всичко е мн добре изчислено, обаче - сравнете Нами в началото и Нами сега. Да, хората могат много да се променят за година, ама не ТОЛКОВА... и това важи за всички. Наще са си почти мъже вече/всъщност Зоро и Санджи са си, Усопп и Лъфи са на линията, Франки отдавна е минал годините/... и да ми кажат, че толкова неща са се случили за година, това ми смалява света със хиляди километри. ![:bash:](./images/smilies/bash.gif) А света на One P е огромен и в мойте представи винаги ще бъде огромен. Един огромен свят не се прекосява за 1 година, като спираш на всеки остров по пътя Така, че квото и да е и да се води, са минали едно 5+ години за мен, от началото, в наше време ![:confused:](./images/smilies/confused.gif) Ако 1 one piece year = 5 @RL ---ок! Иначе баста Колкото до Джимбей - и аз смятам, че това е просто грубо сравнение от човек, който дори не е виждал Шичибукай... Джимбей е на съвсем друга класа.. ест. може и да е от тренинг през това време, ама щом още тогава е бил шичи, значи не чак съвсем.. oh shi- тряя си лягам, късно е станало ;0 ja~
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: One Piece ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Юни 05, 2009 1:11 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=4756_1235402323.jpg) |
spiralkinda |
Цар Алко |
|
А като се замислиш, че остават още 4 часа и половина до екзекуцията, очаквам поне едно още 6-7 месеца докато стигнат до Ейс.
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|