Дата и час: Съб Фев 08, 2025 12:01 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 12 от 30 [ 447 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 30  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: One Piece
МнениеПубликувано на: Пет Май 22, 2009 5:53 pm 
Аватар

SayanMk написа:
Иначе примерно ако Лъфи и новия му екипаж земат да се бият срещу ЧБ
Лъфи - ЧБ
Джимбей - големия кечист
Кроки - Пойзън Ламата
Иванков и Иназума = Клоуна и Шарпшуутъра..
Магелан - Ширюу

Относно това - не мисля, че някой от екипажа на ЧБ освен самия той може да се опре на някой от групата на Луфи в момента, по-скоро ще има някакво по-различно развитие на нещата. А ако стане бой си мисля, че могат да бият чернобрадия - въпреки, че е логия, си понася ударите и точно Луфи с тази компания би му дошло малко в повече.

МнениеПубликувано на: Пет Май 22, 2009 7:35 pm 
Аватар

В момента Лъфи неможе да стъпи и на малкия пръст на ЧБ :confused: ОСВЕН ако в един красив момент не се досети как да ползва хаки и да го размятка като кукла :taz: иначе ако се сбият сега там ЧБ няма начин да изгуби :huff: все пак имат много сметки за уреждане още и той е 1 от новата ера , а не от старата :rocknroll: абе следват само яки чапове сега,ама ми домъчня за екипажа :baby: и най-много се дразня,че от всички по-силни пирати с малък екипаж - само в нашия си имат такъв страхливец с ужасно много потенциял да стане супер силен ( Усопп) :death:

Благодаря на 'coincidencе' за профила !
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 22, 2009 8:08 pm 
Аватар

alexbg92 написа:
и най-много се дразня,че от всички по-силни пирати с малък екипаж - само в нашия си имат такъв страхливец с ужасно много потенциял да стане супер силен ( Усопп) :death:

E, сега, че Усоп е шубелия вярно е, но пък си е доста силен и когато раздвоението на личнноста му го налегне става още по-силен. :lol:
Иначе за чаптъра, ами сигурен съм, че Лъфи ще тръгне да млати Черния, но ще се сети за брат си и ще подмине или нещо от сорта :P

МнениеПубликувано на: Пет Май 22, 2009 8:32 pm 
Аватар
Anime Sekai Kenkyuuin
Anime Sekai Kenkyuuin

alexbg92 написа:
ако се сбият сега там ЧБ няма начин да изгуби :huff:

Пхх, само неква нещо, да лийкне стената нещо, да прокапе отгоре нещо, Джимбей-хан да наджапа малко и сички отиват подяволите за секунди :rocknroll:
Джимбей не е ял дяволски плод, щом "е по-силен във вода", както сам каза. А виж какви техники използва.. нещо като time-dial kamehameha-то на сонгоку xD Прайш го сега, противника ти оглупява, тръгва да те напада и то чак тогава се включва и го прай на 2,3 стинки щот не вижда от къде му идва. ЧБ понася сякъв демидж и прецаква всеки fruit user... ами Джимбей? Срещу него какво ше направи - точно нищо. Докато изкара черната материя Джими ше го е karate-pwnn-ал вече 100 пъти xD...
Argh, искам бой xD
Иначе действително от Ива ВСЕ ОЩЕ нищо не сме видели. Целия тоя бой с всички тия колоси тоя си го има за разходка/ескорт...

Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 26, 2009 11:48 am 
Аватар

мани тфа :lol: аз съм сигурен,че ако още не са изобретили патрони с/у ДФ юзъри - Усопп ще ги изнаправи :kicking:

Благодаря на 'coincidencе' за профила !
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 26, 2009 12:09 pm 
Аватар

Не съм толкова убеден, че на Джимбей ще му е толкова лесно да победи Курохиге. Всъщност смятам, че и на Лъфи шансовете му са адски минимални. Черната брада според зависи може да се окаже изключително силен. Оставям настрани това, че се справи с Ейс и двете огнени копия, които му стърчаха от гърдите, което само по себе си значи много. Тimeline-a на ОП e яко непредсказуем, но все пак може да се предполага, че ЧБ е направил белега на Шанкс преди да стане DF user.

МнениеПубликувано на: Вто Май 26, 2009 2:05 pm 
Аватар

Nocturno забравил си, че Шанкс каза точно това на Белобрадия на тяхната среща. Че ЧБ е толкова силен, още преди да вземе плод, а с този плод логично силите са му една голяма неизвестна. За мен той е идеалния главен лошковец (тм). Не само защото е страшно силен, а най-вече заради характера му. Той е "Д" и супер близък до Луфи в много отношения.
Ейс ще умре :(
Белобрадият също.
Шанкс няма да стигне навреме.
Зоро и сие ще дойдат колкото да спасят капитана си , да го измъкнат из-под адмиралските, чибурашковските, чернобрадите лапи.
Драгон няма да се появи, по-скоро Ива и другия ще се върнат при него да докладват.
Джимбей ще ги проводи към острова на русалките, с помощта на Рейл офк
Ханкок ще се върне в страна си, като там ще чака Луфи <3 <3 <3 , като враг на Правителството и Маринците.

Така си мисля аз :P

Almost like ... A scarlet flower, blooming fully with pride.
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 28, 2009 3:42 pm 
Аватар

Така ли беше? Хъмм, забравил съм. Е значи ЧБ наситина е некъва машина :!:

МнениеПубликувано на: Чет Май 28, 2009 8:50 pm 
Аватар

544 излезе
Вижте кавъра, наистина е Санджи :shock: :lol: :lol: :o
ЧБ каза "You've raised your spirit from back then", това може ли да е свързано с хакито ;)
И също така си мисля,че Магелан падна в капана на BB и май Ширю е към неговия екипаж или просто има изгода от плана :lol:
I feel sorry about Sanji :lol:

Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 29, 2009 7:18 am 
Аватар

Мерси за чаптъра уникален е просто :rocknroll:
Испаднах в размисли и страсти след него :ying: много ми е чудно ББ как ще се измъква ся от тази ситуация ама не се сумняжам че ще успее (стискам палци :D ) Той трябва да бъде победен от нашия Луфи все пак :thumb:

Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 29, 2009 10:37 am 
Аватар

За мен единственият вариант е Курохиге да използва силите на ями ями но ми и да "изсмуче" отровата. Иначе и мен ББ си ме кефи много и не бих, казал че е главният лошковец. По-скоро точно както казваш - противоположността на Лъфи. Тази която не я интересува през какво ще мине, за да постигне целта си, която не е свободата на морето, както при SH, а властта от това да бъдеш Крал на пиратите. И въпреки това си ми е любимец :wink: . Вече много започна да ме гризе какво чини в ИД. Дали не може да е някое от онези гадните оръжия - Нептун, Плутон и т.н.?

МнениеПубликувано на: Пет Май 29, 2009 11:39 am 
Аватар

Omg Санджи е обърнал резбата =)) =)) =)) (Ходят му къдриците бтв :shock: )

Иначе ми стана кофти че Лъфи неможа да налее канчето на ББ.Ноо и за това има време.Магелан пак се доказа кат имбалясала гад като нахрачи целия екипаж на ББ макар че съм почти сигурен че Черния ше направи Dark Void да измуче отровата ,ше блокира на Магелан силата и ще му навре един Liberation със собствената му Hydra в гъза :idea: .

Изкефиха ма Бъги и Мистър 3 как денсиха във Левъл 1.
"Flashy Flashy " =)) =)) =)) =)) =)) :hotl: :hotl:

Очаквам следващия чаптър с нетърпение щото ще е къртак(те не че миналите не бяха де :tv: )

P.S.ББ верно ко праи в Impel-а Оо.Аз мисех че искаше да пука гъза на Shiryu ама те само си помахаха и се подминаха като приятели :icecream: .

Последна промяна Akuma-kun на Пет Май 29, 2009 4:43 pm, променена общо 1 път

МнениеПубликувано на: Пет Май 29, 2009 3:58 pm 
Аватар
Anime Sekai Kenkyuuin
Anime Sekai Kenkyuuin

Мъх... защо трябваше това да му се причинява на Санджи :? Все едно окамите са по-силни от него... което не е така.. Вместо да го бяха дали как ги наритва всичките ;/

ЧБ явно никога не си затваря устата.. да, той е лошия вариант на Лъфи - точно за това може да е най-злия от всички! И все още мисля, че търси бойния кораб. А защо му е Магелан ми е чудно..

Иванков как беше вързал Сади-чан :wow: :thumb:
Но мисля, че той и Джимбей направиха грешка, че спряха Лъфи... съдейки по думите на ЧБ.
В крайна сметка ВСЕ ОЩЕ не знаем, какъв ще е големия катаклизъм, който пребиването/залавянето на Ейс може да донесе... всички мислиме, че е Белия срещу маринките, ама това ОЩЕ не се е случило, а и да почне да се случва не се знае колко от него ние ще видиме. До сега най-епичните битки между гиганти все ги изпускаме(Рейли и Кизару, Шанкс и Белия, ЧБ и Ейс финала..)... нооо друго мислех... а да- току-що ЧБ каза "след няколко часа ще е шоуто, което ще преобърне света"... wtf? След няколко часа и Белия тряя да е атакувал... а вземането на един кораб не мое да такова Шоу. По-скоро сриването на ИД би било... но Ода изрично ни подчерта, че не се познават със Ширюу, което също е странно...
Ма кофти става - и на мен ЧБ почва да ми събира симпатии.... тоя си е БАШ пирата.. сбиха се със Лъфи на фул пауър за 10 сек, пуснаха по една кръв и в сл. момент се разминаха.. баси откачените...

Магелан рулз бе, тоя пич си е справедливостта в униформа... така трябва да е в един затовр.. Ще е забавно ако е прецакал ЧБ поне малко, ама.... ;/ Като го знам къв е - ...
Реално погледнато, кой е единствения пират, който посреща атаките на опонентите си head-on без да му пука...... дамм....

Ония чудовища са фактически Чоппър-берсерк-подобни? Интересно.

Пясъчко колко малък и мизерен ми изглежда спрямо ЧБ xD Като някво пупе е... и това изречение за кръвта опр. беше малко провал, ама да речем, че се е шегувал :lol:

едит
Nocturno написа:
друга и наполовина толкова епична манга да знаете

Kekkaishi хвани дуде... там света има толкова много да се развива, че чак ми се завърта свят ;D Епичност - бол. Само фенмасата липсва за сега ; (

Последна промяна SayanMk на Пет Май 29, 2009 8:39 pm, променена общо 1 път

Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 29, 2009 4:28 pm 
Аватар

С това за кръвта според мен има предвид, че не е нормално от удар с ръка/в земята на Луфи да му потече кръв, а не, че е изненадан, че по принцип кърви.

МнениеПубликувано на: Пет Май 29, 2009 5:01 pm 
Аватар

Абсолютно. Все пак той не знае за способностите на ЧБ. Веднага се съгласявам със Sayan за това, че Джимбей не трябваше да спира Лъфи. Като нищо Курохиге може да причини нещо още по-пагубно от Широхиге. Само един въпрос - друга и наполовина толкова епична манга да знаете? Въпросът май излезе риторичен :baby:

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 12 от 30 [ 447 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 30  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]